Gustavsson i möte med George Bush

Färjestadmålvakten Jonas Gustavsson träffade höjdarna inför NHL-säsongen.


När monstermålvakten Jonas Gustavsson, 24, var på andra sidan Atlanten för att rekognocera i klubbvärlden hade han också ett möte med expresidenten George W Bush. Vid hemmamatchen för basebollaget Texas Rangers träffade Gustavsson Bush och kastade det ceremoniella förstakastet på matchen.

– Det är inte varje dag man får träffa en före detta president. Vi hälsade mest, hade inte direkt någon lång diskussion. Det var en kul grej, säger Jonas Gustavsson till Värmlands Folkblad.

På sin veckolånga USA-resa besökte han klubbar som San José, Dallas och Toronto.

– Det var ganska liknande upplägg på alla ställen – träffa tränarna, målvaktstränare, general manager och sånt. Alla tog bra hand om mig och presenterade fina upplägg. De gjorde det svårt för mig att välja, säger Gustavsson till Värmlands Folkblad.

I slutet av augusti väntas Gustavsson åka över för spel i USA.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Programenlig seger för Malmö

Starka Girona fortsätter vinna

1 timme sedan
Girona är svårslaget i La Liga i fotboll. Mot Mallorca hemma på Estadi Montilivi på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 5-3 (4-1) och har nu fem segrar i rad.

Debutanten sprang hem segern i Lidingöloppet

2 timmar sedan
Det blev debutanten Carolina Johnson som kammade hem segern i damernas lopp i Lidingöloppet under lördagen. 27-åringen tog en tidig ledning och sprang över mållinjen på tiden 1.54.25.

Viktig seger för Grant och Stark: "Otroligt"

idag 13:18
Maja Stark och Linn Grant har vunnit sin första Solheim Cup-match tillsammans. Och det var välbehövligt. USA leder fortfarande totalt, nu med 7–5.

Lista: Här säljs den dyraste ölen – i hela SHL

idag 12:33
En ny SHL-säsong har inletts. Tusentals supportrar flockas för att stötta sina lag varje vecka. Många är det också som under hockeymatcherna unnar sig en kall öl. Men frågan är var den dyraste ölen egentligen säljs?

Max Verstappen snabbast i kvalet

idag 11:46
Den senaste formel 1-tävlingen i Singapore blev en besvikelse för Red Bull-föraren Max Verstappen. Nu får han en chans till revansch i Japan. Under kvalet till söndagens tävling var han snabbast och tog därmed pole position.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.