Envis och ignorant så det förslår

Edit – Jag känner mig nödgad att förtydliga att Mogi anser det vara förtal att någon trott att hennes ”mon amour” var lastbilschaufför.

Mogi och hennes ”mon amour” – som för övrigt absolut inte är lastbilschaufför – delar med sig av ett inlägg som vid en första anblick ser ut att vara en intrikat redogörelse för bygget av Taj Mahal men som vid en närmare anblick visade sig handla om hennes och lastbilschaffisens ”mon amours” blygt tilltagna badrum i den lilla lägenheten på Östermalm.
Av den dramatiska tonen att döma när hon berättar att de varit tvungna att riva ut hela lägenheten får mig att visualisera den skruttigaste av bostäder bland Klarakvarteren innan Stockholms stad demolerade så gott som rubbet men nej.
Mogi och hennes ”mon amour” var tvungna att blåsa ur hela lägenheten eftersom den inte renoverats på hela 12(!) år.
12 år? Jag har största sannolikhet saker i mitt skafferi som är äldre än tolv år men så är jag ju inte heller någon fashionistisk globetrotter av Mogisk klass heller utan bara en simpel bloggare.

Men för att återgå till denna lägenhetsepistel…
Hon är sannerligen en mästare på att koka soppa på en spik, den där Mogi! Att hon får ihop en halv avhandling genom att beskriva sitt badrum är imponerande och någonting hon borde patentera och sälja på högskolor runt om i Sverige till alla uppsatsskrivande studenter med bristande ordförråd.
Jag skulle nöjd mig med följande:
– Det är klätt i marmor från golv till tak eftersom vi ville ha ett typiskt ”influencsiskt badrum”- med andra ord kreativitet noll.
– En dusch.
– Ett handfat med plats för ett doftljus eller sådana där pinnar nerkörda i en flaska luftrenare.
– En toalettstol med separat spolknapp för kiss och bajs.
– Kranar.

Det som dock imponerar allra mest på mig är hennes totala brist på insikt och kunskap när det påpekas för henne att hon bryter mot markandsföringslagen för sociala medier med sitt inlägg.
Jag kan riktigt se henne framför mig där hon håller för öronen och stampar i golvet samtidigt som hon skriker på ”mon amour” att hon är utsatt för en komplott!
Hur VÅGAR man ifrågasätta henne!? MOGI! Sveriges största fashionista!?!?

Med tanke på att Mogi enligt egen utsago bloggat sedan 2007 så är det både patetiskt och pinsamt att hon inte har bättre koll på vilka regler och lagar som berör henne, men den rejäla skämskudden behöver plockas fram när hon snarstucket och snäsigt ställer följande fråga till den arma stackare som haft mage att ifrågasätta hennes inlägg:

Tja du, Moggan!
Jag skulle gissa att svaret på frågan är:
Eftersom det är stipulerat enligt lag att ett inlägg som innehåller reklam ska markeras som det överst i texten innan själva inlägget börjar. Oavsett vad det jiddras om innan själva ”reklamen” kommer.

Jag förstår att det inte kan vara helt lätt för Moggan och lastbilschaffisen ”mon amour” att ha koll på sådana simpla saker som lagar och regler i sitt upptagna liv bestående av skaldjursplatåer, mimosas och parmassage men då skulle det kanske i stället vara på sin plats med lite ödmjuka svar och ifrågasättanden istället för den här snäsfesten hon ägnar sig åt bland kommentarerna när hon så uppenbart inte har en jäkla aning om vad hon pratar om.

Tack för tips, Emma!

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag fattar inte, var kommer lastbilschaffisen från? 😛

      Googla Fogarolli

        Vad menar du?

    Jag är så trött på mitt jobb.
    Jag har jobbat inom vården ett tag nu och jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Det enda som håller mig kvar är att jag har räkningar att betala och att jag vet att det jobb jag gör är viktigt. Jag vill göra något annat, jag har tänkt t.o.m. på att gå tillbaka till skolan och utbilda mig till något men jag vet inte vad.
    Jag gissar väl på att jag håller på att bli så otroligt utmattad av detta jobb. Jag jobbar nästan konstant, långa pass och obekväma tider. Jag ställer alltid upp om någon är sjuk men chefen visar 0 uppskattning för oss anställda. Jag har lust att bara gå in imorgon och säga upp mig men sen tänker jag på att sommaren är snart här och semestern med så jag låter bli. Jag vet dock inte om jag orkar vara kvar ens hela detta år. Jag har ej rätt till a-kassa förrens i september för att jag bytte fack vilket känns surt det med. Någon som har varit i samma situation och kan vägleda mig? Allt känns så hopplöst.

      Ta tjänstledigt och börja plugga i höst?!

      Ja, att skola om sig är väl en jättebra idé? Bättre att slita med det några år än att jobba med saker som kan få dig att må så här dåligt tills du ska gång pension.

      Har jobbat på en a-kassa och att byta fack gör inte att du inte får a-kassa, att säga upp sig gör dock oftast det en karenstid. Kolla upp det!

      Stor kram och kämpa på, du är värd bättre!

      För det första: sluta ställ upp. Säg nej, och kräv en inbeordring om du ska jobba utöver ditt schema. Då finns det en chans att du inte längre behöver jobba så mycket extra pga chefer vill inte gärna beordra in då det kostar dem extra. Och de gånger du då ändå måste kliva in så blir du kompenserad för det. Kan också bidra till att de inte tar dig för given längre.
      För det andra: sök plugg! Anmälan till höstens utbildningar och kurser startar om bara en par veckor! Sök, kom in och ta tjänstledigt! Livet är för kort för att vantrivas! Jag tror på dig!

      Fundera på om du ändå vill jobba inom vården bara du får bättre betalt och bättre arbetstider? Det är inte helt omöjligt. Nu jobbar jag iofs administrativt inom vården, men på akuten inom landstinget hade jag kasst betalt, jobbade kvällar och helger för minimal OB… Blä! Var dessutom helt utmattad. Men nu har jag bytt och fått jobb på en privat specialistmottagning som har stängt kvällar och helger, så enbart vanligt dagjobb (likaså har vårdpersonalen det så klart) och bättre betalt. Mår så mycket bättre. Så se om du kanske kan hitta något sådant?

      Annars se vad du kan skola om dig till. Jag har själv två examina och är nöjd med det. 🙂

      Fundera på vad du vill göra och utbilda dig till innan du börjar plugga något nytt! Att sitta på en utbildning som man inser inte var helt rätt kan vara lika påfrestande som att sitta på ett jobb som inte känns rätt, och då får man inte ens betalt för det. Så mina tips: sluta genast att ställa upp, sök andra jobb, du är kvalificerad till fler än du tror, i fler branscher än du tänker på, och fundera ordentligt på vad du faktiskt skulle vilja jobba med i långa loppet.

      För ett år sedan var jag i dina skor. Jag arbetade alltid. Ofta övertid när jag orkade (och det saknades ju alltid en syrra). Till slut insåg jag att jag arbetade mellan 220-240 timmar i månaden. Lönen var skyhög av all kvalificerad övertid men jag.. hann liksom aldrig ta igen den där förlorade tiden. Eller göra något med pengarna för den delen. Jag sov i 12-20 timmar varje dag jag var ledig. Sen var det jobb igen. Och så höll det på tills jag kände att jag höll på att gå in i väggen. Då sa jag upp mig. Inom tre veckor hade jag fått ett nytt jobb. Jag bytte från stressiga, ständigt överbelagda somatiken till psykiatrin. Där jag varje dag känner att jag gör en skillnad. Där det framför allt är lugnare och mer personaltätt.

      Jag tror att många som jobbar inom vården är eldsjälar. Vi vill så mycket. Vi säger ja till övertid för att vi vill ge våra patienter bästa möjliga vård, och även för att verksamheten ska gå runt. Vi sliter sönder våra kroppar och utsätter oss dagligen för att göra fel som vi sedan kan få stå till svars för med avskedning/indragen legitimation. Vi gör det för att vi vill göra en skillnad och tycker det jobb vi gör är meningsfullt. Alla kan inte jobba i vården. Alla vill inte jobba med människor. Många skulle inte klara av att bära på andra människors livsöden. Därför ska du fortsätta. För att vi är för få som vill jobba i vården och som tycker det ger något. För att du gör en skillnad! Men var snäll mot dig själv och byt arbetsplats. Är man inte uppskattad för det jobb man gör, då finns det ingen anledning att stanna kvar och vara lojal 🙂

    Det finns ett jätteroligt gammalt inlägg från Mogi där hon skriver att hon alltid gör te med Evianvatten. Det förhöjer smaken, tydligen, haha

      ???

      Glöm inte hennes bokrecension av Snabba Cash.

        Länka!!

    Nej tack till all marmor blir för mycket ser bara kallt ut.

    Hon kan mycket väl ha betalat själv, men man kan ju inte låta bli att undra hur det gått till när hon anlitar samma företag som byggt tvättstuga, bytt tak och målat fasad hemma hos Blondinbella. Hon säger ju själv att ”vissa företag erbjöd sig att göra jobbet lite billigare”, så nog har hon försökt att få till ett samarbete. Svider det inte lite att anlita ett företag som nekat ett samarbete? Eller är Lisana helt enkelt så fantastiska? Jag vill också renovera ett badrum här hemma om något år (det är sen 1994 – OMG!), så jag kanske borde kolla upp dem.

      Ja, Lisana dyker upp lite överallt. Smart marknadsföring ? Men att andra erbjudit sig att göra arbetet billigare måste inte betyda att hon söker samarbeten. Är hon lite mån om att det ska bli bra så har hon såklart begärt in offerter från flera entreprenörer (alltså, hantverkare – ej sko- och deodoranttillverkande bloggare ?).

    OT: Mer skit om Odd hos blondinbella. skrev en lång kommentar om hon kunde se nån anledning till varför han inte isåfall ville kompromissa i separationen. Men texten försvann när jag tryckte på skicka?

      Hur läser man kommentarer på hennes blogg?

      Vad menar du med ”texten försvann när jag tryckte på skicka”? Det är ju så hennes kommentarsfält fungerar, efter att man skickat så blir ju fältet tomt och man ser inte kommentaren förrän den blivit godkänt (om
      den nu blir godkänd)

        Dock förstår jag ifall en kommentar där du spekulerar i hur Odd tänker inte blir godkänd.

        Nej alltså kommentaren skickades inte, texten försvann bara.

          Ja, det är inte som förut då kommentarer visades för den som skickat den med tillägget att den är under moderering.
          Nu ser man kommentaren igen först när/om den blir godkänd.

          Men sådär blir det alltid när man kommenterar, din kommentar försvann inte, den skickades. Men om den blir godkänd är en annan femma.

          Jaha, det visste jag inte! Brukar inte kommentera. Tack för infon!:D Då blev den inte godkänd med andra ord. Jag va inte ens ”elak”.

          Den kanske inte var elak, men å andra sidan är det ju inte din uppgift att prata med Isabella om varför hon tror att Odd agerade som han gjorde/hon påstår att han gjorde. Tror varken det uppskattas av Isabella eller Odd. Jag hade inte heller godkänt en sådan kommentar.

    HUR ska det få för alla dessa ungdomar den dagen som de inte längre drar in pengar på att leva i rampljuset? Jag blir uppriktigt (ironiserar ej, jag tycker ämnet är allvarligt) orolig för hur det ska gå i framtiden för bloggare/influencers som aldrig haft ett riktigt vuxenliv och många av de största har inte ens gått klart gymbasiet.

    Jag är väldigt orolig för Lancelot. Kilöem är bara 17 år gammal och hoppade av gymnasiet 2016 om jag förstått saken rätt. Jag vet inte om det var ADHD:n som ställde till det, men det år mycket möjligt och något som han kunnat få hjälp med. Men vad gör Magdalena? Jo, släpper ENSAM iväg sin 16-åriga son till ett thaiboxningsläger för att komma bort från droger och slagsmål på gatan här. Det är verkligen så att man maxnar.

    Det här var för övrigt mitt i hela familjens sorg, så jag tror tyvärr inte att Magdalena mådde speciellt bra alls – men nu efter flytten så tycker jag att hon verkar betydligt lugnare och mer tillfreds med livet. Sen Isaks död så har det gjort ont att se det kaoset hon lever i med familjen. Jag lider verkligen med henne, men min personliga åsikt är att hon är ute på ljupt vatten med Lancelot.

    Killen är bara 17 och får ta mer ansvar än vad han hunnit bli man nog för. Hunden han köpte i somras orkade han inte med mer än några veckor, sen fick Magdalena ta över den. Och REDAN så snackar han om att skaffa barn eftersom han vill bli en ”ung pappa”. Och det värsta av allt är att tonårsromansen han har är med en sju år äldre kvinna som heller aldrig haft ett vanligt liv och är kvar i tonåren, mognadsmässigt. Att båda saknar impulskontroll har vi redan märkt. Vad händer den dagen (om de nu fortfarande är ihop då ?) de kommer på affärsidén att göra en ”grej” av att bli med barn, där tittarna sen får föllja graviditeten i en videodagbok.

    Hur fan ska det gå för Lancelot efter att all denna skit lagt sig och han vaknar en dag och har vuxit upp och mognat till? En söndercurlad, outbildad rikemansson aom ger sig in i en sport där 99% misslyckas och där folk ådrar sig skador för livet.

    Maggan har bloggat sen 2008. Nästan hela Lancelots liv. Nu är han en av de första barnen som ”kommer ut på marknaden” och ska leva egna vuxenöiv efter att ha dokumenterats för läsare han själv inte valt i tio års tid.

    Det känns lite ”f d barnskådistjärna” över hans framtida öde och det gör mig ledsen. Han verkar vara en väldigt bra kille i grunden. Tyvärr så har han haft två föräldrar med stora egna demoner som förvisso står för mycket kärlek, men inte den stabilitet och trygghet som barnen behövt. Även Isak led ju av missbruk, liksom Lancelot, sin biologiska pappa och pappa Magnus, och hade Aspergers syndrom (det här har Magdalena själv berättat om).

      Jag oroar mig för många ungdomar, men Lancelot är inte en av dem, han har 2 föräldrar, släktingar, tak över huvudet och mat på bordet.

      Förstår hur du tänker.

      Har haft en del kontakt med thaiboxare. De har (tre st) alla blivit beroende av opiater i Thailand.

      Smärtstillande opiater delas ut som ”godis” när skadorna kommer. Vid match delas ut extra så inte några pengar missas.

      Dessutom är det lätt att få tag i och inga dopingtester tas.

      Fattar faktiskt inte alls hur M och M tänker.

      17 år och missbrukarbakgrund ensam i Thailand?
      Moa

      Herregud livet går inte under för man hoppar av gymnasiet, Det finns många vägar att gå till ett lyckligt liv, ditt sätt är inte det enda rätta för alla Finns fan familjer som inte har råd att ge sina barn mat knappat i Sverige och du orar dig för han?! Hans båda päron är rika, han kommer inte hamna på gatan. Lägg energin på vettigare saker!

        @Sandra

        Tycker du förminskar barn och ungdomars mående.

        Finns inga som helst garantier för att ett barn/ungdom mår bättre i en familj med pengar. Uppenbarligen så är det inte så.

        Att skicka sitt barn med missbruksproblem till Thailand är oansvarigt.

        Han är omyndig, försörjs av sina föräldrar och gör precis vad han vill där, utan att någon har koll.

        Det är att lägga för mycket ansvar på en så ung person.

        Hur bra Magnus och Magdalena som föräldrar är svårt för oss att avgöra. Det är fenomenet jag diskuterar.

        Att vara närvarande med sina barn, är den viktigaste uppgiften en förälder har, enligt min åsikt. M & M är inte närvarande om de skicka honom till andra sidan jorden.

        Moa

      Den dagen folk inte längre är intresserade av att följa ”influencers” (lol, bloggare), så kommer de antagligen vara arbetslösa eftersom de anser sig för fina för jobben som de kan få.

      Baxnar. Inte maxnar

        Trevligt att du snappade upp det viktigaste i Jennifers inlägg 🙂

      Han är på väg in i en betongvägg i 180. Men finns inget du eller jag kan göra åt det.

    OT men Bellas instastory, någon intervju med henne i en tidning och hon bläddrar snabbt igenom, rubriken för uppslaget var ”Från maskrosbarn till superentrepenör”!?
    Ordvalet superentrepenör går väl också att ifrågasättas, men jag reagerade på maskrosbarn!? Detta är väl aldrig något som kommit upp, att hon vuxit upp med missbrukande förälder? Eller försöker hon få sin barndom att framstå som så hemsk som möjligt? Nyligen sade hon ju också att hon aldrig flög när hon var barn, men tidigare har hon berättat att de åkte utomlands varje år, bamseklubb osv. Kommer hon inte ihåg detta?

      Men vad håller hon på med?! Är så otroligt fascinerad av henne. Det är nästan overkligt. Men vilket hån mot riktiga maskrosbarn. Jag blir faktiskt äcklad…

        Jag är maskrosbarn och har blockat henne nu på IG. Behöver inte se/läsa sånt skit. Inte ok att använda maskrosbarnstoryn som ett trendigt marknadsföringsknep för att verka self-made.

        Hennes pappa skapade hennes karriär och Pingis tog över när Bella inte ville ha sin jobbiga stage dad kvar i sitt liv längre. Perioden mellan hennes pappas och Pingis engagemang höll Bellas blogg på att bomba. Hon är varken self-made, duktig på entreprenörskap eller något maskrosbarn.

          Fy fan hon är ju helt jävla tappad.. hon är långt ifrån maskrosbarn. Att bråka med sina föräldrar är INTE att vara maskrosbarn. Stackars lilla Bella som har en dålig relation med sin far som dessutom fick extraknäcka som glassgubbe .. Hårt liv indeed…

          Det är lite att spotta på oss som faktiskt hade en vidrig uppväxt och som fick hitta andra sätt att överleva när SOC sket i oss som barn.

      Jag upplever det som att hon försöker odla en bild av sig själv som kommer från tuffa förhållanden, för att förstärka en syn på henne som ”self made”. Och även för att knyta an till ”folket”, hehe.

        Jag läste en tidigare kommentar om det här i bloggen, att det är för att de vill lansera lcc i USA. Där går historier om maskrosbarn som byggt miljonimperium hem på ett helt annat sätt.
        Tror att det kan ligga något i det.

          Ja, precis. Dock blir det ju pannkaka av det hela när hon även försöker lura sin svenska kundkrets som redan vet vem hon faktiskt är. Här bli ju hennes historier bara mer och mer besynnerliga och gör folk mer och mer irriterade.

      Stackars Bella.

      Det är hon ju helt ensam i hela världen förstås.

      Pinsamt så det förslår.

      Jag flög heller aldrig som barn, inte mina 4a syskon heller.

      Borde kanske stämma någon och få ett fett skadestånd?

        Verkligen bisarr beskrivning av en trasig barndom: ‘jag fick aldrig åka flygplan!’
        Nej, inte jag heller.
        (Min morfar flög för första gången när han var 75, vilket bortkastat liv ändå…)

          Ja hela hans liv är såklart inget värt pga ingen flygresa som barn.

          Jag tycker att hon borde skämmas.
          Rejält!

          Min pojkvän flög första gången när han var 25 är han också ett maskrosbarn då? (obs, blir så provocerad av detta att det sprutar rök ur öronen)

      Jag tvekar inte en sekund på att rubriken är Bellas verk, hon är ju troligtvis en sådan som låter sin pressis godkänna och ändra formuleringar innan intervjun går i tryck. Men, det finns ändå en liten möjlighet att rubriken är en kreativ journalists påfund och inget som Bella ens har godkänt i förväg.

      Corporate rebranding. Google it.

      Fast du måste ju tänka på att Bella en gång INTE fick följa med sin pappa ner i tvättstugan, lägenheten var mörk och hon visste inte hur man tänder lampor. Att hon kunnat bygga en karriär TROTS det traumat. Ja, hatten av!

      HAHA! Hon är ju helt sjuk. Hur vågar hon? Eller är hon så trög att hon tror att maskrosbarn = varit lite ledsen ibland som barn och sedan blivit ”framgångsrik” trots allt? Idiot.

      Påminner om när Ebba von Sydow i en intervju blev tillfrågad om hur hon ser på arbetarklass eller liknande och hon svarade att hon ser sig själv som arbetarklass ”för pappa jobbade jämt jättemycket”. Avled av skam å hennes ägnar…

        ?

        Ja, kommer ihåg när EvS claimade arbetarklass med pappa skeppsmäklaren och mamma läkaren som ju jobbade jäääättemycket!
        Nu är hon ju gift med en civilekonom och vd för Adlibris, säkert också arbetarklass.
        Att folk inte fattar hur pinsamma de är för egen del och hur kränkande mot de som lever med de verkliga strukturerna, förtrycken och stigma.

          Moderaterna blev ju ”Det nya arbetarpartiet” så då stämmer det säkert att begreppet arbetarklass innefattar också bättre bemedlade göteborgare m fl.

      Till hennes försvar så kan det ha varit journalisten som valde rubriken. Men.. för att sätta en sådan rubrik måste ju Bella själv sagt saker som fått journalisten att använda ett sånt ord. Eller så har Bella använt sig av ordet, men utan att fatta vad det egentligen betyder.

        Märkligt att alla hennes intervjuver alltid blir så konstiga och osanna, känns icke trovärdigt att Bella har sån otur.

      Blir riktigt förbannad när jag läser det. Det finns inga gränser för den där kvinnan.

      Obs maskrosbarn har inte enbart med missbrukande föräldrar att göra!

    Hennes lgh är 34 kvm. Så mogis lgh består av ett badrum i princip då? Praktiskt.
    Hennes pojkvän håller på med torghandel, f ö. Så kanske kör ladybil med grönsaker ibland.

      Sorry, 43 menar jag, kastade om siffrorna. Det år en en och en halva, I mäklartexten beskriven som fräsch, även badrummet. Tre trappor upp utan hiss

        4,5 kvm är badrummet, så det är ju knappast halva lägenheten isåfall.’

          Anonym 09:03: Det var ett skämt, förstår du. Hennes inlägg om sin lgh och badrummet är komiskt på så många nivåer. Marmor väggar och golv ? Inne förra året på Östermalm. Utmärkta hantverkare? Någon som skrivat fast duschkorg mitt i kaklet=fuktskaderisk, ska skruvas i fog men helst sugproppar.
          Vad är ens ”carreramarmor”? Högst upp? Ja, tre trappor utan hiss.

          Haha, ja det står faktiskt Carrera-marmor, tänker nåt sånt här då:
          https://www.google.no/search?q=Sally+Carrera&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi65eOD2cXZAhVKIlAKHfaLAQIQ_AUICigB&biw=1536&bih=1270
          Är det mon amours ladybil?

    Han är tidigare truckförare! Inte lastbilschaufför om man ska vara noggrann.

      Är inte han från Trelleborg?

        Jo!

    Är det någon mer som kommer ihåg hennes ganska märkliga videos i början av bloggvärlden? Eller att det sades att hon köpte plagg, använde dem en gång och sedan lämnade tillbaka dem? Det verkade som om det var ett välkänt faktum att hon gjorde så. Sen undrar jag hur man uttalar ”Mogi”? Då sa man ”måggi”?! ?

      Låter rimligt. Hon kan inte tjäna pengar på bloggen. Ingen läser.

    Blondinbella!!!!!!…. Maskrosbarn???? Seriöst? Hon hånar utsatta människor…..

      Den där långa kommentaren som togs upp här som ett eget inlägg hade ju iaf helt rätt. Sjukt vad hon kan hitta på.

      Och otroligt respektlöst mot föräldrarna att framställa uppväxten på det sättet när de säkert varit som föräldrar är som mest. Men allt för pengar tydligen…

    ”För lite över 1 år sedan så började jag dra ned på mitt sockerintag samt besök utav Guide Michelin krogar”
    – Malin

    HAHHAHA dra ner på Michelin krogarna jag orkar inte att hon skriver så för hon ska bli ”hälsosam” ?????

      Japp, jag skulle förstå om hon skrivit att hon dragit ned på Donkenbesök.

    Gud vad alla andra skriver precis som hon med utropstecken osv på samma sätt.. kanske kommenterar själv haha ?

    Jag tror på fullt allvar att hennes största talang är att skriva extremt långa texter om ingenting. Jisses vilket ordbajseri det är på hennes blogg!

    Snark vilet tråkigt toa att lägga en kapel på. Har bloggare inga personligheter?!

    Verkligen bisarr beskrivning av en trasig barndom: ’jag fick aldrig åka flygplan!’
    Nej, inte jag heller.
    (Min morfar flög för första gången när han var 75, vilket bortkastat liv ändå…)

      Tycket synd om Bella, hela hennes liv är en hop av lögner och luftslott!

      Haha jag flög (reste utomlands) första gången när jag var 16.

      Hade världens bästa barndom <3

      Ja några charterresor som barn räknas inte – Bella menar säkert att hennes elaka pappa aldrig tog med henne och brodern på resor i business class.
      Verkar som Bella nu för tiden är i full färd med att skriva om historien både när det gäller barndomen och uppväxten för att inte tala om äktenskapet. Allt som hon tidigare skrivit om som faktiskt var bra har nu blivit en strid ström av saker som var eländigt dåliga. Det enda som duger nu för tiden är henens nya liv som ”single mom” i eget hus.

        Bilden hon målar upp idag ändrar hon när den inte längre passar. När hon ska leva ihop med en ny man kommer vi få höra om hur olycklig hon egentligen var under den här perioden och hur hon passar bäst i förhållande och att hon nu är mer lycklig än någonsin….

      Jag flög för första gången när jag var 12 år, innan dess färdades jag i bilen runtom i Europa på månadslånga semestrar. Mitt barndom var bara skit pga. alkoholmissbrukande och psyksjuka förälder.

      Mvh/maskrosbarn

    Mogi, ja… var ska man börja?! Noll verklighetsförankring.
    Förstår inte hur folk kan tycka den bloggen är intressant när den handlar om samma saker; bruncher med eggs Benedicte och avocadotoast, botiquehotell i Paris eller London, afternoon Tea med mon amour i nån lillgammal pose med clubblazer eller i vit morgonrock. (Och alltid så jävla rak i ryggen!!) Och nu att hon blivit vegan?! Vegan är väl mig veterligen när man anammat hela livsstilen, dvs inte brukar skinn eller päls. Och det är ju inte Mogi ens i närheten av…

    Om han nu är eller har varit lastblischaffis, vad spelar det för roll egentligen? Tycker hon verkar rätt dryg och korkad och badrummet är hemskt och otroligt ”mainstream” men varför håna hennes kille om han jobbar eller har jobbat som chaufför?

      Det är Mogi som anser att det är förtal att någon trodde att han var lastbilschaufför. .

      Det är väll isf mogi som shamear lastbilschaufförer.

        Ja, borde det inte vara förtal att tycka att det är förtal att vara lastbilschaffis? 🙂

      Hon ska vara glad att lastbilschaufförer existerar, annars hade hon ju kunnat tacka hejdå till alla skräputskick hon får hem med posten och alla kläder o 4 kvm marmor … *mindervärdeskomplex*. Vet dock inte ens vem hon är men nån ”influncer” antar jag.

    Kanske töntigt. Men är det bara jag som känner mig illa till mods av att Isabella använder ordet maskrosbarn? När hon såvitt jag vet, inte har varit det. För oss utsatta kan det kännas som ett hån.

      Om du läser kommentarerna ovan är det flera som reagerar på det… Så nej, inte töntigt och inte bara du som blir illa till mods.
      På samma tema – privilegierad person claimar trauma – tycker SjälvgodaClara att PTSD är trams:
      https://www.expressen.se/kronikorer/clara-lidstrom/kan-du-kent-ekeroth-snalla-trigger-varna-innan-du-oppnar-munnen/
      + som vanligt arrogant i kommentarsfältet:
      http://underbaraclaras.se/2018/02/26/ingen-vill-ta-ansvar-bara-utkrava-det-av-andra/#comments
      och hennes vanliga ‘trams ska med trams bemötas’

        Vilken uridiotisk krönika. Hon borde vara tacksam för att hon inte varit utsatt för riktiga trauman, inte förlöjliga de som har. Och nej, att förlora anhöriga till cancer räknas inte, det är en normal del av livet. Ett trauma är att bli gruppvåldtagen av soldater eller se sina barn bli slaktade. Vissa saker kommer man aldrig över, hur mycket terapi eller medicinering man än får.

    Är det fel att vara lastbilschaufför? Va e de för klassförakt?

      Ja, Mogi tyckte att det var förtal att någon trodde att han var lastbilschaufför.

    ÄNTLIGEN ett inlägg om Mogi, det största frågetecknet i bloggvärlden. Vem är människan? Vem är mon amour? Finns det inte någon här som sitter inne på lite info?

    En nära anhörig till mig jobbade tidigare på Lisana. Sjukaste företaget, men det år en annan historia. Det var även de som gjorde Blondinbellas badrum när de flyttade till Lidingö. Det är med största sannolikhet ett samarbete, men blir väl för jobbigt att göra rätt för sig antar jag.

      BBs badrum med snoppmönster på kaklet som står i givakt i hela badrummet. Skrattar fortfarande varje gång jag ser det??? Förstår verkligen inte hur ingen kunde märka snopparna innan det var försent…

        HAHAHAHA, exakt så ja! Det var samma företag.

    Fult badrum, snygg påve- vinkning

    Hahahaha, förtal! Alltså, jag orkar inte! Är sjuk och nu har jag skrattat så att snor flög på väggen bredvid. Underbart.

    Förtal att kalla någon lastbilschaufför? Som att det skulle vara något dåligt… Vilken människa

    När ska Mogi berätta att hon är ett konstprojekt?

      Hahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.