Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vintagemarknader och designermeckan i modestaden New York

- 24/11/2010, 12:09 -
1 av 5

http://nyheter24.se/modette/aidabajgoric/

2 av 5

http://nyheter24.se/modette/aidabajgoric

3 av 5

http://nyheter24.se/modette/aidabajgoric/

4 av 5

http://nyheter24.se/modette/aidabajgoric

5 av 5

http://nyheter24.se/modette/aidabajgoric/

Modebloggaren Aida Bajgoric ger sina hetaste shoppingtips från veckans destination New York.

Modebloggerskan Aida Bajgoric är nyss hemkommen från sitt första besök i New York. För Resor delar Modettes mest vågade fashionista med sig av sina shoppingguldkorn.

Utnämnd till en av de tio bästa shoppinggatorna i världen är Hells Kitchen Flea Market.

Här hittar du verkligen "creme de la creme". Det finns allt du kan tänka dig - mode, antikviteter, inredning, accessoarer och mycket annat.

Jag hittade vintagedrottningen när jag var där. Hon reser världen runt och plockar de bästa grejerna och säljer sedan sina fynd vid sitt stånd varje lördag och söndag.

Hells Kitchen Flea Market ligger på West 39th Street. Den är öppen nio till sex varje lördag och söndag. Var där tidigt och ha gott om tid på dig - här finns massor att shoppa.

LF Stores finns grymma vintageinspirerade plagg och accessoarer. De har ett stort utbud av Jefferey Campbell-skor och även special editions av Jefferey Campbell.

Kolla också in deras grymma smycken - mycket fjädrar, päls och krims krams. I love it!

Club Monaco är riktigt bra butiker med superskön inredning. Plaggen går mer åt bashållet med schyssta kavajer, ytterkläder och cashmeretröjor. Club Monaco har även ett bra utbud för killar.

Självklart måste du även besöka designermeckat Century21. Här finns alla stora designers representerade i en stor byggnad. Det gäller att ha gott om tid på sig och inte stressa. Det finns mycket skräp men letar du och har tålamod kan du göra fantastiska fynd.

Ett stopp på Victoria's secret är ett måste - speciellt nu till jul. Underkläder i alla former och färger finns i denna underklädeshimmel. Efter ett besök här säger de flesta att detta är den bästa underklädesbutik de besökt.

Shopping på Hells Kitchen Flea Market: