Tom Daley simmade för sin döda pappa – och utsattes för grov kränkning när han missade pallen. "Du har svikit din pappa", skrev en användare på Twitter.
1 av 3
Tom Daley simmade för sin döda pappa – och utsattes för grov kränkning när han missade pallen. "Du har svikit din pappa", skrev en användare på Twitter. - Foto: Getty Images
En 17-åring låg bakom tweetsen och greps av polisen.
2 av 3
En 17-åring låg bakom tweetsen och greps av polisen. - Foto: Getty Images
Fansen står bakom Daley.
3 av 3
Fansen står bakom Daley. - Foto: Getty Images

"Du har svikit din döde far"

Tom Daley tävlade för sin döda pappa – och blev grovt trakasserad på Twitter när han missade pallen. Nu har en 17-åring gripits av polisen.


Twitter rasar mot användaren
Användarens kränkande tweets spreds snabbt på Twitter. Efter bara några timmar hade 3 500 personer skrivit på en namninsamling för att få 17-åringen avstängd från Twitter. 
DORSET. Simhopparen Tom Daley förlorade sin pappa i i cancer förra året. 18-åringen har sagt att han tävlar i OS för att hedra honom.  På måndagen var han ytterst nära att ta medalj. 

Men ett misstag kostade honom pallplatsen – och gjorde att en användare på Twitter blev rasande och började förolämpa honom grovt.

– Du svek din pappa, du svek ditt eget land, skrev användaren enligt The Sun. 

– Jag ska hitta dig och dränka dig i poolen, fortsatte användaren.

Polisen grep på tisdagen en 17-åring i staden Dorset i södra England för trakasserierna, skriver Itv News. Den unge mannen har flera gånger bett Daley om ursäkt på Twitter för det han skrev.

Nästa vecka får Tom Daley en ny chans att ta medalj.
/
/
/
Senaste nytt

Häktas för kidnappningen av stjärnans föräldrar

1 timme sedan

Alexander Ljungkrantz gjorde två mål när Almtuna vann

2 timmar sedan
Det blev Almtuna som vann matchen borta mot Västervik i Hockeyallsvenskan på onsdagen. 3-5 (0-1, 2-2, 1-2) slutade matchen.

Kalmar besegrade Bik Karlskoga med 4-1

2 timmar sedan
Kalmar besegrade Bik Karlskoga på bortaplan i onsdagens möte i Hockeyallsvenskan. 1-4 (0-2, 0-1, 1-1) slutade matchen.

Brynäs ny serieledare efter seger i toppmöte

2 timmar sedan
Brynäs tog över serieledningen i Hockeyallsvenskan efter seger på bortaplan i toppmötet mot Björklöven på onsdagen. Björklöven petades därmed ner på andra plats i tabellen. Matchen slutade 4-5 (3-2, 1-1, 0-2).

4-3 för SSK mot Nybro

2 timmar sedan
Bortalaget SSK tog en uddamålsseger i matchen mot Nybro i Liljas Arena. Laget vann matchen i Hockeyallsvenskan på onsdagen med 4-3 (1-0, 2-1, 1-2).

Alingsås vann mot HF Karlskrona

2 timmar sedan
Alingsås vann mötet med HF Karlskrona hemma med 34-31 (19-14) på onsdagen i Handbollsligan.