Pernilla Wahlgren som ung
Pernilla Wahlgren har levt hela sitt liv i rampljuset. - Foto: Stella Pictures, TT Bild. Bilden är ett montage.

24 bilder på Pernilla Wahlgren som ung – festerna, männen och karriären

Pernilla Wahlgren föddes rätt in i kändisskapet. Efter 55 år i rampljuset så är det inte konstigt att det har samlats ihop en del otroliga bilder från Pernillas liv – de stjärnspäckade festerna, de omskrivna relationerna och den blomstrande karriären. Läs mer och se bilderna här!


På julafton 1967 såg Pernilla Wahlgren dagens ljus för första gången. Både mamma Christina Schollin och pappa Hans Wahlgren är skådespelare, så Pernilla föddes onekligen rätt in i showbuisness. 

Idag är Pernilla en av Sveriges mest folkkära artister. Hon har hunnit fylla 55 år, har levt hela sitt liv i rampljuset och tycks inte ha några planer på att sakta ner för det.

Pernillas föreställning "Pernilla Wahlgren har hybris" går som tåget, hon driver podden "Wahlgren & Wistam" med bästa vännen Sofia Wistam, och i långköraren "Wahlgrens värld" har vi genom åren fått bekanta oss ännu mer med Pernilla och barnen Benjamin och Bianca Ingrosso. Pernilla är även mamma till Oliver Ingrosso och Theo Wahlgren, men de har valt att inte synas så mycket i programmet.

Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso, Theo Wahlgren och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild

I sommar tar Pernilla dessutom över det ärofyllda uppdraget att leda "Allsång på Skansen".

Som en av Sveriges mest omtyckta personligheter så har hennes liv ständigt blivit omskrivet ända sedan det stora genombrottet som kom i mitten av 80-talet med "Picadilly Cirkus". 

Vare sig det gäller hennes barn, karriär, kända familj, förmögenhet, nya hus eller kärleksliv så är det ständigt något som fansen och följarna är nyfikna på.

Och just kärlekslivet är kanske det som har det skrivits allra mest om genom åren. Från äktenskapet med Emilio Ingrosso via förhållandet med Joachim Lennholm till Pernillas nuvarande relation med fästmannen Christian Bauer.

Nyheter24 har letat i arkiven och hittat ett helt gäng otroliga bilder på Pernilla Wahlgren som ung! 

Pernilla och Christina Schollin i Stockholm 1971. Bildkälla: TT Bild
Pernilla Wahlgren i musikalen Annie 1979. Bildkälla: SvD/ TT Bild
Pernilla Wahlgren ger lillebror Linus en puss 1984. Bildkälla: Stella Pictures.
Pernilla Wahlgren var bara 17 år när hon slog igenom i Mello 1985. Bildkälla: Stella Pictures.
Pernilla Wahlgren 1985. Bildkälla: Stella Pictures.
Pernilla Wahlgren den 14 december 1985. Bildkälla: Jurek Holzer/TT Bild
Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren på scen ihop 1986. Bildkälla: Stella Pictures.
Blast from the past! Pernilla Wahlgren, Carl Lewis och Lena Ph på Hamburger börs 1987. Bildkälla: Stella Pictures
Pernilla Wahlgren med bröderna Niclas och Linus, och så pojkvännen Emilio Ingrosso 1991. Bildkälla: Stella Pictures.
Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso hoppar in i en vit Rolls Royce efter sitt bröllop i Laholm, den 23 maj 1993. Bildkälla: Mark Earthy/TT Bild
Pernilla och brorsan Niclas Wahlgren på biopremiär 1997. Bildkälla: Rolf Höjer/TT Bild
Under ett par år var Pernilla Wahlgren programledare för det otroligt populära programmet Söndagsöppet. Här ser vi henne 1998. Bildkälla: Mark Earthy/TT Bild
År 2001 gjorde syskonen Niclas och Pernilla Wahlgren barnprogrammet Nicke och Nilla på TV4. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild 
Pernilla och sonen Benjamin Ingrosso på Kolmården 2002. Bildkälla: Roger Vikström/TT Bild
Pernilla Wahlgren utses till Sveriges sexigaste kvinna av tidningen Café år 2002. Det firas med fest på Café Opera. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild
Pernilla Wahlgren med Joakim Lennholm på premiärvisningen av hennes egna kollektion "Pikini" på Spy Bar i Stockholm, 6 februari, 2003. Bildkälla: Krister Larsson/TT Bild
Robert Gustafsson firar sin 40-års dag med en storslagen fest på Berns. Året är 2004 och bjudna är givetvis Pernilla Wahlgren och Lena PH. Födelsedagsbarnet själv hoppar upp ur en tårta. Bildkälla: Stella Pictures.
Charlotte Perrelli och Pernilla Wahlgren var nära vänner under många år. Detta då Charlotte var gift med Emilios bror Nicola. Här ser vi Charlotte och Pernilla på fest 2008. Bildkälla: Stella Pictures.
Pernilla och Bianca Ingrosso 2009. Bildkälla: Stella Pictures.
Jessica Andersson och Pernilla Wahlgren festar loss på Mello 2010. Bildkälla: Stella Pictures.
Pernilla Wahlgren blir upplyft efter sin insats i Mello 2010. Bildkälla: Stella Pictures.
Pernilla Wahlgren och sonen Benjamin på Polarpriset 2010. Bildkälla: Bertil Ericson/TT Bild
Pernilla Wahlgren och Carola festar ihop år 2011. Bildkälla: Stella Pictures.
Pernilla Wahlgren och Marcus Schenkenberg festar efter Let's Dance år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

1 timme sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

3 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

3 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.