Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren berättar hur hon gör för att undvika Christian Bauers vänner... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Så gör Pernilla Wahlgren för att undvika Christian Bauers kompisar

Pernilla Wahlgren berättar i podden Wahlgren & Wistam hur hon gör för att undvika sin fästman Christian Bauers kompisar...


Pernilla Wahlgren, 55, är nog utan tvekan en av Sveriges mest påpassade artister och tv-profiler. Hon syns i Wahlgrens värld, hon har släppt kollektioner för Gekås Ullared, hon poddar med bästisen Sofia Wistam i podden Wahlgren & Wistam, och så gör hon den ena hyllade showen efter den andra. 

År 2024 är det premiär för hennes nya show Happy Ending, och även nästa sommar ska hon ta sig an prestigeuppdraget att leda Allsång på Skansen.  

Även privatlivet rullar på för Pernilla. Efter skilsmässan från Emilio Ingrosso och den krossade relationen med Joachim Lennholm så hade Pernilla varit singel sedan 2008. Men Pernillas liv tog sig en ny, roligare vändning när hon våren 2021 gick på sin första dejt med Christian Bauer.

Pernillas svar om Theos pappa Joachim Lennholm

24 bilder på Pernilla Wahlgren som ung – festerna, männen och karriären

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren i chock när Christian Bauer öppnar presenten: "Fyfan..."

Christian Bauers frieri till Pernilla Wahlgren

I slutet av december 2022 så friade Christian Bauer till Pernilla med en ananasring – och Pernilla sa genast ja. Efter det lyckade frieriet så åkte paret släde under en stjärnklar himmel, romantisk musik spelades, Champagne korkades upp, Pernilla skrek av lycka och Christian grät.

Christian Bauer. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla och Christian bor idag tillsammans i hennes megavilla på Lidingö, och tittarna har fått bekanta sig mer och mer med Christian Bauer i Wahlgrens värld.

Pernilla Wahlgren avslöjar allt om sin ring: "Låter värre än vad det är"

Pernilla Wahlgrens avslöjande – så gör hon för att undvika Christian Bauers kompisar

Att Pernilla har en hetsig vardag med mycket jobb är det ingen som tvivlar på. Och det här med att jobba mycket och hårt kan ibland gå ut över det sociala. 

I ett avsnitt av podden Wahlgren & Wistam så öppnade Pernilla upp om hur hon brukar skylla på jobb när hon inte orkar träffa folk...

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Caisa Rasmussen/TT Bild

– Jag fick ju ett nytt liv nu när jag började repa text med Allsång på skansen. När folk kom, kanske mest om det var kompisar till Christian eller om det var byggmöten, och jag bara kände att jag inte orkade vara trevlig eller social. Då sa jag bara "Tyvärr måste jag gå upp på rummet och repetera så jag kan inte vara med, hahah". Men det var sanning också, men lite skönt, berättade Pernilla Wahlgren i podden.

Så mycket pengar tjänar Christian Bauer – feta lönen avslöjad
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!