Stockholm

Homme Fatale om Club Couture

1 av 3
. Foto: Mikaela Pal
2 av 3
. Foto: Mikaela Pal
3 av 3
. Foto: Mikaela Pal

Anna Korsgren drar av fem snabba med Mikael "Homme Fatale" Westberg om kvällens premiär av Club Couture.


Läs mer

Vi mjukstartar – vem är du egentligen?
- Ja du, önskar att jag visste det själv, hahaha! Nej då, jag är en kille i mina bästa år, alltså väldigt ung, som älskar allt som går att koppla till musik, mode och basically having a great time! Jag tycker det är kul att ha kul och försöker förgylla min tillvaro här på jorden så mycket som det bara går!

Du är nykläckt klubbis och ikväll är det premiär för ditt hjärtebarn Club Couture! Berätta vad vi kan förvänta oss ikväll?
- Ikväll kan vi förvänta oss en kväll fullspäckad med glamour! Jag och mitt Avant-Garde bjuder på storslagen fest med extravaganta outfits och euforisk musik. Kvällen börjar med DJ Nero som kommer stå för feta housebeats, efter det tar Homme Fatale,alltså yours truly, över mixerbordet och spelar en skön mix av commercial house och elektronisk pop. Sist men inte minst så kommer fabulösa CrossHill att ta över och kvällen till ära bjuder de på en blandning av porrig techhouse, studsig disko och nostalgilåtar som är omöjliga att stå stilla till! Det kommer att bli snuskigt, glatt och snyggt!

Jag (Anna Korsgren, reds anm) tvingade dig att se shockumentären om Michael Alig och the Clubkids, kommer det att bli något liknande ikväll? Du har presenterat ett antal tokglamorösa queers och straights som kommer att förgylla kvällen nämligen. Vilka är de egentligen och har Stockholm äntligen fått ett eget Limelight?
- Jag tror absolut att Stockholm har fått sitt efterlängtade Limelight! Schockumentären är nämligen bara uppvärmningen till det vi kommer att få se ikväll - med undantaget att vi planerat att undvika så många dödsfall som möjligt! Mitt tokglamourösa team, my Avant-Garde, representerar klubben väldigt väl och den imagen vi satsar på. Jag såg helt enkelt över min bekantskapskrets och handplockade de jag helst av alla skulle ha med mig ut en galen natt på krogen!

Vem skulle du helst vilja se på Club Couture ikväll?
- Jag skulle kunna säga Lady Gaga, men det är lite väl förutsägbart och uttjatat, så istället säger jag... Grace Jones!

Har du några tips till rädda straigths som ändå är nyfikna på kvällens studsiga dekadensöverdos?
Absolut! Det finns ingen anledning att vara rädd, vi är ingen nischad gayklubb utan välkomnar allt och alla som vill komma och ha riktigt jäkla kul! Ses där!

Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

Publicerades: 24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

Publicerades: 3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

Publicerades: 7 Maj 2013, 13:50

Negrita, integritet och reklam

Publicerades: 15 Apr 2013, 09:08

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

Publicerades: 14 Mar 2013, 12:14

Tjejen Hela Dan 2012

Publicerades: 7 Mar 2013, 13:51

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.