Diego Forlán - VM:s bäste spelare

- 12/07/2010, 00:45 -
Uruguays Diego Forlan blev utsedd till VM:s bäste spelare.

Uruguays Diego Forlan blev utsedd till VM:s bäste spelare.

Roberto Candia/AP/SCANPIX

När stjärnor som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Wayne Rooney och Fernando Torres floppade klev en annan spelare fram och förde sig själv till rampljuset. Diego Forlán tog sitt Uruguay ända till en bronsmatch och nu utses anfallaren till VM:s bäste spelare.

SYDAFRIKA. Atlético Madrid-anfallaren Diego Forlán bar sitt Uruguay ända till en semifinal i detta världsmästerskap. Väl där tog det stopp och Tyskland i bronsmatchen blev också det en för tuff nöt att knäcka men trots det är Uruguay VM:s allra största överraskning och utropstecken.

Forlán prisas nu för sin insats i detta VM och utses till VM:s bäste spelare. Han har nämligen tilldelats Fifas guldboll. Vinnaren av det priset har röstats fram av de sportjournalister som är på plats nere i Sydafrika.

Spaniens målvakt Iker Casillas prisas även han för sina prestationer i detta VM. Real Madrid-målvakten utses till VM:s bäste målvakt på samma sätt som Forlán till VM:s bäste - genom framröstning.

Den slutgiltiga vinnaren kan man alltså säga att Casillas är då han både får det här priset - och vinner VM-guldet med sitt Spanien som slog Holland i finalen med 1-0.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24