Ett poäng till Bella

Blondinbella:

I förmiddags checkade jag in på Grand Hotells spa tillsammans med en vän, tog med mig en bra bok och så hade jag bokat in en 90 minuters lång massage.//Bella

Den här bokens placering är faktiskt så jävla rolig att jag knappt vet var jag ska ta vägen.
Den är det yttersta beviset på att allt Bella gör på sin blogg är strategi och planerat in i minsta detalj och jag tycker det är underbart!
Självdistansen är total!

20 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sånna här inlägg är så himla bra! Mer sånt här istället för typ 80 % av resten av i lnläggen!

    O.M.G! Annika Ljungberg och Anna Book på samma tjejkväll hos Åza Brennander (inte mitt ordval av ett gäng brudar och tanter, utan Myggans)

    Fan att man inte var bjuden ?

    https://nyheter24.se/noje/kandisar/601332-artistvannen-om-anna-book-javla-flodhast

    Men det är ju inte ens en ny bok och hon länkar ju inga bokshoppar. Eller menar du att hon kommit överens med författaren att tipsa om boken?? Fattar inte riktigt

      Simma med hajar? Alla rykten om henne och twittraren ”Shark week”?

        aha, jag har aldrig fattat vad shark week är ?

          Jag är nog lite trög kanske ?

    Men hur många människor släpar hon på för att få till ett inlägg?
    Trångt blir det- ja jisses……

    Inlägget på instagram har Natur och kultur- förlaget kommenterat och undrar om hon vill ha fler böcker att läsa ?

    Någon som vet om denna sharkweek bor i vasastan? Det är ju där Bella hänger varje gång hon är med sin ”vän”.

      Han bor i Lund. Men det finns hotell ?

    Oj det där är inte Bella ensam om, inte alls. Det borde du väl märkt på flera bloggar, du verkar ju läsa en del som är strategier och planer all the way…

    Bara jag som reflekterade över att hon har på sig en baddräkt och läser ”simma med hajar”? Eller är det kanske en body av något slag?!

      Hon är ju på spa, då brukar man ha baddräkt. Däremot undrar jag varför hon är så hårt sminkad när hon är på spa, ska hon inte ner i poolen eller in i bastun..?

    Varför sminkar man sig för att gå på spa? Har hon en privat makeup artist även på helgerna?

      Ja tänk på den gamla goda tiden med Odd, då var det helgtofs och osminkat som var den totala återhämtningen.

    Självdistans? Skulle inte tro det!

    Hon är smart helt klart. Känns som om hon hånskrattar lite åt oss läsare. Allt är verkligen strategi, hon vet vad hon gör!

      Skulle tro att hon har läst en del marknadsförungsböcker. Läser ”Marknadsföring och påverkan på konsumenten” just nu. Där står många självklarheter samt många av Bellas knep. Den leende människan säljer. Ja vi vet fröken gapflabb. Vidare står i ett avsnitt att forskning visar att man säljer mer hudvårdsprodukter genom att fokusera på indigrienser och förpackning i reklamen, snarare än att säga ungefär ”våra produkter kommer göra dig snyggare”. Hur många gånger har inte Bellas tjatat om LCCs förpackningar… rekommenderar dig camcam att läsa boken. Tror din granskning av bloggare skulle höjas ett snäpp.

    Hon verkar dessvärre inte ha så mycket självdistans när det kommer till Mia Skäringers parodi. Fast det kändes ganska fejk det hon skrev..

      Eller hur! Skall hon snacka om systerskap? Vilken dubbel moral. Hon vet ju själv att hon själv har mobbat och fryst ut några tjejer. Hon har själv på vägen till sin ”framgång” bedragit kvinnor som egentligen inte gjort henne något utan som hon uppfattade som hot/hinder. Och det gjorde hon inte alltid på ett öppet och självklart sätt utan ”bakom kulisser” som hon gillar att göra. Tror hon verkligen att folk glömmer sådant…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.