Killarna kör ut godis till de som är akut sockersugna.
1 av 3
Killarna kör ut godis till de som är akut sockersugna. - Foto: Akutgodis.se @Facebook
Hannes Westbeck är en av de fyra arbetslösa killar som tog tag i saken och startade företager Akutgodis.se.
2 av 3
Hannes Westbeck är en av de fyra arbetslösa killar som tog tag i saken och startade företager Akutgodis.se. - Foto: Akutgodis.se @Facebook
Sortimentet består av allt ifrån choklad till kondomer.
3 av 3
Sortimentet består av allt ifrån choklad till kondomer. - Foto: Akutgodis.se @Facebook

Här är killarna som botar ditt akuta sötsug

Här är killarna som räddar dig när du är akut godissugen, i behov av toapapper eller behöver fyllekäk när allt har stängt.


Sortiment

Är du sugen på någonting?

Se om killarna har det i sitt sortiment som består av allt från läsk till kondomer och tobak.

HALMSTAD. Efter att varit arbetslösa ett tag valde de fyra killarna att starta ett eget företag där de kommer till undsättning för de godissugna.

– Vi har fått många fler beställningar än vad vi trodde när vi startade i december förra året, berättar Hannes Westbeck för Nyheter24.

Akut: kondomer och toapapper

På de fyra killarnas hemsida finns allt från läsk till akutprodukterna kondomer och toapapper (som säljs styckvis).

– Det är främst unga mellan 18 och 30 år som beställer varor hos oss. Då få de gå in på hemsidan, göra sin beställning och sen kör vi ut det som de har beställt. Ibland är det familjer som bor på landet och har glömt köpa godis. Ibland är det ett kompisgäng som sitter och spelar och vill ha panpizza. Och ibland är det folk som vill ha fyllemat en lördagsnatt, säger Hannes Westbeck.

"Vad skönt det skulle vara med hemkörning av godis" var en fras som killarna hört mer än en gång från sina vänner och där föddes också den relativt oprövade idén om Akutgodis.

"Satt på toaletten"

– En gång vad det en kille som gjorde en beställning på toapapper när han satt på toaletten. Så när vi kom dit med varorna kom det ut tre killar i kalsonger och tog emot dem. Annars är det inte så mycket unika beställningar vi får, det mesta är helt enkelt folk som vill ha godis, avslutar Hannes Westbeck.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00