Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tête-à-Tête möter Sveriges coolaste syskonpar

- 17/08/2012, 16:47 -
1 av 6

Y&M

2 av 6

Y&M

3 av 6

Y&M

4 av 6

Y&M

5 av 6

6 av 6

Guilty Pleasures, nära döden-upplevelser och helgens Grolsch Block Party. Tête-à-Tête passar på att köra fem snabba med Sveriges just nu coolaste syskonpar - Jenny och Cecilia Vaz.

Berätta om ert skevaste eller spexigaste festivalminne?

- Oj, det finns så många! Det första vi kommer att tänka på är nu senast på Island in the sun när en av DJ killarna gjorde en ofrivillig bakåtvolt och ramlade ner från en tre meter hög scen PRECIS när vi skulle gå på och köra. Vi visste inte om han levde eller var död. Tydligen orsakades fallet av pepp. Spelnigen blev hur som helst sjukt fet.

Vad gör en bra fest tycker ni? 

 - Bra musik. Guilty pleasures är ett måste! Människor som bjuder på sig själva. Vi älskar temafester. Hade en riktigt grym nyårsfest med peruktema hemma hos Jenny. Resulterade i videon till Lilla Sällskapets "Om vingarna bär".

Var brukar ni gå ut i Stockholm när ni går ut? Varför?

- Oftast blir det att vi går och kollar på när någon DJ'ar eller spelar. Så det brukar variera. Försöker att ha ett open mind. Vi har haft dom sjukaste kvällarna på de mest otippade klubbarna/haken.

Är det något som Stockholm saknar i klubb-, krog- eller festväg?

- Mer av allt! Fler klubbar som har öppet till 5. Billigare drinkar! Fler internationella DJ bokningar. Sen hade det vart fint att se klubbarrangörer utnyttja fler av de grymma lokaler som Stockholm har att erbjuda.

Vad har ni för förväntningar på lördagens Grolsch Block Party? Och vad kan publiken förvänta sig?

- Bra stämning och mycket folk! Vi har ett satt ihop ett set med flera nya låtar som ska bli riktigt kul att köra. Det blir galen dans, shantings och mycket energi!


VAZ - Miss Frost