Två poäng av Steen och Berglund

Alexander Steen och Patrik Berglund gjorde ett mål vardera.

Alexander Steen och Patrik Berglund gjorde ett mål var när St Louis hemmaslog Nashville med 6-3, i NHL i natt. Per-Johan Axelsson gjorde sitt första mål för säsongen när Boston hemmaslog Tampa Bay med 5-3.

Berglund tog viktiga poäng för att hänga kvar i toppen av rookieligan och Steen har fått en bra start sen flytten från Toronto. De båda svenskarna utsågs till nästa bästa- och tredje bästa spelare i matchen. Båda fick dock stå tillbaka för Brad Crombreen som gjorde en fantastisk match. Amerikanen kvitterade till 1-1 i den första perioden och i slutet av matchen tryckte han in två mål inom loppet tre minuter. Det var amerikanens första hattrick i karriären.

Per-Johan Axelsson gjorde sitt första mål för säsongen när hans Boston hemmaslog Tampa Bay med 5-3. Bortalaget hade reducerat till 3-4 med 18 sekunder kvar av matchen och pressade på frenetiskt för en kvittering. Då hittade Patrice Bergeron Axelsson som kunde slå in avgörandet i tom kasse. Boston har hittat formen och har vunnit de senaste fem matcherna, rapporterar TT.