1 av 6
- Foto: Y&M
2 av 6
- Foto: Y&M
3 av 6
- Foto: Y&M
4 av 6
- Foto: Y&M
5 av 6
6 av 6

Tête-à-Tête möter Sveriges coolaste syskonpar

Guilty Pleasures, nära döden-upplevelser och helgens Grolsch Block Party. Tête-à-Tête passar på att köra fem snabba med Sveriges just nu coolaste syskonpar - Jenny och Cecilia Vaz.


Grolsch Block Party
Den 18 augusti tar Grolsch Block Party över Nytorget och SoFo och förvandlar hela området till en enda stor fest! En av de mest emotsedda akterna i år är systrarna VAZ som fullkomligt ägt festivalsommaren runt om i landet, och turen har nu kommit till Stockholm. 

Berätta om ert skevaste eller spexigaste festivalminne?

- Oj, det finns så många! Det första vi kommer att tänka på är nu senast på Island in the sun när en av DJ killarna gjorde en ofrivillig bakåtvolt och ramlade ner från en tre meter hög scen PRECIS när vi skulle gå på och köra. Vi visste inte om han levde eller var död. Tydligen orsakades fallet av pepp. Spelnigen blev hur som helst sjukt fet.

Vad gör en bra fest tycker ni? 

 - Bra musik. Guilty pleasures är ett måste! Människor som bjuder på sig själva. Vi älskar temafester. Hade en riktigt grym nyårsfest med peruktema hemma hos Jenny. Resulterade i videon till Lilla Sällskapets "Om vingarna bär".

Var brukar ni gå ut i Stockholm när ni går ut? Varför?

- Oftast blir det att vi går och kollar på när någon DJ'ar eller spelar. Så det brukar variera. Försöker att ha ett open mind. Vi har haft dom sjukaste kvällarna på de mest otippade klubbarna/haken.

Är det något som Stockholm saknar i klubb-, krog- eller festväg?

- Mer av allt! Fler klubbar som har öppet till 5. Billigare drinkar! Fler internationella DJ bokningar. Sen hade det vart fint att se klubbarrangörer utnyttja fler av de grymma lokaler som Stockholm har att erbjuda.

Vad har ni för förväntningar på lördagens Grolsch Block Party? Och vad kan publiken förvänta sig?

- Bra stämning och mycket folk! Vi har ett satt ihop ett set med flera nya låtar som ska bli riktigt kul att köra. Det blir galen dans, shantings och mycket energi!


VAZ - Miss FrostSenaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.