Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu lanserar vi äntligen Tête-à-tête, läs mer här

- 02/05/2011, 23:42 -

Läs mer om Stockholms nya klubb- och nöjessajt.

Tête-à-tête är Stockholms nya klubb- och nöjesportal och syftar till att visa ett Stockholm i förändring, ett Stockholm med bra mycket mer studs och pepp och härjig stökighet än du är van vid. Ett Stockholm som är roligare än du tror.

Bakom Tête-à-tête står Nyheter24Daniel Glasman och Markus Fowler från Dirty Butterfly samt Zeke Tastas från The Pistöl Agency och våra stökighetsfotografer, klubbrecensenter, svartklubbsrecensenter och annat löst folk är ute och samlar bevis för att Stockholm är roligare än du tror.

Det du ser nu är en betaversion, en trevare som steg för steg ska hitta sin form. Intervjuer, krönikor, recensioner, bilder och annat kommer att trilla in efterhand och om jag känner vår ADHD rätt så kommer vi ganska snabbt att ha fyllt sajten med en massa stökigt och spretigt och härligt innehåll som allt pekar på att Stockholm är roligare än du tror.

Ge oss dina åsikter så att vi kan lämna betastadiet och bli alldeles, alldeles underbart skarpa på att få fram indicier på att Stockholm är roligare än du tror.

Och om du har missat det så tror vi benhårt på att Stockholm är roligare än du tror.