Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie berättar om flingen med Skam-William: "Det började med att jag messade..."

- 31/01/2017, 11:35 -

Alexandra "Kissie" Nilsson skrev tidigare ut på bloggen att hon nyligen "fått ligga". Hon berättar nu att hon haft kontakt med Skam-skådespelaren Thomas Hayes under hans Sverigebesök. Detta har så klart fått fansen att spekulera i vem Kissies mystiska ragg kunnat vara.

Det var ingen mindre än Skam-hunken Thomas Hayes, som spelar William i serien, som landade på Arlanda runt tvåtiden i lördags, berättar Hänt, som avslöjade Sverigebesöket.

Enligt Hänt ska skådespelaren ha flugits till Sverige för att närvara på Daisy Grace’s filmvisning och även under en middag.

Tanken var alltså att skådespelaren skulle delta under visningen som en form av hedersgäst. Men besöker man ett annat land och är en av Skandinaviens just nu hetaste profiler, ja då är det klart att man inte sitter inne på hotellrummet och häckar resten av sin lediga tid.

"Vi började smsa"

Det är i programmet "Intim med Björken" som Kissie gästar Martin Björk för att åka omkring och prata i hans bil. Kissie berättar bland annat att hon varit ut på krogen en sväng varpå Martin då skämtsamt frågar om hon råkat "springa in" i Skam-William som då också befunnit sig i Stockholms innerstad.

– Haha det här var så pinsamt men ja vi var ute lite halvt, så säger mina tjejkompisar "Kissie, du måste skriva till William", så jag skrev "Hej, hur säger man hej på norska", varpå han svarade hur man säger det, berättar bloggerskan och fortsätter.

– Så jag väntade typ tre timmar, som man ska göra enligt "The Game", och sedan svarade jag med ett hej på norska. Då skrev han "Vad gör du nu då?" haha.

Hur kvällen utvecklade sig har Kissie valt att inte berätta. I ett inlägg på sin blogg skriver hon i ett inlägg om vad som varit bra och dåligt med veckan. På en punkt skriver hon "fick ligga" vilket nu fått fansen att slita sig i håret av nyfikenhet.

Mer:

Mer: Schulmans smygbild på Skam-hunken är det roligaste någonsin.

Kissie ger chockerande besked: "Funderar på att lägga ner bloggen".