Stockholm

Bendtner: ”Holland har inte en chans i finalen”

1 av 2
. Foto: Eugene Hoshiko/AP/SCANPIX
Tror inte Holland har någon chans i finalen.
2 av 2
Tror inte Holland har någon chans i finalen. Foto: Rumle Skafte/AP/SCANPIX

Holland har gått igenom VM-slutspelet utan en förlust. Det har inte deras finalmotståndare Spanien gjort. Trots det kommer det inte vara något snack om vem som vinner, enligt Nicklas Bendtner.– Holland har inte en chans, säger dansken.


Läs mer

SYDAFRIKA. Holland har gått som tåget i VM och tagit sig till final mot Spanien. Om de vinner finalen blir de historiska. Holland blir i sådana fall den första nationen sedan 1970 att ta full pott i både VM-kval samt slutspel.

”Holland har inte imponerat”

Nicklas Bendtner, som mötte Holland med sitt Danmark i gruppspelet, är inte imponerad av VM-finalisten.

– De imponerade inte mot oss och de imponerar inte på mig nu. Holland har haft mycket, mycket tur genom hela turneringen, säger han, till den danska tidningen B.T, och fortsätter:

– Det började med ett självmål mot oss, i en match där de inte spelade bra men ändå vann, och sedan har det mesta gått deras väg.

”Holland inte lika starka som Spanien”

Den danska anfallaren tror inte att Holland har någon chans i finalen mot Spanien.

– Holland har inte en chans i finalen. Jag vet att allt kan hända i fotboll, och det är två bra lag när de går hela vägen till final, men i min värld finns det stora skillnader mellan lagen.

– Jag kan inte föreställa mig att de vinner VM. Självklart har de bra spelare, men laget är inte alls lika starkt som Spaniens, säger Bendtner.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.