Sven-Erik berättar att det fanns stunder då produktionen fick säga till.
Sven-Erik berättar att det fanns stunder då produktionen fick säga till. - Foto: Skärmavbild/SVT

Sven-Erik om tillsägelserna i Hotell romantik: “Produktionen sa till”

Det är många som undrar om produktionen någonsin behövde säga till deltagarna i Hotell romantik. Nyheter24 har pratat med Sven-Erik, 72, som avslöjar stunderna då produktionen fick nog.


Hotell romantik är ett program med många uppskattade karaktärer. Flera starka personligheter som samsas om samma yta kan lätt leda till konflikt, och det är många som är nyfikna på om produktionen någonsin behövde säga till någon av deltagarna. Nyheter24 har pratat med Sven-Erik Sjögren, 72, som avslöjar vad som hände under inspelningen. 

Sven-Erik om kåtpillren i Hotell romantik: “Har haft..."

Sven-Erik: "De är avundsjuka"

Sven-Erik är den deltagare som hittills chockat mest under säsong två av Hotell romantik. Hans explosiva personlighet och skämt om kåtpiller har inte alltid mottagits väl av de andra deltagarna. Det är därför lätt att tro att Sven-Erik fått någon tillsägelse från produktionen, men det stämmer inte menar han själv.

Sven-Erik berättar att det visserligen finns deltagare som var skeptiska till hans humor, men andra tyckte att han var rolig.

 – När jag kom struttande på hotellet så tyckte väl 80 procent att jag var löjlig och det är ju tack vare att de är avundsjuka. Sen var det 20 procent som gapskrattade och tyckte att jag var jävligt rolig.

Sven-Erik upplevde också att produktionen alltid uppmuntrade honom till att vara sig själv. 

 –  En av producenterna kom fram till mig och sa “vadå, du är ju Sven-Erik Sjögren, du är ju den du är. Du är dig själv. Kör bara”.

Ibland fick produktionen säga till deltagarna i Hotell romantik. Foto: Skärmavbild/SVT.


Sven-Erik svarar på kritiken i Hotell romantik: “Klart jag...”

"Produktionen sa till"

Det fanns däremot flera stunder då produktionen var less på deltagarna som grupp. Sven-Erik berättar att mycket av tv-produktion är arrangerat, och det kan lätt krocka med människors egna vilja. 

– När man ska gå hit eller dit, när man ska stå framför kameran. Allt sådant är ju lite arrangerat. Vi var lite som en skolklass som käften gick hos. Produktionen sa till, de fick be folk vara tysta. Så var det hela tiden, säger Sven-Erik och fortsätter:

–  Men det är ju bagateller. Vi är vuxna personer som ska tränga oss ut genom en dörr tillsammans. Det är klart att det är någon som alltid snurrar till det eller inte lyssnar. Det tillhör ju spelets regler. 

Hotell Romantik 2024: Så mycket kostar en natt på slottet

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!