- Foto: Bildbyrån

Skön upprättelse för Gistedt

I natt kom den första segern.


Den tidigare Frölundamålvakten Joel Gistedt har inte haft någon upplyftande säsong i ECHL.

Han har blivit andremålvakt i Las Vegas Wranglers och hade inför nattens möte med Victoria Salmon Kings bara spelat två matcher från start - två matcher som Wranglers förlorade efter att Gistedt släppt in 14 mål.

I natt kom emellertid den första segern. Den snart 22-årige bohuslänningen motade 25 av 26 skott när Las Vegas vann med 2-1 över Victoria Salmon Kings.

En bra natt var det även för den tidigare Brynäsbacken Jonathan Carlsson i ECHL. Han gjorde ett mål och spelade fram till ett när hans Toledo Walleye slog Kalamazoo Wings med 5-4 efter förlängning.

Carlsson såg till att det blev förlängning då han kvitterade till 4-4 med sitt andra ECHL-mål för säsongen. Han har totalt gjort fyra poäng (2+2) på åtta matcher för Chicago Blackhawks farmarlags farmarlag.

Mål i matchen gjorde även den Sverigefödde kanadensaren Adam Hobson. Den i Lund födde centern har gjort 22 poäng (10+12) på 20 matcher i ECHL den här säsongen.

Hockeysverige.se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Vi riskerar att mista medaljörer"

Sävinger gör debut i landslaget

Sveriges handbollsherrar åker på träningsläger till Norge och spelar matcher mot USA och Tyskland i sin sista samling innan OS-truppen tas ut.

OS-elden tänd – färdas med båt till Frankrike

2 timmar sedan
Trots molnen över Olympia i Grekland kunde OS-elden tändas, med 100 dagar kvar till sommar-OS i Paris.

Världsettan: "Känslan att det blir tuffare i år"

2 timmar sedan
Han vill hemskt gärna vinna en andra gång. Men i det längre perspektivet är veckans världscupfinal underordnad högsommarens besök i Versailles slottspark. OS är och förblir årets sportsliga höjdpunkt för Henrik von Eckermann.

Chelseatränaren om straffbråket: "En skam"

2 timmar sedan
Chelsea utklassade Everton i måndags kväll i Premier League – men trots storsegern blev ett internt bråk om en straff den stora snackisen.

Tysk VM-guldhjälte död

3 timmar sedan
VM-guldhjälten Bernd Hölzenbein har avlidit, skriver hans förra klubb Eintracht Franfurt på sin webbplats.