Söndag 27 Nov
Stockholm

Thomas Hayes

Thomas Hayes är en norsk skådespelare som föddes 7 mars 1997. Han är mest känd för sin karaktär William Magnusson (eller "SKAM-William") i dramaserien SKAM på NRK, som sändes mellan år 2015-2017 i fyra säsonger.

Hans motspelerska Josefine Frida Pettersen hade huvudrollen som Noora i säsong två av SKAM och folk över hela världen "shippade" för parets kärlekssaga. Men det var också många som ifrågasatte karaktärernas destruktiva relation och Williams manipulativa beteende. Thomas lämnade serien i säsong tre för att satsa på skådespelarkarriären på annat håll. 

Han har vid flera tillfällen besökt Sverige sedan han slog igenom som skådespelare och varje gång skapar han totalt kaos bland sina fans. Bland annat ska han ha råkat "stöta på" (med valfri tolkning) bloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson under ett av sina besök, vilket Nyheter24 har skrivit om tidigare. Thomas är alltså singel och ska ha varit det sedan 2014. 

I början av 2017 var Hayes i Sverige för att närvara på Hannah Widells och Amanda Schulmans modemärke Daisy Grace’s filmvisning och även på en middag på Gamla Riksarkivet. 

Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.