- Foto: Stella pictures

Henrik Dorsins diss mot sonen: "Leva på sina föräldrar"

Henrik Dorsins son Frank Dorsin inledde skådespelarkarriären redan som tioåring som Eddie i "Bonusfamiljen". Men pappa Henrik Dorsin tycker inte att sonen har skött kändiskapet snyggt, avslöjar han i P3.


Henrik Dorsin, 46, är främst känd för sin roll som Ove Sundberg i tv-serien och långfilmen "Solsidan". Hans intresse för rampljuset har även smittat av sig på sonen Frank Dorsin, 18, som ha gjort sig till ett välkänt ansikte efter rollen som Eddie i serien och långfilmen "Bonusfamiljen".

Sonen började skådespela i tidig ålder. Redan som tioåring fick Frank Dorsin rollen som Eddie i "Bonusfamiljen". Sedan dess har karriären rullat på och Frank Dorsin har även haft roller i bland annat "LasseMajas detektivbyrå" och "Berts dagbok". 

Allt om Frank Dorsin: Kända föräldrarna, skådespelarkarriären och längden

Familjen Dorsin. Foto: Stella pictures

Men pappan Henrik Dorsin är inte helt nöjd med hur sonen hanterar sin framgång. I en intervju med Sveriges Radio P3 säger han att Frank Dorsin är en "nepo baby". 

– Jag tycker att man ska förtjäna sin framgång och inte leva på sina föräldrars meriter, säger han i intervjun.

Han berättar att han syftar på en intervju som sonen tidigare gjort i P3 som han inte tyckte att sonen hanterade speciellt bra. 

– Jag tycker att han var högst oformulerad.

Henrik Dorsins ord om beslutet för sonen: "Var jätterädd"

Henrik Dorsin rasar mot beslutet i Solsidan: "Besk smak i munnen"

Allt om komikern Henrik Dorsin: karriären, familjen och skådespelarbarnen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!