Gunilla Persson
Gunilla Persson pratar inte ofta om Erikas pappa – men då och då avslöjar hon små detaljer... - Foto: Henrik Montgomery/TT Bild, TV4

Gunilla Perssons plötsliga ord om Erikas pappa – i direktsändning

Gunilla Persson pratar VÄLDIGT sällan om dottern Erikas pappa. Men då och då så avslöjar hon små detaljer om honom. Något som hände när Gunilla gästade Efter fem i TV4.


Gunilla Persson är högaktuell som tävlande i Melodifestivalen 2024, där hon ska försöka trollbinda det svenska folket med sitt bidrag "I Won't Shake (La La Gunilla)". När Gunilla inte är i Sverige så bor hon i Pacific Palisades i Los Angeles, och där lever hon onekligen livet i solen.

Utöver att ha synts i Svenska Hollywoodfruar så har Gunilla planer på att satsa på en musikkarriär, och i en intervju avslöjade hon nyligen att det finns flera låtar inspelade förutom Mello-bidraget.

Allt om Gunilla Persson: Modellkarriären som ung, dottern Erika, sjukdomen och hennes partners

Gunilla Persson. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Gunilla Persson och hennes ex-pojkvänner

De senaste åren har Gunilla varit singel, och nu var det längesen hon var kär på riktigt. Genom åren har Gunilla haft flera uppmärksammade romanser. 

Gunillas första make var revisorn Stephen Linville. De träffades på en teaterskola i Dallas 1983, och gifte sig året därpå. De var gifta fram till 1990. Linville har i en intervju med Expressen sagt att Gunilla "förstörde sex år av hans liv", och han menade att Gunilla bara ville gifta sig med honom för att få uppehållstillstånd.

I slutet av äktenskapet med Stephen Linville inledde Gunilla och prins Albert av Monaco en romans.

– Vi hade faktiskt en romans kan jag berätta nu. Det hade vi. Men det var komplicerat. Jag var ju fortfarande gift med Stephen och Albert får ju inte gifta sig med en kvinna som varit gift tidigare, har Gunilla berättat i en intervju med Expressen.

Gunilla hade en romans med Albert av Monaco. Bildkälla: Riccardo Antimiani/Pool Photo via AP/TT Bild

En annan man som figurerat i Gunillas liv är miljardären Francis Kellogg, som Gunilla bodde hos i New York en tid. Gunilla har berättat att Francis ville gifta sig med henne, men att hon nobbade honom.

1990 blev Gunilla istället ihop med den brittiska hotellentreprenören Patrick Ellis, och deras relation höll i fem år.

Gunilla Persson om Erika Perssons pappa

Gunillas dotter Erika Persson föddes den 18 augusti år 2002, och vem Gunilla Persson dejtade då är inget som är allmänt känt. 

Erika Persson: Allt du vill veta om henne – längd, partner, pappa, pengar och musik

Erikas pappa har Gunilla velat hålla hemlig för alla andra, och hon har berättat att det är ett avtal för att skydda Erika.

När Gunilla Persson gästade Efter fem i TV4 så berättade Gunilla att det finns planer på att hon ska vara huvudpersonen i dejtingprogrammet Bröllop för Gunilla. Det är i samband med det som Gunilla får frågan om när hon senast var kär.

Gunilla Perssons oväntade ord om Erikas pappa – mitt i sändningen. Bildkälla: TV4

– Det kommer jag inte ihåg. Det var många år sedan. Det var nog Erikas far, mmm, säger Gunilla Persson och fortsätter:

– Jag har svårt att bli kär. Jag vet inte varför jag inte blir kär så lätt. För att när jag var ung var jag alltid kär. Men nu så blir jag inte blir det så lätt, avslutar hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!