Viktor Prodell - Nyheter, artiklar, reportage och video

7 Maj 2013, 16:10
Två mål från fjolårstrean i skytteligan bidrog starkt till att Åtvidaberg kunde krossa krislaget Djurgården på hemmaplan – därför utser Nyheter24 Viktor Prodell till omgångens spelare.
5 Apr 2013, 13:47
Malmös anfallare Magnus Eriksson återvänder i dag till Åtvidaberg, ett möte mittbacken Tom Pettersson ser fram emot: "Det ska bli jävligt kul"
3 Nov 2012, 14:41
Elfsborg ser ut att gå mot allsvenskt guld 2012. Åtvidaberg hemma är det sista hindret för boråsarna. Men det gästande laget har andra planer.
23 Maj 2012, 21:55
Efter mycket dramatik slutade till slut östgötaderbyt oavgjort 2–2 – efter att Åtvidaberg kvitterat i den 88:e minuten genom Mattias Mete.
20 Maj 2012, 16:52
I den 54:e minuten hade Åtvidaberg tre skott på mål – alla slutade med målfirande. Hemmalagets effektivitet gav andra raka segern efter formsvackan – Kalmar fick se sig slagna med 3–0.