Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Möller och Näslund nätade i NHL

Sport | 21/10/2008 14:27

Oscar Möller och Markus Näslund nätade i förlustmatcher.

Den 19-årige Oscar Möller gjorde i natt sitt första mål i NHL när hans Los Angeles förlorade hemma mot Colorado med 3-4.

Stockholmskillens första mål var ett dragskott som trots i stort sett ingen vinkel letade sig in bakom Coloradomålvakten Peter Budaj. Möller assisterade även till Patrick O'Sullivans ledningsmål i början av den andra perioden och utsågs till en av matchens tre bästa spelare.

Budaj i motståndarnas mål hade en bättre kväll än sin kollega i Los Angeles, Jason LaBarbera, som i tredje perioden byttes ut till förmån för Erik Ersberg.

Men det hjälpte inte att Ersberg höll nollan matchen ut. Han hade förra säsongen svårt att ta en ordinarie plats och spelade totalt bara 14 matcher. I natt steg hans aktier i värde.

I nattens resterande NHL-matcher var det målvakternas afton. Henrik Lundqvist hade trots utmärkelsen som matchens lirare en av nattens sämsta räddningsprocent när hans New York Rangers förlorade hemma mot Dallas med 1-3. Det hjälpte inte att New Yorks Markus Näslund nätade efter bara 58 sekunder, efter detta spikade Marty Turco i Dallasmålet igen.

Skrivet av: