Sundin gläntar på OS-dörren

Förbundskapten Bengt-Åke Gustafsson ska träffa Mats Sundin och diskutera framtiden.


OS-spel nästa säsong?

Mats Sundin är fortfarande tveksam, men öppnar dörren på glänt i alla fall.

– Spelar jag nästa säsong så är det väl en möjlighet, säger Sundin till TT.

– Jag har ju sagt att jag spelade min sista OS-turnering i Turin och det känns väl egentligen fortfarande så. Men man ska väl aldrig säga aldrig, det har man ju fått äta upp några gånger, säger han.

Förbundskapten Bengt-Åke Gustafsson ska enligt planerna till Vancouver den 9-10 januari och se Canucks spela. Kanske är Sundin i gång då.

Mats Sundin har skrivit kontrakt säsongen ut med Canucks, men tog själv vid den inledande presskonferensen upp en eventuell fortsättning nästa säsong. Vancouver erbjöd från början ett tvåårskontrakt.

– Vi får se hur det går de här månaderna som jag spelar. Det kommer att vara helt upp till det. Jag får utvärdera efter säsongen och se hur det har funkat med träningen och resorna också, säger han till TT.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kittel vinner världscupfinalen – favoriten diskad

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.