ANNONS: Innehåll i samarbete med Mercedes-Benz

Flippin’ Burgers-grundarens grymmaste brädsporttips

Jon Widegren är mannen som satte igång hela svenska burgarvågen med hyllade Flippin’ Burgers. Se hans coolaste brädsporttips – mitt i stan.“Jag hittade det här stället när vi startade Flippin’ Burgers”, säger Jon Widegren. “Det låg brevid restaurangen, och jag och min kollega upptäckte det. Jag blev biten.”
“Det här är en skön grej om man sticker iväg fyrtiofem minuter en timme”, säger Jon Widegren. “Köra lite hårt, det blir verkligen träning.”

Programledaren Nisse Edwall har aldrig testat sporten tidigare. “Det är ju häftigt, att man kan göra det här mitt i stan”, säger han.

Senaste nytt

Hypade komikern: “det är njutning”

9 Apr 2015, 15:49

Mat-Niklas: “Så provocerar jag gästerna”

9 Apr 2015, 15:37
Stjärnkocken Niklas Ekstedt är känd för sina restauranger, som tv-profil och för sitt skateintresse. Men i klippet visar han en helt ny sida, och pratar om en okänd familjekoppling.

Raplegendarens besatthet – “äger hundra stycken”

9 Apr 2015, 15:31
Fille är inte bara hyllad rappare i Ison & Fille, utan också en av Sveriges skönaste radio och tv-profiler med figuren Lilla Al-Fadji. I klippet avslöjar han vad han är så besatt av att han äger nästan hundra stycken.

Flippin’ Burgers-grundarens grymmaste brädsporttips

9 Apr 2015, 15:21
Jon Widegren är mannen som satte igång hela svenska burgarvågen med hyllade Flippin’ Burgers. Se hans coolaste brädsporttips – mitt i stan.

Artistens oväntade aktivitet – i turnébussen

27 Mar 2015, 09:14
Ola Salo är en av Sveriges mest kända artister, och aktuell med ny singel, album och turné i sommar. I klippet avslöjar han vad han tidigare aldrig visat någon – den oväntade samlingen som han tar med sig i turnébussen.

Så här äter du inte med händerna

24 Mar 2015, 10:09
Torpederna-stjärnan Leo Razzak, 28, är sommarprataren, entreprenören och supertalangen alla älskar. Se hur han får radioprofilen Nisse Edwall ur balans, när han lär honom att äta med händerna på stans skönaste streetfoodställe.