Kersti avslöjar vad hon tycker om Sven-Erik i Hotell romantik.
Kersti avslöjar vad hon tycker om Sven-Erik i Hotell romantik. - Foto: Skärmavbild/SVT.

Kerstin om Sven-Erik i Hotell romantik: "Sjönk i mina ögon"

I söndagens avsnitt valde Sven-Erik att lämna Hotell romantik, efter att han inte kommit överens med alla på inspelningen. Nyheter24 har pratat med Kerstin, som berättar om avskedet med Sven-Erik.


I söndagens avsnitt lämnade Sven-Erik Sjögren, 72, Hotell romantik, vilket Nyheter24 tidigare har rapporterat om. Under säsongen har Sven-Erik chockat deltagarna med sin fräcka humor och ekivoka kläder, och det var blandade känslor när han åkte hem. 

En som såg till att ta avsked av Sven-Erik var Kerstin Stålhammar, 86. Nyheter24 har pratat med Kerstin, som avslöjar vad hon tyckte om Sven-Erik. 

Därför behövde Sven-Erik lämna Hotell romantik: "Närmade mig henne"

Kerstin om tillsägelserna i Hotell romantik

Kerstin berättar för Nyheter24 att produktionen hade mycket att stå i under inspelningen av Hotell romantik. Sven-Erik var en karaktär som kanske inte passade in i gruppen, men Kerstin står fast vid att han var snäll.

– Han var väl lite annorlunda från oss andra kanske, Sven-Erik med sin mankini. Men han var snyggast av dem alla. Snygg i kroppen och skrattade jämnt, men han hade sina ovanor såklart, säger Kerstin. 

Kerstin menar att Sven-Erik var burdus som person. Hon minns tillbaka till när gruppen hade strandfest med burning man-tema. Hon hade sin favoritmusik i lurarna och ett glas champagne i handen, men plötsligt hade hon blivit avbruten av Sven-Erik, som slog glaset ur handen på Kerstin. 

– Då sa jag "vad håller du på med?", och han svarade att man inte ska dricka när man dansar. Då sjönk han faktiskt i mina ögon. Men det var hans stil det där, han var burdus i sina skämt. 

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Sven-Erik i en mankini. Foto: Skärmavbild/SVT.

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

Sven-Eriks nakendopp i Hotell romantik

I programmet fick man också se Sven-Erik klä av sig och bada naken framför resten av deltagarna, och reaktionerna till hans stunt var inte bara positiva.

– Som man skäms man lite grann inför damerna när någon gör på det sättet. Det blir osmakligt, dålig stämning, sa Lars Ljungström, 72, till SVT efter Sven-Eriks dopp. 

"Det blir osmakligt", sa Lars om Sven-Eriks nakendopp i Hotell romantik. Foto: Skärmavbild/SVT.

Kerstin om Sven-Erik: "Gud vad hemskt"

Kerstin berättar att även produktionen hade åsikter om Sven-Eriks nakenspratt. 

– Jag vet att några av produktionens yngre tjejer höll för munnen, och sa “Gud vad hemskt” när de såg Sven-Erik helnaken, säger Kerstin och fortsätter:

– Men för mig är det skitsamma, det har ingen betydelse. Det är de som blir chockade. 

När det blev dags för Sven-Erik att säga farväl till Hotell romantiks deltagare var Kerstin på plats för att säga hejdå, tillsammans med några andra i gruppen. Hon tyckte det kändes viktigt att han fick ett värdigt avsked. 

– Det är inga problem, så kände jag i alla fall. Han var glad när han gick, det tyckte jag om. Hans ansikte lyste och man såg hans breda leende.

Under 2024 ska alla deltagare i Hotell romantik ha en liten återträff i Hunnebostrand. När Nyheter24 frågar Kerstin om Sven-Erik umgås med resten av gänget, svarar hon att han inte gör det. 

– Varför vet jag inte, men han ska inte med på återträffen eller något annat. 

Kerstin och Sven-Erik säger hejdå till varandra. Foto: Skärmavbild/SVT.

Marie Louise om uppbrottet med Heikki i Hotell romantik: “Kväver mig”

Marie Louise om vad hon ångrar i Hotell romantik: "Jag önskar att..."

Kerstin i Hotell romantik om sin hemliga tatuering: "På låret"

SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!