Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Samuel Påhlsson målade för Anaheim

Sport | 12/01/2009 09:24

Femte målet för svensken för säsongen i vinst mot New Jersey.

Samuel Påhlsson gjorde sitt femte mål för säsongen när hans Anaheim besegrade New Jersey med 4-3 i NHL-ishockeyn natten mot måndag. Påhlsson gjorde det viktiga 2-1-målet bara sekunder innan lagen skulle gå in i den första periodpausen.

Nashville kvitterade dock i den andra perioden efter ett mål i numerärt överläge av David Clarkson. Men med den tredje perioden bara minuten gammal så ger Chris Kunitz Anaheim återigen ledningen, en ledning han sedan själv ökar på med bara tre minuter kvar av matchen. New Jersey får ett tröstmål när det bara är några sekunder kvar, men Anaheim tar en viktig seger som för upp dem på samma poäng som Vancouver i den Västra konferensen.

Nikolaj Chabibulin storspelade och var en viktig del i Chicagos seger mot Nashville, Chicago vann med 3-1. Chabibulin noterades för 26 räddningar, och såg i den tredje och sista perioden till att Nashville inte klarade av att hämta upp underläget. I stället kunde Martin Havlat punktera matchen med bara sekunder kvar då han satte 3-1 i tom bur. Chicago befäster i och med segern fjärdeplatsen i den Västra konferensen.

Skrivet av: