Är truppen till JVM redan avslöjad?
Är truppen till JVM redan avslöjad? - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX

JVM-truppen läckte ut på twitter

Har Sveriges trupp till JVM redan avslöjats? mycket talar för att så är fallet.


Och här är "twitter-truppen"

Målvakter: Anton Forsberg (Modo), Johan Mattsson (Sudbury Wolves), Johan Gustafsson (Luleå).

Backar: Mattias Bäckman (Linköping), Oscar Klefbom (Färjestad), Fredrik Claesson (Djurgården), Petter Granberg (Skellefteå), John Klingberg (Jokerit), Petrik Nemeth (AIK), Jonas Brodin (Färjestad)

Forwards: Johan Larsson (Brynäs), Johan Sundström (Frölunda), Max Friberg (Timrå), Sebastian Collberg (Frölunda), Filip Forsberg (Leksand), William Karlsson (Västerås), Victor Rask (Calgary Hitmen), Joakim Nordström (AIK), Mika Zibanejad (Djurgården), Ludvig Rensfeldt (Sarnia Sting), Rickard Rakell (Plymouth Whalers), Pontus Åberg (Djurgården), Erik Thorell (Färjestad).

Den skulle presenteras på en presskonferens i morgon klockan 10.30, men redan nu vet de flesta hur "Småkronornas" trupp till JVM i Kanada kommer att se ut, eller?

Truppen läcktes på twitter

Under söndagseftermiddagen spreds en länk på det sociala nätverket twitter, en länk som såg ut att komma från hockeyförbundets hemsida. Där listades alla 23 namn som är tänka att resa med till hockeymeckat Kanada, där Junior-VM ska avgöras framåt årsskiftet.

"Truppen släpps i morgon"

Det verkar som att någon på hockeyförbundet, av misstag, läckt ut truppen en dag för tidigt. Förbundskaptenen Roger Rönnberg säger dock till Hockeyexpressen att namnen låter bekanta.

– Det är väl klart att alla namn här låter bekanta för oss. Alla de här är med på den stora listan spelare som är aktuella för JVM. Men som sagt: truppen släpps i morgon. Det är ingenting som jag kommer att släppa till tidningen i dag, säger han.

På måndagen får vi svaret på om "twitter-truppen" stämmer eller inte.

JVM
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!