ANNONS: Innehåll i samarbete med Mercedes-Benz

Hypade komikern: “det är njutning”

Moa Svan har kallats Sveriges hetaste komiker just nu. I klippet visar hon vad hon tidigare aldrig visat offentligt: den okända fristaden utanför Stockholm, där hon har löst problemet med att hitta den ultimata semestern.


Hur mycket jobb är det med det här?
“Jobb och jobb”, säger Moa Svan. “Det är njutning. Det jobbigaste är att tänka på det innan, inte att göra det.”

I klippet ger Moa Svan de tre bästa tipsen för att få den perfekta semestern i många år framöver – prisvärt, miljövänligt och med oändlig variation. Kolla in hemligheten här!

Senaste nytt

Hypade komikern: “det är njutning”

9 Apr 2015, 15:49

Mat-Niklas: “Så provocerar jag gästerna”

9 Apr 2015, 15:37
Stjärnkocken Niklas Ekstedt är känd för sina restauranger, som tv-profil och för sitt skateintresse. Men i klippet visar han en helt ny sida, och pratar om en okänd familjekoppling.

Raplegendarens besatthet – “äger hundra stycken”

9 Apr 2015, 15:31
Fille är inte bara hyllad rappare i Ison & Fille, utan också en av Sveriges skönaste radio och tv-profiler med figuren Lilla Al-Fadji. I klippet avslöjar han vad han är så besatt av att han äger nästan hundra stycken.

Flippin’ Burgers-grundarens grymmaste brädsporttips

9 Apr 2015, 15:21
Jon Widegren är mannen som satte igång hela svenska burgarvågen med hyllade Flippin’ Burgers. Se hans coolaste brädsporttips – mitt i stan.

Artistens oväntade aktivitet – i turnébussen

27 Mar 2015, 09:14
Ola Salo är en av Sveriges mest kända artister, och aktuell med ny singel, album och turné i sommar. I klippet avslöjar han vad han tidigare aldrig visat någon – den oväntade samlingen som han tar med sig i turnébussen.

Så här äter du inte med händerna

24 Mar 2015, 10:09
Torpederna-stjärnan Leo Razzak, 28, är sommarprataren, entreprenören och supertalangen alla älskar. Se hur han får radioprofilen Nisse Edwall ur balans, när han lär honom att äta med händerna på stans skönaste streetfoodställe.