Stockholm

Nyheter24:s Wikegård totalsågar "Foppa"

Säger att Bengt-Åke Gustafssons beslut att vänta på Peter Forsberg luktar ett skämt.


Läs mer

Nyligen avslöjades det att Peter Forsberg planerar en comeback inom en snar framtid. I dag meddelade Tre Kronors förbundskapten Bengt-Åke Gustafsson att han hållit en plats i truppen för LG Hockey Games för "Foppa". Ett skämt säger Nyheter24:s superbloggare Niklas Wikegård när han fullständigt sågade Peter Forsberg i SVT:s Hockeykväll.

– Varför ska han vara med? Jag menar, han är ju inte ens i form och har knappt tränat. Han har en fot som knappt håller ihop och har inte spelat en enda match. Varför ska han gå in i Sveriges viktigaste turnering och spela hockey när vi har hela Europa att välja på när det gäller svenska spelare. Så förbannat bra är han inte. Det verkar skitkonstigt.

– Han kan säkert gå in och vicka några sköna passningar i fem mot fyra. Men jag tycker att man ska sluta med det här. Peter Forsberg har blivit inplockad i Tre Kronor förut, foten höll inte, han hoppade ur och nu är det dags igen. Jag börjar bli allvarligt trött på det där att vi håller en plats öppen för Peter. Jag tycker att Bengt-Åke ska fokusera sig på något annat.

Han jämför Forsbergs comebackplaner med Mats Sundin som nyligen skrev på för Vancouver.

– Mats Sundin har tränat, tränat och tränat i Vancouver och han är fortfarande inte i form. Peter Forsberg kör några veteranpass på natten uppe i Kempehallen och så ska han plötsligt vara öppen för LG Hockey Games. Det luktar ett skämt om hela saken, säger Wikegård i SVT.

Läs Sveriges bästa hockeyblogg skriven av Niklas Wikegård här på Nyheter24.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.