Lasse Holm
Lasse Holm avslöjar hur det kommer sig att han ser så ung ut för sin ålder. - Foto: Nora Lorek/TT Bild, Stella Pictures.

Lasse Holm avslöjar ingreppet – därför ser han inte ut som sin ålder

Lasse Holm, 79, fyller 80 år om bara ett par månader. Men han ser inte ut att vara en dag över 40. Vad är egentligen hemligheten? Det avslöjar han i årets säsong av Så mycket bättre...


Lasse Holms födelsedag närmar sig med stormsteg. Den 9 december 2023 fyller en av Sveriges mest framstående låtskrivare genom tiderna 80 år. 

Under sin helt otroliga karriär har han komponerat över 800 låtar, och bland de mest kända finns bland andra "Främling", "Eloise", "Bra vibrationer", "Växeln hallå" och så givetvis kulthitten "Canelloni, Macaroni" som Lasse själv sjöng in och släppte 1986.

Lasse Holm 1998. Bildkälla: Torbjörn F Gustafsson/TT Bild

Lasse Holms förmögenhet: Så mycket pengar tjänar han

Lasse Holm är med i Så mycket bättre 2023

Lasse Holm är en av årets artister i årets Så mycket bättre i TV4, och där ska artisterna botanisera bland Lasses låtskatt. 

I årets säsong av Så mycket bättre ser vi utöver Lasse Holm även artisterna Mapei, Eagle-Eye Cherry, Peg Parnevik, Dogge Doggelito, Ellen Krauss och Jonathan Johansson.

Lasse Holm år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.

Så gör Lasse Holm för att se så ung ut för sin ålder

Något som fascinerat Lasses fans i flera decennier är hur han inte ser ut att åldras. Överhuvudtaget. I en intervju med Alexander Pärleros i Framgångspodden så berättade Lasse om ett av sina knep för att bibehålla sitt ungdomliga utseende.

Lasse Holm år 2015. Bildkälla: Nora Lorek/TT Bild
Lasse Holm hösten 2023. Bildkälla: Stella Pictures.

— Det viktigaste är humor, min fru är skitrolig jag tror jag skrattar och gapflabbar minst fem gånger i veckan. Hon är väldigt speciell. Men för mig är hon så jävla skön, sa han då.

Men nu visar det sig att det inte bara är skratt med hustrun Kerstin som är nyckeln till att se evigt ung ut.

Lasse Holm och Kerstin Holm år 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

Lasse Holm: "Det är Botox"

I Så mycket bättre får Lasse frågan av Mapei hur det kommer sig att han är praktiskt taget rynkfri.

– Du har inte en rynka. Asså du…, säger Mapei.

– Nej men det är Botox, svarar då Lasse Holm.

Lasse Holm i Så mycket bättre sommaren 2023. Bildkälla: TV4

Botox är ett muskelavslappnande medel som medicinskt kan användas för att bland annat behandla överdriven svettning, muskelkramper och migrän, skriver Fass.

Botox används också för att "släta ut" rynkor. Då injiceras det in i musklerna i ansiktet. Den förslappar då muskeln som inte längre kan dra ihop sig, och då minskar rynkorna i ansiktet, något som brittiska NHS har skrivit om.

Emilio Ingrosso avslöjar nya skönhetsingreppet: "Så nöjd"

De är Hollywoods mest opererade kändisar – se före och efter-bilderna här

6 svenska kändismän som gjort skönhetsingrepp

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!