Loui Eriksson målskytt

Price motade 31 puckar när Montreal besegrade Dallas i natt.

Carey Price motade 31 puckar när hans Montreal besegrade Loui Erikssons Dallas med 3-1 i NHL-ishockeyn natten mot måndag.

– Det är frustrerande att inte vinna, vi behövde en vinst och vi hade våra chanser i power play, men vi kunde inte utnyttja dessa, så det är en tuff förlust, sa Eriksson till Stars hemsida.

Montreal började väldigt trevande, laget hade nio utvisningar i den första perioden. I endast ett av fallen kunde Dallas ta vara på det numerära överläget. Dryga fem minuter in i perioden fick Loui Eriksson tag i pucken sedan den studsat på en Montrealförvarares skridsko. Eriksson kunde lätt slå in sitt 32:a mål för säsongen bakom Price i Montreals mål.

Montreal spelade dock upp sig i den andra perioden och tog ganska enkelt kommandot i matchen, 1-1 kom fem minuter in i den andra perioden, sedan gav Alexej Kovaljov Montreal ledningen med några minuter kvar av perioden. Christopher Higgins fastställde slutresultatet till 3-1 en bit in i den sista perioden och såg till att Dallas nu har sex raka förluster på hemmaplan.

Anaheim-Minnesota 2-3, Dallas-Montreal 1-3.