Lördag 28 Maj
Stockholm

Kvinna fick onanivideor av kända svenska komikern: "Sparade filmerna"

En kvinna matchade med den våldtäktsanklagade komikern på Tinder – och hon fick sedan flera oombedda onanivideor.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En känd svensk komiker utreds nu för två våldtäkter och ett fall av sexuellt ofredande. Nu berättar ännu en kvinna om hur hon trakasserades av mannen. 

Enligt kvinnan fick hon kontakt med komikern via dejtingappen Tinder. Tillsammans med en väninna chattade kvinnan med komikern. I början var det "oskyldigt". Men sedan eskalerade mannens meddelanden.

Kallade kvinnan för "äcklig hora"

Mannen ska enligt kvinnan ha börjat skriva allt grövre saker till henne på Snapchat, vilket gjorde henne väldigt chockad. 

– Jag visade inget som helst intresse av honom sexuellt eller på nått sätt. Ändå skickade han många filmer, där han naken runkade och pratade om vilken liten äcklig hora jag var och hur han skulle knulla mig, säger hon till Nyheter24

– Det jag blev mest chockad över var att han visade sitt ansikte i filmerna. Samtidigt som han skrek hora. Förstod inte riktigt hur han vågade, fortsätter hon. 

Kvinnan har pratat med en bekant som är polis, och polisen tycker att kvinnan borde anmäla komikern. 

– Jag skäms och orkar inte, då det ändå inte skulle leda till något, säger kvinnan. 

"Sparade filmerna"

Kvinnan berättar att hon filmat sin mobilskärm med en iPad och att hon sedan sparat ned onanifilmerna där komikerns ansikte syns. 

– Jag sparade ned filmerna men slängde dem efter att det hela hänt. Jag ska nu få hjälp med att eventuellt kunna få fram dem igen, säger hon. 

"Hoppas han blir dömd" 

Förundersökning är inledd mot komikern gällande de tidigare omskrivna fallen av våldtäkt och sexuellt ofredande, och kvinnan hoppas nu att han kommer att straffas för det han anklagas för. 

– Jag hoppas att han kan bli dömd och att han inte kan kränka fler tjejer i framtiden, säger kvinnan till Nyheter24. 

Komikern är en av Sveriges mest framstående och har synts i SVT och medverkat i Sveriges radio. TV-nätverket Discovery har avbrutit allt samarbete med mannen.

Här kan du läsa kvinnornas berättelser om den kända komikerns våldtäkter.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt