Tips på en liten extrainkomst

Igår när jag gick från redaktionen så fick jag syn på den här bakprylen och kunde inte låta bli att ta ett kort på den eftersom det här är en toppenpresent för Mogi att ge sin kille om kreativiteten saknas till annat.
Egendesignade Mon Amour-chokladbitar slår vilken Cartierklocka som helst, visst, visst?

Givetvis började min hjärna spåna kring andra sätt Moggan och Mon Amour skulle kunna dra in stålars vid en eventualitet att de måste betala för sin svindyra marmorgrotta ur egen ficka och se vad jag kom fram till!!
Visst är ni lite sugna ändå?

Och ”Moggimour” – ni får använda mina utkast hur mycket ni bara vill. Utan er två hade jag aldrig känt mig så här inspirerad så be my guest! 🙂
Ja, okej! Filmen har jag inte tagit fram själv men tänker att den möjligtvis kan inspirera till…hrm…annat? If you know what I mean…  🙂

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Mogi fortsätter att kommentera sina egna inlägg…
    Men en grej jag funderar på är hur fasen de företag hon gör samarbeten tänker??
    Kollar de inte upp om hennes följare är riktiga? Bryr de sig inte? Eller ljuger hon så pass att de ändå går med på det?
    Om jag hade ett företag och skulle göra samarbete med en bloggare skulle jag lusläsa ALLT innan, men det kanske bara är jag.

      Man kan fejka statistik i skärmdumpar och utelämna var den kommer ifrån om det är så att man köpt den, då den uteslutande brukar komma från Asien.
      Jag har ingen aning om ifall Mogi har gjort det eller inte, jag bara säger att det går att göra så.

        Jävligt tydligt att Bella också köpt följare att 3 tusen like per bild 426 tusen följare inte trovärdigt alls ?

      Ja, det är ju ganska tydligt att det är hon själv som skriver, ingen annan säger väl ”utav”?? ”Imponerad av” hade jag skrivit i alla fall.
      Amanda
      29 March, 2018 at 12:00
      Är imponerad utav dina bilder i varje inlägg, tycker de ser så mysiga ut! 🙂

        Jag har ingen aning om huruvida hon skriver sina egna kommentarer eller ej, men det är väldigt många som skriver ”utav”. Jag skulle nog inte basera att hon skriver sina egna kommentarer på det.

          Mm, många använder utav och det med ett helt felaktigt användande. ”Av” är det enda rätta i sammanhanget. ”Utav” betyder trasig/itu inte exempelvis ”imponerade av”.

          Jo jag vet att det förekommer på andra ställen också, men jag tycker att det sticker ut som lite ålderdomligt. Ingenstans har jag sett ett sånt överanvändande av ”utav” och ”samt” som i Mogis inlägg. Och nu även kommentarer.

          Tur att du inte är svensklärare… ”Utav” betyder visst ”av”, och är en preposition/adverb med samma betydelse. Har ingenting att göra med ”trasig/itu”…

          Haha har helt ärligt tänkt på att de stora bloggarna använder ”utav” mycket. De tycker väl att det låter avancerat ?

          Utav är talspråk, av är att föredra i skrift, sen finns det några undantag som jag intr orkar gå in på. Tydligen är det inte alla ålderdomligt att använda utav, alla 90-ishor jag har korrläsa använder utav, men det akademiska språket har förvisso inte hållt speciellt hög kvalité.

          Haha Anonym: ”Har ingenting att göra med ”trasig/itu”…” Jo, utav betyder trasig eller att nått gått av. Haha…

          Anonym 15.40 var har du fått infomationen på att utav skulle betyda trasig ,itu? Jag hade inte hört odet tidigare så jag gick in på språklådan.se där de svenska språkregler som gäller nu finns. Där stod som Anonym 13.28 skrev att utav är talspråk. Meningen språklådan har som ex på hur utav används ”jag visste vad jag gjorde trots påverkan utav/av såna här sovtabletter”.

          Har aldrig hört utav i samband med att något är sönder, måste vara något dialektalt? Lite som ”gått i sönder” som en hör i Skåne ofta… *cringe*

          På norska: utav = i to ?

          Sönder man vändee man i Norrland med inget konstigt… språk utvecklas hela tiden!

          Hahaha förlåt men jättekul att nån ska vara duktig och hävdar att utav betyder nåt det verkligen inte gör? Det är talspråk och inget annat. Det är möjligt att det på lokal/dialektal nivå betyder ”av/trasig/itu” eller vad det var, men det det finns ingen korrekt språklig förankring i det påståendet.

      Måste vara svettigt för henne att hålla koll på alla nya alterego hon uppfunnit nu när det inte längre bara kan vara Beatrice ?

    Någon som vet varför han kallas ”mon amour”? Jag vet vad det betyder. Är han från Frankrike eller träffades de i Paris, vad är storyn bakom namnet?

      Ja du… det är en mycket bra fråga. =)

      Storyn är väl att Mogi anser sig lite flottare än alla andra och inte befattar sig med simpla uttryck som ”min karl” etc. Hon är just trots allt uppvuxen i väldigt många eleganta länder!

      Jag har undrat samma sak. Känns konstigt att han kallas mon amour om de inte har någon koppling till ett fransktalande land. Fast det kanske de har, jag har ingen aning om vem människorna är annat än jag läst här. ?

        Nej det har de inte, hon tycker säkert bara det låter flashiiiigt.

      Är det bara jag som tänker på Rex Manning när jag hör (läser) ”mon amour”?
      https://youtu.be/szvt8iWJ0oo

      Eller är jag den enda här som är gammal nog att minnas Empire Records? :/

    Kolla in sofiaizabelle på twitter som läckt vem joel åkesson från ex on the beach är tillsammans med, måste ändå säga att jag är imponerad över detektivarbetet haha!

      Alltså. ?

      Jag hörde ärligt talat knappt vad hon sa, har hon en sån dialekt eller gjorde hon sig till?

      Mvh västkustare

      Wtf

      Hon skämtar ju. Tycker helt uppriktigt att hon verkar skön. Min typ av humor.

      Assååååååååååå………

    Har du helgupplägg med antal inlägg på bloggen resten av veckan?

      Hmm…får fundera på det.. =)

    Sandhra blev attackerad av en hund idag? Calles flamma?

      Tråkigt! Men hundägarens fel ☝️

        Kolla in Calles insta!

      Synd den inte tog kalle anka istället

    Har han något smeknamn på henne, tro…? ?

      ”Moggan”?

        Mollgan? ?

      Mon Glamour

    OT. Orkar inte vänta på nästa Öppet-spår inlägg. Jag var nässpray beroende för 1 år sen ungefär, lyckades sluta och hålla mig borta från det. Tre veckor sen blev jag sjuk. Jag undvek nässpray i två veckor men förkylningen höll i sig och nässtäppan drev mig till vansinne så jag använde nässpray och nu är beroendet ännu värre än vad det var förut. Det blöder från min näsa jämt och svider och täppan är tätare än vad det var förut. WHAT TO DO??? orkar inte med nässpray längre…. 🙁

      Gå till vårdcentralen.

      Andas genom munnen om du är täppt i näsan. Nässpray är skit, gör att du är nästan alltid täppt i näsan vilket gör att man bara fortsätter med nässprayet. Jag kan inte förstå att du ville börja med nässpray igen! Jag har använt det, aldrig igen , blev inte av med nästäppan förräns jag slutade med sprayet.

    Lägg av en näsborre i taget. Först den ena och sedan den andra. Hälsar En med erfarenhet.

    Cccccccccccccccwaj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.