Fick tweet om Liverpool FC:s seger
1 av 4
Dottern till en av de saknade efter det försvunna malaysiska flygplanet twittrade till sin pappa om Liverpools seger. - Foto: AP/TT/Twitter
Malaysian Airlines
2 av 4
MH370 har varit försvunnet i en och en halv vecka. - Foto: TT
Minnesceremoni om det försvunna malaysiska planet
3 av 4
En hel värld undrar vad som har hänt med planet och människorna ombord. - Foto: AP/TT
Vinst mot Manchester United
4 av 4
Liverpool besegrade Manchester United med 3–0. - Foto: BildbyråŒn/Jason Cairnduff

Var ombord på MH370 – fick tweet om Liverpools seger

En hjärtskärande tweet skrevs av dottern till en saknad besättningsmedlem från det försvunna planet MH370. Pappan är en Liverpool-supporter och hon skrev om lagets seger till honom.


Ingen har kunnat undgå historien om det malaysiska planet MH370 som försvann under en resa från Kuala Lumpur till Peking 8 mars. Medan en hel värld undrar vad som har hänt med planet försöker anhöriga till människorna ombord hålla hoppet vid liv.

Maira Elizabeth Nari är den 17-åriga dottern till Andrew Nari, som befann sig på planet och är chef över dess kabinpersonal. Hon skrev på Twitter till honom när Liverpool besegrade Manchester United med 3–0 på Old Trafford i Premier League i helgen, då han är en Liverpool-supporter.

Liverpool valde att svara henne med att skriva att de tänkte på de som försvunnit med planet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgifter: Hirscher siktar på comeback

Mål av Forsberg när Nashville utjämnade

1 timme sedan
Filip Forsberg fortsätter leverera för sitt Nashville Predators i NHL-ishockeyn. I den andra åttondelsfinalen mot Vancouver gjorde svensken det matchavgörande målet, och Nashville utjämnar därmed serien till 1–1 i matcher.

Florida vann efter galna räddningar

3 timmar sedan
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

idag 04:50
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.