Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren avslöjar vad Christian Bauer fick i födelsedagspresent. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgren i chock när Christian Bauer öppnar presenten: "Fyfan..."

Christian Bauer har fyllt år – och det har inte undgått någon som följer Pernilla Wahlgren på Instagram. Pernilla visade upp vad Bauer fick i födelsedagspresent, och en sak stack onekligen ut...


Den 19 januari fyllde Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer 57 år. Festligheterna har minst sagt avlöst varandra för Pernilla och Christian. På julafton fyller Pernilla år, och efter att det firats så var det dags nyår – och då gick Bauer ner på knä och friade till Pernilla.

Utöver det så har Pernilla och Christian nu flyttat in i det nya huset på Lidingö, och blivit sambos på riktigt. 

I samma veva hade "Peter Pan går åt helvete" premiär där Pernilla har huvudrollen. Så ja, det har helt enkelt varit fullspäckat schema för Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Bildkälla: Stella Pictures.

Så firade Pernilla Wahlgren och Christian Bauer hans födelsedag

På Instagram berättar Pernilla om hur hon och Christian firade hans stora dag. De började med en mysig frukost på lyxhotellet Ett Hem i Stockholm, och under kvällen vankades det middag hemma hos Pernilla med familjen och de närmsta vännerna.

"Älskar att dela livet med dig, min lille Chrille…!", skrev Pernilla till en serie bilder på paret.

Christian fick en hel del födelsedagspresenter, och bland Bollinger-kartonger och Svenskt Tenn-påsar så fiskade Christian upp ett kuvert som tycktes fånga hans intresse...

Christian Bauer öppnar sina födelsedagspresenter...Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren

– Nu ska Christian öppna sina presenter, säger Pernilla och filmar det fina kuvertet med hans initialer i guld. Presenten är från ett par vänner till Pernilla och Christian.

– Dom gör det för mig jag är värdefull, säger Christian skämtsamt.

Han sprättar sedan upp kuvertet och visslar till när han tar fram vad som ser ut som ett presentkort. Pernilla frågar nyfiket vad det var han fick.

– Det handlar om tänder, säger Christian.

– Ska du få en tandblekning?! Fyfan vad bra!, säger Pernilla chockat.

Det var väl väldigt generöst säger vi!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!