Gunilla Persson och Carina Berg
Gunilla Persson åkte ut ur semifinalen av Melodifestivalen 2024. - Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild, SVT. Bilden är ett montage.

Gunilla Persson om nya bilden på Carina Berg: "Ser gravid ut"

Nej, det blev ingen finalplats för Gunilla Persson i Melodifestivalen 2024. I semifinalen satt hon med bland andra Scarlet och Fröken Snusk – och alla åkte de ut. En bild från sändningen har nu fått Gunilla att reagera.


När den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 65, landade på svensk mark för att tävla i Melodifestivalen 2024 var hon kanske inte helt uträknad – men långt ifrån på topp. 

Hon anlände i rullstol på Arlanda då hon drabbats av kristallsjuka och som grädde på moset så hade hon Kronofogden hack i häl. Utöver det så väntade en rättegång mot kändistidningen Stoppa Pressarna.

Gunilla Persson intog scenen i Växjö och klädd i silverglittrande klänning och backad av proffsdansare som Lamin Holmén så framförde Gunilla sitt bidrag I Won’t Shake (La La Gunilla)

Gunilla Persson tävlade i Melodifestivalen 2024. Bildkälla: SVT

Det blev ingen finalplats för Gunilla, men hon gick till semifinal. Efter att ha vaknat upp i Växjö efter Mello-festligheterna så knackade Kronofogden på dörren för att göra en utmätning – detta då Gunilla hade en stor skuld på flera hundra tusen kronor till Försäkringskassan. 

Kronofogden lämnade Gunillas hotellrum med bland annat smycken och märkeskläder.

Men sedan ljusnade tillvaron för Gunilla igen. Kort efter det så återfick nämligen Gunilla alla sina prylar, och skulden är nu löst.

90-årig miljardär är Erika Perssons pappa – efter 23 år är hemligheten avslöjad

Gunilla Persson om bilden från semifinalen

I semifinalen hade inte Gunilla Persson samma tur då hon åkte ut. Men revanschen kom bara dagar senare. Igår kunde Nyheter24 nämligen rapportera om att Gunilla letat sig in på andra plats på Svensktoppen med sin dänga I Won’t Shake (La La Gunilla). Det betyder att Gunilla ligger före bland andra Peg Parnevik, Zara Larsson, Viktor Leksell, Loreen och Fröken Snusk.

På Instagram har Gunilla uppdaterat från de fartfyllda dagarna i Sverige, och i veckan bjöd hon följarna på en bild från semifinalen där hon satt tillsammans med bland andra Scarlet och Fröken Snusk medan programledaren Carina Berg tog pulsen på de nervösa semifinalisterna.

Jonas Gardell avslöjar vad han verkligen tycker om Carina Berg

Carina Berg tog pulsen på semifinalisterna. Bildkälla: SVT
Gunilla Persson och Carina Berg i Melodifestivalen 2024. Bildkälla: SVT

Till bilden har Gunilla skrivit "Ser gravid ut på den bilden. Men kul ändå!"

Gunilla Persson delade en bild på sig själv och Carina Berg. Bildkälla: Instagram/thegunilla
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!