Kourtney Kardashian med pojkvännen Travis Baker.
Kourtney Kardashian med pojkvännen Travis Baker. - Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy & Willy Sanjuan/TT.

Kourtney Kardashian kommer ut: "Riktigt modigt"

Flera av Kourtney Kardashians fans misstänker att hon har kommit ut. Mycket pekar nämligen på att Kardashian-medlemmen identifierar sig som autosexuell.


År 2020 delade Kourtney Kardashian en artikel från Poosh, en hemsida där hon bland annat delar med sig av tips inom ämnena livsstil och hälsa. Artikeln i fråga handlade om autosexualitet och ställde frågan till sina läsare om de identifierade sig som autosexuella.

Chockade reaktioner på nya paparazzibilden på Timothée Chalamet: "Förstör ansiktet"

Artikeln i fråga. Foto: Skärmdump.

Delningen fick flera fans att misstänka att Kourtney Kardashian var autosexuell. Eftersom artikelns byline bara visade "Poosh" misstänkte fler att själva Kourtney kunde ligga bakom texten. 

I kommentarsfältet fick hon beröm av sina följare, varav en skrev: "Riktigt modigt". 

Vad är autosexualitet?

Att vara autosexuell innebär att man är sexuellt attraherad av sig själv. Det utesluter inte att man kan attraheras av andra människor också. 

Enligt en artikel i Modette behöver autosexualitet inte vara synonymt med att vara självupptagen, narcissistisk eller egocentrisk. Autosexualitet behöver nödvändigtvis inte påverka andra relationer negativt.

Kourtney Kardashian kommer med sannolikhet att fortsätta dejta men har gjort det tydligt att hon även klarar sig bra själv.

Läs mer nöje från Nyheter24 här:

Bert Karlsson ilsken över Marcus och Martinus bidrag i Mello

Har Zara Larsson opererat rumpan? Nu svarar hon...

Kändisar rasar i vikt med Ozempic: "Kommer aldrig sluta"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!