Onsdag 30 Nov
Stockholm

Black Friday 2019

Black Friday är en dag som infaller den fjärde fredagen i november varje år. Traditionen startade i USA men har nu spridit sig över hela världen.


Under Black Friday har många butiker och e-handelsföretag stora reor. I USA har det länge varit årets största shoppingdag och nu har dagen alltså spridit sig även till Sverige. Det första året som svenska butiker uppmärksammade Black Friday i någon större skala var under 2013 och sedan dess har fenomenet ökat för varje år. Numera så är Black Friday lika naturligt som mellandagsrean, rean ligger även perfekt i tid eftersom att du kan köpa dina julklappar till rabatterat pris.


Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving (helgdag i USA) och i USA är skolor och arbetsplatser traditionellt stängda trots att det inte är en officiell helgdag, i Sverige brukar vi kalla dagar efter helgdag för klämdag. Med tanke på att Black Friday är så nära julafton så brukar också räknas som starten på julhandeln. 


Rabatter hos Nyheter24


2019 infaller Black Friday fredagen den 29 november. 


Under Black Friday kan du fynda allt från mode och skönhet till elektronikprylar. Här har vi samlat de allra bästa erbjudandena och reorna som finns att hitta på internet under Black Friday. Håll koll på shoppingsektionen på Nyheter24.se för att hitta erbjudanden som passar just dig.


Black Friday.
Nyheter24 ger dig de bästa erbjudandena under Black Friday. Bildkälla: Nyheter24/TT
Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.