undefined
1 av 3
undefined
undefined
2 av 3
undefined
3 av 3

Fem Snabba med Fjodor Nikolajev

Ikväll kommer megabokningen the Magician till F12 Terassen. Vi har ställt Stockholms-DJ och ett av masterminden bakom Terassens Fredagsklubb Fjodor Nikolajev mot väggen för att känna av temperaturen inför kvällens musikaliska trollerishow.


The Magician
Belgiska The Magician har uppvisat sin musikaliska trollkraft på nattklubbsscener och festivaler från Sydamerika, till Australien, till här i Stockholm. Mest känd för sin gungiga remix på Lykke Li - I Follow Rivers och egna låten feat. Jeppe, I Don't Know What To Do. Klicka HÄR för hans soundcloud. Ikväll förtrollar han Stockholm och F12 Terrassen med sina elektroniska beats. 
Hur kommer det sig att ni valde att boka just The Magician?
-Han har alltid varit en favorit, både som soloartist och när han var en del av Aeroplane. Hans mixtapes och remixer har inspirerat mig som DJ. 

Kvällen till ära har ni anordnat en förfest på Scandic för den som vill få ut allt av Magikerns närvaro. För att undvika förvirring; hur ser upplägget för kvällen ut? 
-Allt är solklart som vädret i dag. Mellan 9-11 kör vi en magisk förfest på scandic grand central med supermagiska drinkar som ger extra krafter till tonerna av solig disco. Sen är det F12 hela natten. Han spelar 00-02

Vi har hört rykten om att trollstavar och andra magiska grejer ofta förföljer denna man, kan vi förvänta oss liknande ikväll? 
-Ni får se ;) vi förbereder för fullt. Han hade en silverväska och en fin konstym med sig från bryssel när vi mötte honom i morse. 

Övriga förväntningar för natten?
-Att det blir fezzzzt och alla dansar till hans soliga house. Hoppas att nån klär ut sig till en kanin och blir berusad. Alltid kul med fulla kaniner.

Avslutningsvis, vilka av The Magicians tracks peppar du med inför kvällen?
-Alla vill ju höra "I Follow Rivers"-remixen antar jag. Annars är det svårt att säga, jag personligen gillar hans mixtapes där han tar fram fräscha tracks från nya talangfulla producenter.

Idag lottar vi ut en listplats till kvällens spektakulariteter. För att vinna gratis inträde och företräde i kön för dig och en vän, kommentera förnamn+efternamn i kommentarsfältet. 

För mer info om kvällen:

The Magician Dagger Head Pre-Party @ Scandic Grand Central: http://www.facebook.com/events/237534193034772/

F12 Terassen pres The Magician (BE): http://www.facebook.com/events/446733428692827/
/
/
F12
/
/
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.