Christina Schollin och Bianca Ingrosso har bägge två många bollar i luften.
Christina Schollin och Bianca Ingrosso har bägge två många bollar i luften. - Foto: Henrik Montgomery/TT och Claudio Bresciani/TT

Christina Schollins oväntade pik till Bianca Ingrosso: ”Hon säger…"

I helgen stundar premiären av Bianca Ingrossos talkshow BIANCA som har blivit en stor succé. Men det finns en viss detalj kring programmet där mormor Christina Schollin och Biancas åsikter verkar gå en aning isär…


Skådespelerskan Christina Schollin gjorde sin debut på filmduken redan 1956 i ”Swing it, fröken” tillsammans med Alice Babs. Sedan dess har hon haft en imponerande karriär med roller i flera av Sveriges mest älskade filmer och serier, som ”Fanny och Alexander” och ”Tre kronor”, samt på teaterscener runt om i landet. 

Christina Schollin är aktuell i Viaplay-serien "Thunder in my heart"

På senare år har hon även synts i TV-programmet ”Wahlgrens Värld” tillsammans med sin dotter Pernilla Wahlgren och barnbarnet Bianca Ingrosso, där tittarna fick följa med henne bakom kulisserna när hon spelade drottningen i ”Macbeth” på Dramaten.

Till våren är Christina Schollin även aktuell i Amy Deasismonts Viaplayserie “Thunder in my heart” där – läs mer här

Christina Schollin på Viaplays vårpresentation. Foto: Stefan Jerrevång/TT

Nyheter24 träffade Christina Schollin i samband med att seriens andra säsong annonserades, och hon hade då precis börjat återhämta sig från den otäcka fallolyckan hon var med om i slutet av 2022. Just nu befinner Christina sig i soliga Spanien tillsammans med sin man Hans Wahlgren, där hon ännu bättre kan rehaba sin fot. 

Bianca Ingrossos talkshow BIANCA har premiär

Att familjen Wahlgren Ingrosso har många bollar i luften är sedan gammalt. Pernilla Wahlgren har fullt upp med inspelningen “Wahlgrens värld” samt står på diverse scener runtom i Sverige. Dessutom har hon nyligen flyttat in i sitt drömhus på Lidingö. 

Även Bianca Ingrosso är som bekant omåttligt framgångsrik, driver flera bolag och sitter i flera styrelser. Här kan du läsa om Bianca Ingrossos nya miljoninvestering

Inte nog med det så har den andra säsongen av Bianca Ingrossos talkshowsuccé BIANCA premiär på söndag den 12 mars. 

Säsong två av BIANCA har premiär den 12 mars. Foto: Claudio Bresciani/TT

Christina Schollins hyllning till Bianca Ingrosso: "Jätteduktig"

Den första säsongen bjöd på en hel del storslagna gäster. Även mamma Pernilla Wahlgren gästade BIANCA, och lillebrorsan Benjamin Ingrosso har också intervjuats i studion. Men kan det vara så att även mormor Christina Schollin kommer gästa den andra säsongen av BIANCA? 

– Det får du inte fråga mig, fråga Skavlan. Det är väl han som producerar? Men det vore roligt. Jag tycker hon är jätteduktig i talkshowen, säger Christina till Nyheter24. 

Däremot verkar Biancas och Christinas åsikter gå isär i en viss fråga gällande Biancas program. Och det gäller hur man egentligen ska uttala ordet “talkshow”. Enligt Christina verkar Bianca ha ett aningen mer amerikanskt uttal och hon själv uttalar det mer brittiskt. 

– Hon säger “talkshow” (amerikanskt uttal, reds anm.). Heter det inte “talkshow” (brittiskt uttal, reds anm) trodde jag?, säger Christina Schollin skämtsamt och tillägger: 

– Jag ska fråga henne varför hon säger “talkshow”. 

Hör i klippet ovan hur Christina Schollin och Bianca Ingrossos åsikter går isär.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!