Fredag 14 Maj
Stockholm

Johanna Nordströms ärliga ord om Alice Stenlöfs kollektion

Johanna Nordström tycker att Alice Stenlöfs egna klädmärke har lyckats inkludera alla storlekar.
Johanna Nordström tycker att Alice Stenlöfs egna klädmärke har lyckats inkludera alla storlekar. Foto: Bildkälla: Instagram.

Komikern Johanna Nordström hyllar influencern Alice Stenlöfs nya klädkollektion. Johanna tycker att Alice är den första som faktiskt inkluderar storlekar för alla kroppar i sitt nya märke.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Alice Stenlöf, 24, släppte för några dagar sedan en egen klädkollektion vid namn A-DSGN. Kollektionen har blivit hyllad av fansen och andra influencers. 

Komikern Johanna Nordström, 24, hyllar nu klädmärkets storlekar på Instagram. 

Johanna skriver att hon är trött på att många designers skriver att dom är inkluderande men att de sedan inte skapar storlekar för alla kroppar. Hon skriver att Alice är den första hon sett som har tillräckligt många storlekar i sin klädkollektion.

Johanna säger tack till Alice för att hon inkluderat många storlekar. Bildkälla: Instagram.

Dags att skapa kläder för alla kroppar

Ämnet om klädstorlekar för alla kroppar är mycket aktuellt och för några veckor sedan publicerade artisten Molly Hammar, 24, ett inlägg på Instagram då hon kritiserar en klädbutik för sina storlekar.

På bilden har Molly på sig den största storleken av jeansen och visar att dom inte går över hennes höfter. 

Hon skriver om hur ledsen hon blir över att fler och fler unga lider av ätstörningar och att klädindustrin gör det ännu värre med deras ideal på hur en kvinnokropp ska se ut. 

"Det är dags för de stora klädmärkena att börja skapa kläder som stämmer överens med verkligheten och inte en idé av hur kvinnokroppen ska se ut" skriver hon. 

Molly kritiserar klädindustrin för att inte inkludera alla storlekar. Bildkälla: Instagram.
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt