Måndag 24 Jan
Stockholm

Löw om framtiden: "Inte varit några förhandlingar"

Joachim löw har blivit hyllad för sin insats som Tysklands förbundskapten de senaste åren, men själv är han osäker på sin framtid i landslaget.- Det har inte varit några förhandlingar, säger han efter bronssegern över Uruguay.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

PORT ELIZABETH. Sedan Joachim Löw tog över efter Jürgen Klinsmann har det tyska landslaget gått som rena rama tåget. Under Löws ledning har Tyskland tagit hela 38 segrar på 55 matcher och dessutom knipit både EM-silver och VM-brons på blott två mästerskap.

Men trots den massiva succén är det inte säkert att Löw fortsätter som förbundskapten för det stjärnspäckade tyska landslaget. Enligt den 50-årige tysken har inga förhandlingar påbörjats ännu och Oliver Bierhoff, som sitter med i landslagets ledarstab, förklarar att det lär ta ett par dagar innan man når ett beslut.

- Det har inte varit några förhandlingar, säger Löw enligt TT.

- Jag behöver två eller tre dagar för att gå igenom några saker. Jag ska även prata med min lagledare, Bierhoff.

Löws kontrakt med Tyskland gick ut den 30 juni, alltså redan under pågående VM. Tyskland, som har ett riktigt framtidslag med spelare som Thomas Müller och Mesut Özil i spetsen, kommer att inleda kvalet till EM med att ta sig an Belgien den 3 september. Om det blir Löw som dirigerar från sidlinjen återstår att se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24