Mästarnas mästare bjöd på ett oväntat inslag.
Mästarnas mästare bjöd på ett oväntat inslag. - Foto: SVT

Galna nakenchocken i Mästarnas mästare 2024: ”Inga problem”

Mästarnas mästare 2024 innebar inte bara tävlingar, tillbakablickar och långa middagar. Det bjöds även på en rejäl nakenchock.


Det är dags för avsnitt sex av Mästarnas mästare. Programmet är inne på sin 16:e säsong, och precis som alla tidigare säsonger är det Micke Leijengard som är programledare. 

Under åren har det hänt både roliga och galna saker i SVT:s populära långkörare. 

Här är det sjukaste som hänt i Mästarnas mästare: ”Trodde det var en dokusåpa”

De är med i Mästarnas mästare 2024

Det har snackats om att Mästarnas mästare 2024 har det starkaste startfältet i programmets historia, och det som var med från början var: 

De två första som tvingades lämna programmet var Johanna Ahlm och Anna Wijk, som båda fick se sig slagna av Tony Rickardsson i nattduellen. 

Mästarnas mästare 2024: Svenska stjärnorna hade ett oväntat krav på maten

Position reaktion

I avsnitt sex möts Anja Pärson, Henrik Lundqvist, Sebastian Larsson och de andra i "Position reaktion", där reaktionsförmågan sätts på prov. 

Med olika startpositioner, som stående, liggande och sittande ska deltagarna på given signal kasta sig fram och ta en flagga. 

Position reaktion i Mästarnas mästare 2024.Skärmavbild: SVT

Nudister i Mästarnas Mästare 2024

Tävlingen avgjordes på en strand norr om Barcelona, men när det var dags för inspelning var tv-teamet och deltagarna inte ensamma på platsen.

Ett stort gäng besökare, där en hel del var nakna, befann sig på platsen för att bada och njuta av den fina sommardagen. 

 – Vi rekar alltid ett stort antal inspelningsplatser. Var vi slutligen spelar in beror på var vi får tillstånd att spela in. Här hittade vi en plats som var både vacker och där tillstånd gick att lösa, säger Anna Mannheimer, exekutiv producent för Mästarnas mästare 2024 till Nyheter24.

Därför stoppades Mästarnas mästare 2024

Inspelningen skedde inför nyfikna strandbesökare. Skärmavbild: SVT

SVT-producenten: "Inga problem"

Tävlingen postiv reaktion fick därför spelas in med publik, både påklädd och naken sådan. 

– Det var inga problem. Strandbesökarna verkade bara glada och nyfikna på vår inspelning. Det är en mixad strand med både påklädda badare och nudister, säger Mannheimer.

Tony Rickardssons besvikelse i Mästarnas mästare 2024: "Helvete"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!