Lördag 16 Okt
Stockholm

That Fucking Party är tillbaka!

Guldgossarna Fjodor Nikolajev och Omid Khalvati är tillbaka med och som That Fucking Party, succéklubben vi längtat efter ända sen den gick in i hibernation-mode förra våren. Nu på torsdag bjuder de upp till fest på Kåken tillsammans med VICE som förgyller era sinnen och magar med blanka tidningar och en himla massa öl. Som om detta inte hade varit nog, har de dessutom bjudit in grymma gästakterna Monitor 66 till DJ-båset och Azure Blue till livescenen. Låt balkongen skaka!

Y+M tog sig en liten snackis med Omid & Fjodor..

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer

Foto: Salvatore Scappini

Y+M: Hej omid & fjodor! För de som inte redan vet, vilka är ni? Vad gör ni?

F & O :Nu på torsdag är vi en klubb och en festinstitution som heter That Fucking Party som vi har startat för ett par år sedan.
Men annars gör vi lite olika saker, jag (F) hittar på saker på Kåken, jobbar med "evenemang" , djar och hänger med folk på heltid.
Jag (O) har just avsluta mina studier och fördjupar min goda smak i saker som är betydelsefulla såsom att spela skivor, husstla saffran och utplåna livets diverse abrach.

På torsdag återuppstår er klubb That Fucking Party - berätta lite om klubben. Hur kom det sig att ni drog igång den, och vad var det som gjorde den så lyckad?
Egentligen har den aldrig försvunnit utan vi kom på att det blir roligare om man inte gör samma sak för ofta. 
Vi hängde på Spy Bar för 3 år sedan och Omid hetsade Salvan om att spela soul/disco på gubbrummet. Eftersom Salvan hatar disco fick vi starta klubb i Vita Baren där vi spelade modernare dansmusik. Det blev lyckat eftersom vi hela tiden hitta på roliga saker, bokade nya djs och hade förfester som gjorde att klubben efter blev som en självklar fortsättning på kvällen.


Vad är era höjdpunkter/ sjukaste minnen från TFP-tiden?
Ohhh, svårt att säga. Skulle nog vara våra spontana photoshoots , sena nätter bakom gardinen i ändan av Vita Baren... Där hände alltid nåt sjukt, det är lätt att tappa det kl 04 på en onsdag.

Vad har vi att vänta oss nu på torsdag?
En fantastisk fest med bra musik och alla våra polare och stamisar på Kåken. Vi har tidigare gjort kul grejer med VICE och nu tar de med sig en hel massa öl och lite tidningar för att ge er lite utmanande läsning och en del naket att titta på....redan innan hemgång.


Monitor 66 kommer och spelar! Jättenajs ju! Berätta lite om dem för alla som inte är up to speed angående deras grymhet!
Vi upptäckte dem förra året och fick chansen att boka dem till vår klubb på F 12 och vi har följt de sen dess! De har under tiden utvecklats och fortsätter att mogna och droppa dansanta prylar. De turnerar väldigt mycket utomlands och inte spelat i Sverige på ett tag, kul att ha de på Kåken på torsdag. Lyssna på deras låt Triscuits, omöjligt att ogilla!


Sen ska Azure Blue köra live med, också superfett! Berätta lite om dem med!
Vi lärde känna varandra då vi alltid ville norpa hans artister från skivbolaget Hybris som han jobbar på haha..nej men(typ??). Tobias är bland de mest passionerade karaktärerna vi känner. Han älskar verkligen musik, livet och att just få vara just Tobias Isaksson. Han är vår polare i vått och torrt. Vi får inte glömma också att han gör fantastiskt bra musik, Azure Blues platta släpps snart och vi får höra några nya låtar från skivan på torsdag.


missa inte torsdag! FB-event HÄR 

LIVE: AZURE BLUE | http://azureblue.se/ 
DJS: MONITOR 66 | https://soundcloud.com/monitor66 


GLÖM HELLER INTE LIKE:A VICE THURSDAYS FÖR INBJUDAN TILL FLER DÖDSKUL VICE-FESTER : VICE Thursdays 

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Dirty Brunch @ Farang 29/6

Publicerades: 16 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

Publicerades: 16 Maj 2013, 13:50

Negrita, integritet och reklam

Publicerades: 16 Apr 2013, 09:08

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

Publicerades: 16 Mar 2013, 12:14

Tjejen Hela Dan 2012

Publicerades: 16 Mar 2013, 13:51

That Fucking Party är tillbaka!

Publicerades: 16 Feb 2013, 14:09