35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Inga fler bevis behövs…? Är ju redan bekräftat överallt att det är han, eller?

      Ja, men ingen har kunnat visa upp en opixlad originalbild vad jag vet så jag tänkte att jag gör slag i saken. =)

        Aaaaaaha okej ? Jag är nyfiken på hur Magnus kommer tackla detta, om det blir seriösa svar eller i form av humor

          Suttit och kollat S och Ms samarbeten på youtube hela morgonen, tror M lär bli/vara förkrossad förutsatt att han inte redan visste nåt. Mitt hjärta blöder lite, de verkade ha en riktigt fin bromance 🙁

          (Förutsätter att M kommer släppa S fort som attan så fort bevis kommer fram)

            Mm, lyssnade på deras frågor och svar igår på Youtube och dels hade S varit deprimerad och om S inte hade varit komiker ville han bli psykolog… Kanske inte hade varit så lämpligt att vara det om anklagelserna stämmer

    Är förvånad över att många kända män inte går ut och fördömer kränkningar osv i samband med #metoo. Schyffert skrev att han inte ville ta plats men var är Alex Schulman, Sigge Eklund, Mikael Perdbrandt, David Hellenius osv osv. Ngn jag är förvånad över att inte höra ngt från är Ssnna Lundell.

      Men vissa av de du nämner skulle aldrig få säga en sak utan att få 100 frågor tillbaka. ’Hur kan du säga så när du knarkat?’, ’Har du våldtagit någon själv då eller?’, ’Åååh nej, är det din man eller pappa som gjort det? 🙁 ’ osv osv osv. Om jag kan se det framför mig är det klart de kan se det framför sig.
      Låt alla ta det i sin egen takt när det gäller det här, det är ett allvarligt ämne som inte alla är beredda att prata om.

      Och varför måste man publikt säga nånting om alla dessa hundratals kampanjer som cirkulerar runt varje år? Som att man måste engagera sig i precis allt, för annars är man en dålig människa. Om man inte har tid att engagera sig så ska man i alla fall skriva några rader, och säga det uppenbara som alla andra redan har sagt, för annars finns det en risk att folk tror att man inte tycker att det som hänt är hemsk och fel.

        Tänker precis så. Förstår inte varför så många ser det som något krav att kändisar ska kommentera och ha en åsikt i allt

      Vilka reaktioner på en iakttagelse…

      Nu är väl knappast #metoo i paritet med ngn av de hundratals kampanjer som sker årligen, det argumentet tycker jag inte håller.

      Och om man får frågor tillbaka, skulle det göra ngt? Det är väl bl a de efterföljande samtalen som är så viktiga.

      Jag har inte skrivt ngt om krav, eller vara en dålig människa osv bara att jag är förvånad över tystnaden, liksom förvånad över att Sanna Lundell inte uttalat sig på ngt sätt.

        Och jag är förvånad över att du tycker att de ens borde det.

    Jocke och Jonna som gjort slut (?) har nu köpt hus, http://nouw.com/mrslundell/vi-har-kopt-vart-dromhus-31866706

      Herrejösses, 523 kvm ?

        Må dom alltid dra in generöst med pengar då det kostar en del i drift att ha ett så stort hus. Att ha ett större hus än man behöver är inte smart, eller miljövänligt om man nu bryr sig om sånt. Dessutom lånet som alltid hänger över en, och en ekonomi som kan svänga när som helst.

      Rätt billigt att köpa hus här i Norrköping. . Bor själv i hus dock ej med pool på Lindö

    Verkar som att sindy kastat ut knivmicke igen. Kolla hans senaste bild på instagram där han står i hissen 🙂

      Skönt tho att hon inte yttrat sig. Kanske lärde sig från förra gången.

        Hon har lagt upp en video på instagram där hon håller för fiffi o boobsen ? och så har han lagt upp att han vill ha sällskap ikväll av en naughty girl ? de kommer…

    Detta är väl SI?

      Ja.

    Cam! Kan du snälla sammanställa ett inlägg med alla anklagade våldtäktsmän etc. Iom att du inte kan skriva ut namnen kan du väl ändå antyda vilka de är eller länka till inlägg som avslöjar deras identitet?Vill veta vilka jag bör bojkotta etc. Ha en fin dag!

      Om du vill ha ett sådant forum skulle jag rekommendera Flashback!

        Är så rörigt där. Vilken tråd rekommenderar du?

          Här är en bra sammanställning: https://www.flashback.org/sp62200197

      En snabb googling eller följ nyheterna. Förlåt, men hur svårt kan det vara egentligen att ta reda på den infon du vill ha? Camcam skriver ju dessutom redan om varje person, så scrolla lite i bloggen

    Det är ett grå fält som täcker en del av vissa kommentarer. Har inte upplevt det innan, är det någon annan som har samma problem eller beror det på min telefon?

      Får du så på telefonen? Jag får så via datorn bara, använder chrome på båda. Men lagt av att kolla via datorn pga den där jäkla reklamen som förstör hela sidan

        På telefonen ja. Nu var det över en del av artikeln med.. Har inte varit så innan när jag läst på telefonen iallafall.

    Nu får de väl sluta publicera allt sånt här skit. Förlåt, jag älskar #metoo men nu har det gått för långt när de publicerar en kvinnas berättelser om onanifilmer samtidigt som de rätt uppenbart pekar ut en person. Det är inte bevis, det är en berättelse. Att hon har filmerna sparade betyder inte heller någonting – hon kan ju ha uppmuntrat dem till exempel. Nä fyfan, lite pressetik tack.

      Det är inte tillåtet att skicka sådana videor till folk utan att de samtyckt. Det är samma sak som att blotta sig.

    DU GÅR ÖVER LIK CAMILLA. DU BIDRAR TILL SÅ MYCKET MOBBNIBG OCH KRÄNKNINGAR. DU SNACKAR OM KÄLLKRITIK OCH HUR VIKTUGY DET ÄR. DU SNACKAR OM HUR BINGO SKREV OM SIN DOTTER. DU KONSPIRERAR UPP ATT BINGO ÄR EN VÅLDTÄCKTSMAN SOM NU DOTTERN SKA SITTA OCH LÄSA OM? DU MÅSTE STOPPAS!!!! NI ALLA SOM LÄSER DET HÄR!!! VI MÅSTE GÖRA NÅGOT VI KAN INTE STÅ LCH SE PÅ!!! VI ÄR DÅ EN DEL AV DET HÄR FATTAR NI INTE DET? KAN INTE NÅN STARTA EN FACEBOOK GRUPP STOPPA BLOGGBEVAKNIBG SÅ KAN VI PRATA OCH HJÄLPAS ÅT? ALLA HÅN OCH RYKTEN LIGGER KVAR PÅ NÄTET I EVIGHET OCH CAMILLA OCH VI SOM LÄSER FÖRSTÖR FOLKS LIV!

      Jag har av andra källor än Plosjö hört att en känd blond nakna-tjejer-fotograf har gått över gränser mot dem. men skrik lite mer.

    Vet en annan komiker, ÖN, som också gillar att trakassera tjejer och som kanske inte heller borde ha den positionen han har!

    O showen en skam för Sverige del 1 (finns på youtube) säger Soran bland annat i uppfostrande mild ton att folk ej ska använda n-ordet (det har han helt rätt i men tyvärr gör han det själv i showen ist för att säga just ”n-ordet”) och han drar följande liknelse för att få publiken att inse att de vita ej har tolkningsföreträde ang vad som är rasism: ”jag kommer aldrig att förstå hur det känns för en tjej att bli kallad hora”. Det är inte enda gången i föreställningen som Soran tar upp hur hemskt det är när män kallar kvinnor hora.

    Jag är verkligen anti-rasist och jag är så jävla helvetes förbannad på att falska vider har liksom kidnappat viktiga poänger så att allt som vi andra kämpat för att lyfta – utan att tjäna miljoner och bli kändisar – kommer dras i smutsen den dan Soran Ismail förlorar sin PK-kungakrona.

    Ang vem komikern på bilden är så uttalar jag mig inte 😉 (vill ju ha min comment kvar)

    Fy farao för och få onanivideos från dessa herrar.
    Hoppas de blir straffade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.