Ashley Young filmade sig till en straff mot Real Sociedad och nu hånas han av experter och fotbollssupportrar.
Ashley Young filmade sig till en straff mot Real Sociedad och nu hånas han av experter och fotbollssupportrar. - Foto: BildbyrŒån / Action Images

Ashley Young hånas efter sin senaste filmning

Under tisdagen filmade Manchester Uniteds Ashley Young till sig en straff. Den engelska pressen har fått nog – och han blir nu hånad för sina "mästerverk".


Manchester United spelade under tisdagen 0–0 borta mot Real Sociedad i Champions Leagues gruppspel. Robin van Persie missade en straff men det var inte det som eftersnacket kom att handla om. Utan i stället om hur de fick straffen då Ashley Young filmade till sig den ordentligt efter att ha gått omkull i straffområdet – till synes utan beröring.

Det är inte första gången han är i blåsväder för att filma och nu har den engelska pressen fått nog. Young blev hånad av experter och tidningar efter filmningen.

– Han lurar domaren där. Han spelar uppenbarligen över, säger United-legenden Roy Keane enligt Daily Mail. 

"Den där filmningen är patetisk"

Ännu hårdare är orden från tidigare Manchester United spelaren Ray Wilkins.

– Den där filmningen är patetisk.

För bara sex veckor sedan filmade Young mot Crystal Palace och då varnades han för det. Då sågades han av sin egen tränare David Moyes.

– Sådant gillar jag inte. Jag vill inte att mina spelare ska filma, sa Moyes då.

"Jag vet ingenting om Youngs rykte"

Men den här gången försvarar Moyes mittfältarens agerande.

– Jag har sett sekvensen igen. Sociedad-försvararen drar i honom i straffområdet. Domaren är två meter bort och bestämmer sig för att blåsa straff. Jag vet ingenting om Youngs rykte men domaren är där och han ger straffen, säger Moyes enligt The Guardian.

Fotbollssupportrar gick sedan loss på Twitter. Se i bildspelet ovan hur man hånar Youngs agerande. Se också hans filmning som ledde till straffen mot Real Sociedad nedan:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!