Söndag 14 Aug
Stockholm

"Du har svikit din döde far"

Tom Daley simmade för sin döda pappa – och utsattes för grov kränkning när han missade pallen. "Du har svikit din pappa", skrev en användare på Twitter.
1 av 3
Tom Daley simmade för sin döda pappa – och utsattes för grov kränkning när han missade pallen. "Du har svikit din pappa", skrev en användare på Twitter. Foto: Getty Images
En 17-åring låg bakom tweetsen och greps av polisen.
2 av 3
En 17-åring låg bakom tweetsen och greps av polisen. Foto: Getty Images
Fansen står bakom Daley.
3 av 3
Fansen står bakom Daley. Foto: Getty Images

Tom Daley tävlade för sin döda pappa – och blev grovt trakasserad på Twitter när han missade pallen. Nu har en 17-åring gripits av polisen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Twitter rasar mot användaren
Användarens kränkande tweets spreds snabbt på Twitter. Efter bara några timmar hade 3 500 personer skrivit på en namninsamling för att få 17-åringen avstängd från Twitter. 
DORSET. Simhopparen Tom Daley förlorade sin pappa i i cancer förra året. 18-åringen har sagt att han tävlar i OS för att hedra honom.  På måndagen var han ytterst nära att ta medalj. 

Men ett misstag kostade honom pallplatsen – och gjorde att en användare på Twitter blev rasande och började förolämpa honom grovt.

– Du svek din pappa, du svek ditt eget land, skrev användaren enligt The Sun. 

– Jag ska hitta dig och dränka dig i poolen, fortsatte användaren.

Polisen grep på tisdagen en 17-åring i staden Dorset i södra England för trakasserierna, skriver Itv News. Den unge mannen har flera gånger bett Daley om ursäkt på Twitter för det han skrev.

Nästa vecka får Tom Daley en ny chans att ta medalj.
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.