Dagens Moggan-kommentarer


Jag kunde inte riktigt bestämma mig för vilken – av de här konversationerna som Mogi med största sannolikhet skrivit själv  – som är bäst, men efter noga övervägande så måste jag nog ändå välja nummer två.
Den här meningen alltså, den går inte att inte älska!

Samtidigt som det är en ganska sunkig skvallerblogg, så tror jag att om några år när din blogg är rejält etablerad internationellt och fullt möjligt en av de största inom sitt segment så kan du blicka tillbaka…

Vilken väljer ni?

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är detta årets skämt ??

    Jag döööör av Mogi asså ????

    Svårt val. Tror att du har gjort rätt val, men nr 1 är inte långt efter i skämskuddeskalan. Frida tycker att det är både härligt och skönt att det har löst sig ?

    Hahahahaha varför gör hon bara allt värre? Förstår hon inte hur tydligt det är?

    Hmmm ja, känns smått orimligt att denna Ingrid skulle hylla Mogis blogg sådär, när hon enligt egen utsago just upptäckt bloggen (genom denna).

      Vi vill ha en redogörelse i detta kommentarsfält från Ingrid!

        Hej, hej! 🙂 En redogörelse om vad egentligen? Varför jag tycker hon har en väldigt intressant och underbar blogg? Tja, den handlar om resor, hotell, restauranger – med lite lyxkant. Är det så ovanligt eller konstigt på något sätt? Fina foton och inspirerande aktiviteter. Mvh Ingrid

          Hm låter inte som samma Ingrid imo, sett till språket.

          Mogi?

    Allra låt henne sköta sin blogg hur hon vill, vi har ju ingen aning hur hennes samarbeten med hotellen ser ut. Kanske betalar hon för hotell rummen?? Alltså och egentligen fejkar att det är samarbete – vi vet ju inte! Men det vi ser är fina bilder, tydliga texter. Låt det vara så. Hon gör ju ingen större skada. Hon troligen inte ens betalt.

      Va?

      Det här är en blogg som bevakar bloggar. Mogis är högintressant ur det perspektivet så varför ska vi ”låta det vara så”?

        Haha ja det känns som det lätt glöms bort att denna blogg sysslar med just bevakning.

        Mogigate är ju det bästa som hänt bloggvärlden sen GabJossgate!!!

      Är det bara jag som tycker att ser här ser ut som en kommentar Mogi själv har skrivit där hon ansträngt sig att få in lättare språkfel och vid ett tillfälle skrivit två (istället för ett) utropstecken i sitt annars helt vanliga språkbruk? ”Det vi ser är fina bilder, tydliga texter.” Va? Det är ju en HELT ologisk kommentar mitt i resten av texten? Och låter precis som Mogis eget beröm från Mogi till Mogi.

      Ärligt alltså. Jag tror att hon faktiskt gett förklaringen till hela grejen och vill att alla back the hell off från henne för hon får ju inte ens skiten sponsrat överhuvudtaget egentligen så ingen behöver klandra henne så hårt som de gör.

      No offence Ingrid/Mogi, jag lovar dig att min kommentar säger enbart väldigt mycket om vad jag tänker att Mogi är kapabel till och hur hennes mönster i både sätt att skriva och uttrycka sig ger utslag på min Mogi-radar..

        Rosa menade jag, verkade fått Ingrid nån annanstans ifrån.

      Det är ju just det vi efterlyser. Hur har hon råd?

    Jag skäms lika mycket varje gång jag ser en ny kommentar där hon svarar sig själv. Vad är det som inte nått fram här? Lever hon i en helt egen värld där allt dåligt försvinner om hon låtsas som ingenting?

    Jag anmälde iallafall ca 50 fejkkonton av de hon köpt på instagram (ja jag hade tråkigt på jobbet). Idag vaknade jag och fick svar av insta där de underkänt nästan alla anmälda konton och tagit bort dom. Är förvånad och skadeglad.
    Så har du en tråkig påsk så gå in och anmäl de av hennes följare som du misstänker är fejk. Jag vill att det ska svida ordentligt, varför vet jag inte, men jag ogillar lögnare, kan vara orsaken.

    Mvh

    Elaka påskharen

      Åååå kan inte alla bara gå in och anmäla 50 fejkonton hos henne ?

        Hur gör man?

          klicka in på valfri följare, och tryck på de tre små prickarna. Välj anmäl och ”det är skräppost” som orsak, går jättefort

        Gjort! Passade även på att anmäla konton bland Myggans alla köpta följare. Glad påsk!

          Men fan va skoj! ”Eftersom det är anmält blockeras användaren”
          Dagens bästa, tack för tips. ?

        Gjorde det precis. Men alltså herregud, det är ju bara en massa köpta följare… Scrollade hur långt som helst och fick inte upp enda enda riktig. Hoppas verkligen företag är smarta och medvetna om att man bör kolla igenom personerneras följarlista innan man inleder samarbete och inte bara lita på följarsiffran.

        Nu har jag gjort det också! Vi kan ju köra 50 konton om dagen så bör de va kirrat sen 🙂

      Jag kollade igenom lite bland hennes följare och anmälde några hehe (ja jag har också tråkigt). Hur kan hon ens få samarbeten? Dom flesta företagen vill väl ha någon statistik på vilket land följarna kommer ifrån innan dom går med på samarbete? Nu kollade jag inte igenom alla hennes följare, men av det jag såg så verkar det ju inte vara en enda svensk som följer henne? Hur lyckas hon ens?

        Hittade inte heller en enda svensk bland följarna… Very internationell….

        Hittade en svensk i havet av alla fejkprofiler. Efter myyyyycket scrollande.

      Gjorde detsamma nu, hihi!

      I rättvisans namn så borde vi också gå in och anmäla fejkkonton hos Blondinbella också, hon har haft rätt mycket minussiffror och så bara poff! 3000 utländska följare på en dag, magic! Tror hon är sugen på den där halvmiljonen följare, men med den takt hon håller kommer hon dit om 5 år om hon inte shoppar loss lite! ?

        Ja men det ser inte alls lika illa ut när man kollar Isabellas senaste följare, där finns massa riktiga svenska konton. Medans man inte hittar ett enda sånt konto hos mogi, hur mycket man än scrollar ?
        Men ja, väldigt illa om Isabella väljer att nå halvmiljonen genom att fuska.

      Har också anmält typ 50 nu

        Bra! Jag körde 30st på under 8 minuter. Fler borde göra detta, det är ju trots allt tråkigaste dagen på året idag ändå ^^

          Yes kört ett femtiotal jag med nu! Men hon lär ju bara köpa nya för att kompensera tappet eller så får mon amour öppna plånboken och köpa följare åt henne ??

          Haha jag har också anmält ett gäng! Ska bli kul att se konsekvenserna för fuskaren.

          Ja! Jag har skapat en minitrend ? Hejja er! Ska in å blocka i en timme nu i väntan på dessert.

          Haha det var en ganska ”kul” syssla det här faktiskt. Slutade räkna efter 230. Hittills har instagram skrivit 3 gånger till mig och alltså tagit bort 3st konton. Stackars de anställda som ska sitta och gå igenom alla dessa som vi rapporterar 😀

          Har kört ett anmälningsrace nu. Nischade in mig på dem utan någon profilbild (som alla hade 0 inlägg och följer ca 5000+ Konton).
          Ska bli mycket kul att se om det blir någon effekt av alla våra anmälningar!

        Shit ni har inget liv alltså, sitter o rensar bland någon ANNANS följare, herregud vad töntigt. Hon är så himla pinsam men att man orkar lägga sin energi på att rensa hos henne är lite sjukt.

      Och hennes bilder har inte alls likes i förhållande till hur många följare hon har. Det om något tyder ju på att de inte är äkta!
      Man brukar säga (kommer dock inte ihåg vart jag läste detta, sorry!) att i runda slängar ”bör” man ha minst 10% i likes av sitt antal följare på varje bild om följarna är äkta.
      Alltså bör hon med 40k följare ha ca 4000 likes på varje bild… but no.

        Kan inte camcam gå in senare idag och se statistik på hur mycket hennes följarantal minskat nu när vi är en del som anmält fejkkonton!

        Nej, det funkar tyvärr inte så, det beror på i vilken åldersgrupp dina följare är i och vad för typ av konto du har. Jag har drygt 40k följare och får mellan 500-1000 likes på varje bild. Min målgrupp är typ kvinnor som arbetar på kontor, vet inte om de är för upptagna, ointresserade eller ovana vid att interagera. Ju högre följarantal jag får, desto lägre står lajksen i proportion till följarantalet.

      Hur ser man att det är ett fejkkonto?

        Om följer/följar antalet är högt men de har 0 alt få inlägg

        Om någon har två bilder, 5 följare och följer 7500 pers typ

        De har har få följare i förhållande till hur många de följer. De följer kanske 2-10000 och har under 500 följare själv. De kan ha en del bilder men inga bilder hänger ihop (kan vara selfies på olika personer blandat med andra random bilder) och ingen text på bilderna. Oftast är beskrivelsen på kontot på ett eller två meningar som är något skämt eller något konstigt.

      Låt hon vara. Vad är ert problem? Hur kan ni på allvar vara så jäkla onda mot en annan människa?Antagligen är det ni som var de coola personerna på skolan och som tyckte de hade rätten att trampa på en annan person, men som i vuxen ålder har ett liv som suger fett! Ni mår bättre när ni kan kasta skit på någon som har ett bättre liv än er själva… jag fattar. Mitt tips är att ni ska gå ut och få er ett skjut för läser man era kommentarer så låter det som om det var väldigt väldigt väldigt längesedan ni fick nått. Sluta hata era losers.

        Ja, brist på sex är den enda tänkbara anledningen till att granska Mogis luftslott som håller på att raseras.
        Men det kanske är för att ingen av oss har en egen ”Mon Amour” att få sig ett ”skjut” av så vad ska man göra?

        Jag tycker det är så jävla idiotiskt och borde vara straffbart att bygga illusioner av följare för att tjäna pengar. Det är oärligt och för min del tar jag gärna 5 min av min tid för att anmäla konton som är fejk och använder andras bilder olagligt för att se riktiga ut. Instagram borde städa upp i fejkkonton oftare. Så för min del har det inte med sex att göra. Det handlar om rättvisa.

        Hur fick du in sex i det här? ???

        Haha ”era losers”, ”få er ett skjut”. Trodde inte tonåringar läste den här bloggen..

      Anmält ca 20 konton nu som ”skräppost”.
      Gör ni andra också!

      Minskar följarantalet någonting? Jag har anmält ca 50. Det borde ju ha minskat om det är så många som anmäler nu tycker jag. Eller ska kanske Instapersonalen gå igenom anmälningarna flrst innan de försvinner från totala summan? Är iofs rimligt.

      Jag har också anmält ungefär 30 st nu. Helvete vad många fejkkonton det är! Typ bara turkiska dessutom?

      OT: Du skrev om Socialblade tidigare i vecka där man kunde se Mogis följarantal på Instagram den senaste månaden. Jag kollade vidare där men jag sökte på Annica Englund och hittade något klurigt med hennes följarstatistik. Skrollar man ner på sidan kommer det ett linjediagram som visar följarantalet de 2-3 senaste åren. Hennes diagram ser plant ut, sen går den som en trappa upp till 100K sen planar det ut igen väldigt länge innan det går ner ett ”steg”. Misstänker att även hon köpt följare för att komma upp i 100K??
      Intressant är att 2016/05/01 har hon 94K sen efter EN dag går hon upp till drygt 102K följare. Sen är det som sagt plant länge innan hon tappar till drygt 94K igen..på en dag..?

      Ni kan se för er själva: https://socialblade.com/instagram/user/akaannica

        Ja, det ser onekligen lite suspekt ut..

        Mitt svar ska va till Bloggbevakning men skickade lite fel 😛 så har inget med er över mig att göra 😉

      Perfekt på pendeln, är uppe i över 120 på under 10 min och håller fortfarande på haha

      Done! Såg typ EN riktigt följare, resten följde 5k konton var och hade max 1 bild. Men så sjukt att de som hade några bilder alltid var unga turkiska pojkar. Typ 8-13 år… Antar att det är bra pengar för dem.

    Min dag är räddad! Går inte att välja mellan kolera och pest?

    Hon får troligen inte ens betalt för några samarbeten menar jag.

      Säkert inte men gratis mat och boende tackar hon inte nej till 🙂

    ”största inom sitt segment” Haha, ingen skulle använda ordet ”segment” i en sån mening utom Mogi ?

    Jag jobbar med textanalyser och plagiatärenden, det är uppenbart att det är samma person som skriver.

      Kan du utveckla vad som avslöjar det? Genuint intresserad 🙂

        +1 på anonym

        Jag kollade på de fel hon gör (t.ex. satsradningar, konstig kommatering, inkonsekvent anv av de/dem/dom) och kännetecken (t.ex. att avsluta kommentarer med smiley, kram eller båda) och såg att det stämde överens med många av kommentarerna skrivna av andra.

        Men det är förstås inte ett vattentätt bevis!

    Hon är så himla pinsam ? Fattar inte hur hon klarar av att fortsätta när hon redan är påkommen. Jag hade skämts ihjäl om jag var hon. Så är ändå lite fascinerad av att hon fortsätter kommenterar som ingenting har hänt trots att alla normalbegåvade förstår hur det ligger till.

    För varje ny kommentar hon skriver försätter hon sig bara i än mer pinsamma situationer. Låt. Det. Vara. Har man lust att säga. Gör liksom alla fel man kan göra.

    Dessutom svarar hon alla kommentarer med att hon kan se att de ALDRIG kommenterat hennes blogg innan – genom att kolla upp deras IP-adresser/deras identiteter.

    Däremot svarar hon också att hon ”inte har någon aning om vem denna Beatrice the makeup artist kan vara”. Hallå eller? Säger mot sig själv BIG TIME. Hon kan alltså se alla andras IP-adresser men inte Beatrice the makeup artist.

    Går man in på hennes följare på instagram så finns det mer eller mindre enbart följare från Mellanöstern och Asien. Så pinsamt solklart att hon köpt följare.

      Speciellt eftersom en av dem heter @sitesaless… ?

      Jaja, whatever floats your boat, nu drar vi ut i solen gott folk och njuter av livet istället. ☀️

        Jag anmälde en som hette något random följt av _spam ?

    ”när bloggen blivit rejält etablerad”
    Hon har bloggat sedan 2007. På engelska sedan 2011. Känns som att den borde slagit igenom vid det här laget

      Har inte lyckats på tio år, men snart så. Stackarn.

      Hej, hej! 🙂 När jag skrev den kommentaren på hennes blogg trodde jag att det var en relativt ny blogg. Men det är väl för all del fortfarande möjligt att hennes blogg på några år kan bli internationellt etablerad. En möjlig – något bättre – strategi skulle då kanske vara att helt skippa skriva på svenska eller köra samma blogg fast på två olika sidor (en svensk och en engelsk).

        Lycka till med detta ryktet att bli världskänd…

          Hej, jag tror nog egentligen inte denna sak har någon betydelse i ett längre – och större – perspektiv. Min gissning är att för en bloggare skall kunna slå igenom så krävs det trafik, det vill säga besökare till sina kanaler (blogg/video/instagram/etc) – då är all reklam bra reklam. Typ. Men det är klart att det finns bättre (och roligare) sätt att få nya besökare än att en uttalad skvallerblogg – som idag falskeligen – påstår att hon egentligen är jag. 🙂

    Asså säga vad man vill om mogi men psykiskt frisk tror jag absolut att hon är. Att hon lever i en egen bubbla, fine! Men psykiskt sjuk är väl ändå att ta i.

    Hon ser ledsen ut i ögonen på varenda bild. Jag tror inte det här är en lycklig fashionista. Oavsett var hon är eller vad hon gör.
    Utanför bilderna är livet kanske inte lika glatt.

    Jaa! Jag har kommenterat hennes kommentar nr 2 ? Utan svar.. Jag tycker det är den sjukaste hon gjort. ”Segment” det finns ingen annan i hela Sverige som skulle skriva så. Jag lovar. Det är bevis som håller i en rättegång tamigfan.

    Nästa uppdatering om Mogi måste du kolla kommentarerna i inlägget ”Back in London at The Henrietta Hotel” när hon blir anklagad för köpta följare igen. Ja allt det jag skriver nedan är värt sitt eget inlägg rakt av.

    Hon skyller på att statistik som tyder kraftigt på spökföljare först beror på 1. Ett av bloggbevaknings nättroll har köpt dem samma dag som ditt inlägg skrevs om det. 2. När hon informeras om att datumen inte går ihop och att det inte kan ha berott på det: När ”man” får peaks i följare så har ”man” blivit länkad från ett större konto. 3. När hon informeras om att det dessutom handlar om (pinsamt) tydliga tapp direkt därpå: Alla konton tappar mycket följare på grund av Instagrams nya algoritm så det är ”inte så märkligt”

    Jag har läst och läst och läst om Instagrams algoritm och det förklarar absolut ingenting av det hon säger. Du borde läsa den själv och försöka komma på vad fan hon menar som kan förklara det avvikande mönstret i statistiken. Att förklara att alla konton tappar mycket följare efter en ny algoritm som funnits i åtminstone ett par månader, är ju dock fortfarande inte detsamma som att lämna en förklaring på vad det här gällde. Det gällde ju, återigen, kraftigt avvikande mönster. Det gäller inte ”du Mogi jag ser att du och alla andra konton tappar mycket följare nu sen Instagrams senaste algoritm jämfört med före den, kan du förklara det här?” men det är svaret på den frågan Mogi ger)

    Tycker även det är hysteriskt kul att ändra från storyn att ett nättroll på bloggbevakning köpt spökföljare åt henne ”för att just kunna skriva en kommentar på Bloggbevakning att jag “köper” följare så de även kan sitta och ljuga lite om det också” (för det känner man ju är så pass troligt att någon bryr sig om Mogi av alla människor så till den milda grad att man lägger pengar på det sättet bara för att få ljuga lite i ett kommentarfält) – först var det alltså så uppenbart för henne att det här beror på ett nättroll men när datumen uppdagades för henne så hade det förstås helt naturliga orsaker. Hon är så sjukt rolig när hon blir inmålad i ett hörn. Från att skylla på ett nättroll vilket hon skriver som om det är säkraste fakta, till att det orsakts av ”inte märkliga” förklaringar – på grund av en detalj i datum?

      Det är jag som är Ingrid och skrivit kommentaren. Jag tyckte ”segment” var ett lämpligt ordval. Du skriver att du kommenterat ”kommentar nr 2”, men det finns ingen ytterligare replik där vad jag kan se.

        Hej Mogi ?

          Hej själv My… Jag kan mycket väl förstå att du tror att jag inte är Ingrid. Det är trots allt vad Bloggbevakning påstår – och jag kan även se det ”’logiska i att olika bloggare kan tänkas försöka sig på någon slags ”damage control” via allt från kommentarsfältet här till falska följare på sociala medier. Men faktum kvarstår – så är inte fallet vad det gäller signaturen Ingrid på hennes blogg. Det är lögn.

        Jaså, jag trodde kommentaren jag skrev till Mogi idag var den enda kommentaren som togs bort. Men då var det alltså en till då. Hon gillar inte mig. Jag får nog börja skärmdumpa om jag postar kommentarer där igen för att kunna bevisa det dock. Att Mogi tar bort kommentarer alltså. Fast jag antar att man kan fabricera en sådan skärmdump. Och ärligt talat att Mogi tar bort kritiska kommentarer som skjuter ner hennes luftslott som hon inte kan eller vill svara på är väl minsta problemet med Mogi, och inte ett dugg förvånande att just hon gör det. Gör inte alla bloggare det när kommentarerna inte passar dem? Känns som ren standard idag. Lite sårad är jag dock eftersom det känns som alla utom jag får riktigt roliga försvar ifrån Mogi.. Jag får inte ens vara med.

        Vidare förstår jag inte riktigt hur någon av oss ska kunna veta att du är Ingrid i Mogis blogg? Och om det stämmer, veta att du Ingrid inte är Mogi? Du skrev nedan om att Bloggkommentar skulle kolla din ip-adress? Kan man alltså kolla upp ip-adresser på kommentarer på vilken blogg som helst, så att hon kan jämföra den du har här med den hos Mogi – och även jämföra med Mogis egen så vi vet att den inte är hennes? Ursäkta om jag är lite trög och var den enda som inte fattar. Jag är faktiskt inte något geni i det ämnet alls. Ja men då är det enkelt att kolla via en ip-adress så är det är väl bara att nån gör det då 🙂 Många som är sugna på det, inte minst CamCam själv. Sen hur man överhuvudtaget bevisar vem du är, vare sig här eller där? Alltså att du inte är Mogi? Får man fram personuppgifter av ip-adresser? För jag har för mig att som typ icke-polis kan det vara rätt svårt att bevisa ens vilken dator och allra minst en person vid namn som ip-adressen tillhör?

        Du/nån annan som kan det här med ip-adresser får gärna upplysa mig. Det verkar som du tycker att din ip-adress kan bevisa någonting för Bloggbevakning, alltså styrka att du är någon Ingrid och inte Mogi som sitter på olika ip-adresser samt att du är Ingrid som även återfinns hos Mogi? Att du är ”äkta”? (äkta vadå?)

        Sjukt förvirrad

    Jag kollade igenom hennes instagram nu, tror vi kan säga säkert att hon köpt kommentarer också. Om man tittar på kommentarer är det många av typen ”Love this”, ”Love your feed” ”Great shot” osv, och klickar man på kontot som skrivit är det ett typiskt fejkkonto.

    Utmärkande för köpta kommentarer, alltså…

    Kämpa på Mogi!

      Vi borde trycka upp t-shirts med orden ”Kämpa, Mogi! Och på baksidan köra citatet
      ”… om några år när din blogg är rejält etablerad internationellt och fullt möjligt en av de största inom sitt segment så kan du blicka tillbaka… ”

        Alltså ???. Borde plugga men kommentarerna här är ju bara bäst

          Jag veeeet. Bloggbevakning är inte bra för ens pluggande. Skyller allt på Camilla givetvis, och inte eventuell brist på självdisciplin från min sida?

        Hade LÄTT köpt en sån! ?

          Typ så här? 🙂
          https://imgur.com/a/RW8KV

          Kolla kommentarerna till hennes senaste glassbild på Instagram, så kommer ni se typ 8 kommentarer med ”Yummy” i sig xD. Och som du skriver Sara, hon får ofta kommentarer som ”love this” osv. det är typiskt exempel på spamkonton. ”Love your outfit” ”Wow!!!!!” ”This is AMAZING!!!!” ”You have such a great smile” ”This is so so adorable!” ” I must visit this place, it’s so cute”
          Den värsta av dem alla: ”Omg! Thats amazing! So happy for you! Can’t wait to see more of the boutique hotel…. Love these things…” Alltså för fan

          Haha! JA, Camcam! Jag köper! ??

      Jaaa! Tack! Haha kan se framför mig hur du skissar fram 25 olika tröjor nu ?

    SÅ bra Camcam! Din blogg blir bara bättre och bättre och du fortsätter levera kvalitet på löpande band ????
    Det Mogi och BB har gemensamt och som gör att jag tycker det är befogat att bevaka dem som du gör, är att de gång på gång idiotförklarar sina följare och för dem bakom ljuset. Det är INTE ok. Jag eftersöker fair play och att man uppfyller såväl etiska riktlinjer som marknadsförings lagar/ common sense. Som det är nu har de noll tillförlitlighet i min Book ?

    Jag tycker delvis synd om Mogi, hon kan inte ha det lätt när hon lever i sitt luftslott.

      Skillnaden är ju antagligen rätt stor då blondibella får bra betalt för att ljuga till sig samarbeten, medan Mogi antagligen inte får något mer än typ en natt på hotell med mat. Visst är det fult att ljuga om antal följare oavsett men känns mer harmlöst i mogis fall. Företagen får en del exponering utan att egentligen behöva investera några pengar, hennes inlägg kommer säkert upp om man söker på hotellen/restaurangerna och tycka vad man vill om mogi men hon lägger ju verkligen ner tid på att presentera hotellet/restaurangen på ett bra sätt, i jämförelse med Bella. Så tror att hotellen/restaurangerna är rätt nöjda för motprestationen de fick mer eller mindre gratis.

      Hade väldigt gärna sett att någon med ett riktigt företag hade mailat blondibella för att försöka köpa reklam hos henne, enbart i syfte för att se hur hon presenterar sina siffror när företaget frågar efter dem. Kan inte någon som har ett företag göra detta och sen maila konversationen till camcam? Det hade verkligen varit något att gräva i.

        Skulle ännu hellre se ett sånt mail till Mogi faktiskt. Jag uppfattar att Mogi ljuger sig blå och att Isabella spelar spel. If that makes any sense.

        Och att Isabella lyckats bättre med att bygga luftslott betyder inte att hon är sämre än Mogi. Det betyder egentligen bara att hon är smartare. (Märk nu väl att jag inte stöttar vare sig det ena eller det andra, jag anser att Hitler var en mycket intelligent man också som visste precis vad han höll på med och som lyckades mycket väl i sina företaganden men gillar inte riktigt honom heller) (märk väl att jag inte tycker att BB eller Mogithemakeupartist är ett lika stort problem för världen som Förintelsen)

    Mogi och hans kille har en podd son heter ready to take off

    Nu var jag tvungen att titta på hennes insta. Mogi checkar in på nytt ställe där det finns pampiga fasader och pampig trappa eller julgran i lobby. Mogi äter middag på pampig restaurang. Mogi sitter i badrock i pampigt hotellrum. Mogi poserar i tantig outfit (fashionista??) eller i badrocken på orten. Sen är det drags att dra vidare och då börjar det om. Men det finns säkert 40k följare som väntar med spänning på nästa resa ?

      För mig har Mogi varit på exakt samma resa sedan hon blev en fashionistas guide.

      Eller hur?! Jag förstår inte hur någon kan följa varken bloggen eller hennes Insta, obegripligt! Fashionista?! My ass! Hittar mer fashion på Gekås i Ullared än via denna fashionista.
      Same, same, same jämt – Mogi på hotellsäng i morgonrock, Mogi på alptopp i samma gula outfit, Mon Amour i morgonrock, Mon Amour i ”bekväm” reseoutfit för en långflygning, pocherat ägg ( dock ”veganskt” ?), frukost, hotellsäng, frukost, hotellsäng. Jag börjar nästan sakna afternoon tea-upprepandet.
      Inser att detta provocerar mig på ett ohälsosamt sätt, men det är fan långfredag och brist på vettiga sysselsättningar.

        Precis. Tråkigaste bloggen/instakontot ever. Fattar inte att hotellen och restaurangerna är nöjda med den andefattiga exponeringen (om de nu är det dvs?)

    Jag har totalt missat detta! HUUUR vet ni att Mogi skriver sina egna kommentarer??? Vill så gärna veta så jag kan hänga med i detta. ?

      Scrolla bak ett par dagar ?

      Du har missat så mycket. Du behöver gå in och kolla på Mogis inlägg. Kolla hennes kommentarer och försök se om du inte själv ser att det är samma person som skrivit allt. Om det inte ensamt övertygar dig så får du läsa igenom senaste inläggen i bloggbevaknings kategori om Mogi och framför allt kommentarerna på inläggen för detektivarbete och information. Och gissningar såklart. Men det är ingen av oss som tvivlar på vad vi säger. What so ever. Mogi har slutat skriva sina egna kommentarer från samma person (någon som kallar sig beatricethemakeupartist) sen hon blev påkommen och insåg att vi andra kunde se det genom att hålla muspekaren över gravataren på kommentarerna, men det är fortfarande Mogi som gör det men från olika namn.. Man måste känna Mogi för att veta. Det tog mig dock inte många timmar att göra det. En kanske. Jag förstod inte heller hur ”alla kunde veta” och var lite skeptisk men nejdå. Det är absolut samma person som skriver, det märks. Och det märks att den personen är Mogi. ? Hela språkbruket och grammatiken och uttrycken och utropstecken och allting.. Det är så roligt

    Vad pinsamt! Kram!

    Är verkligen inte mogi haha. Får bara naglarna fixade medans jag skrev drf det blev så konstigt. Håller med att hennes konto är tråkigt och förutsägbart (jag menar, hur lyckas hon ha exakt samma ansiktsuttrycken ??? På varje bild i snart tre år). Mendet jag försökte säga var att hon säkert inte har det så bra ställt, hon håller bara uppe en fasad.
    Hon kan lika gärna be hotellen om att bara få fota hotellrummet under några timmar.

    Men älskar att vi pratar om mogi som sagt, hon behöver granskas

    Är det öppet spår idag som vanligt? Är hemma från jobbet dag två pga magsjuk och är så uttråkad att jag inte vet vad.

      Ja, det kommer ett Öppet spår som vanligt men uppdateringarna på bloggen kommer vara lite som på helgen under påsk.

    Är så kluven i mogi gate egentligen.. känner stt det är ju hennes plats på internet, så länge ni inte är en kund/hotell som känner er lurade så låt henne va liksom och låtsas bäst hon vill. De människor som fått tiggarmejl har ju tackat nej till mogi.

      Det är människor som Mogi som sänker trovärdigheten för oss andra som arbetar i samma bransch och jag tror inte du hade varit riktigt lika överseende om det var du eller din bransch som drabbades.

      Gör dom? Hur vet du att det är såhär och pushar så hårt för att hon inte får napp nånstans och bekostar allt själv? Det är nog rätt många här som trott att hon måste få nåt napp här och där genom att skicka ut jävligt mycket mail och på det viset fixa det. Om hon inte får det så är det ju rätt ny information. Vart kommer alla pengar ifrån i så fall?

    Just anmält ett 50-tal konton på Mogis insta men känns som att man skulle kunna anmäla ca 90% av alla egentligen. Jag kommer fortsätta med några så fort jag har lite tråkigt! Får se hur många följare hon har om ett tag… moahaha!

    Vill inte vara otrevlig men vem är hon? Jag visste inte vem hon var innan jag började läsa om henne här för några dagar sen. Hur blev hon känd, när? Hur gammal är hon?

      Tror hon blev känd när hon la ut ex. denna video för ett gäng år sedan. Jag brukade kika in på hennes blogg då och då för
      ca 10 år sedan. https://youtu.be/2iRSBBRnMuE

    Vill inte vara otrevlig men vem är hon? Jag visste inte vem hon var innan jag började läsa om henne här för några dagar sen. Hur blev hon känd, och när? Hur gammal är hon?

      Oj nu blev det två likadana meddelanden. Ta gärna bort det ena. Sorry….

    Hej! Förlåt för OT som fan.
    Jag håller på och tvättar och har aldrig upplevt detta, blir väl nojig bara för tvättstugan vart avstängd pga maskiner vart sönder. Om jag tumlar och det i bara blir varmt och inte torrt är det för att det är för mycket i tumlaren eller spökar den? Vill bara vara säker på att jag inte tagit sönder den ?

      Hmm. Svårt att säga om det är för mycket tvätt i eller om det är ngt som helt enkelt är sönder. Låter som att fukten inte sugs ut ur tumlaren. Är det en torktumlare som ska tömmas på vatten mellan användningarna? Är filtret rengjort?

        Rengjorde filtret innan jag började, sen en gång efter jag märkte att de inte var torrt. Testade nu med mindre och då funkade det! Tack ändå ❤️

      Som anonym säger kan det bli så om du behöver tömma maskinen på vatten/rensa ludd från filtret (brukar sitta på insidan av dörren)

    Men hallå. Hennes följare på Insta. Fake fake fake! Jag skäms å hennes vägnar.

    En annan kul grej om Moggan är ju att hon gärna berättar om att hon är uppvuxen i Franrike och Italien samt talar både Franska och Italienska flytande. Vad jag förstått så har hon inte bott på dessa ställen mer än ett par månader, MAX ett år sammanlagt. En liten lätt kryddning så att säga. Undrar huruvida hennes franska kunskaper sträcker sig längre än att kunna säga ”mon amour” och ”petit déjeuner” ”baguette” vichy noveau” etc.

    Måste bara fråga. Är det någon annan här inne som fått sin kommentar bortplockad hos Mogi!? Har inte hört om det här innan?

    Fantastiskt roligt. Är hemma sjuk i influensa så har roat mig att gå igenom kommentarsfälten i gamla mogi-inlägg. Typ minst 3 beatricemakeupartist-kommentarer i varje inlägg långt tillbaka

      Tidigt i år verkade hennes alter ego vara amanda479 dock innan Beatrice träder in

    Hej, det är jag som kommenterat på hennes blogg – det är alltså inte frågan om någon påhittad konversation. Räcker det med mitt ”ord”, eller hur tycker du att jag skall bevisa det?

      Hej Mogi!!
      *vink vink* 🙂

        Hej, hej Bloggbevakning! 😀 Jag är ledsen, men sanningen är att mina kommenterar på både hennes blogg och din blogg är äkta. Jag får väl bevisa det genom att påbörja en lång och trogen tjänst här i kommentarsfältet. Jag har fast IP-nummer från Bredband2 så du kan rimligen över tid se att jag inte far med osanning. Annars får jag väl möta upp dig vid tillfälle och posta ett inlägg här i realtid. 😉 Mvh Ingrid

    Camcam, följer du Mogis insta statistik och ser om det ger nått?

      Yes mam!

        Snälla hojta om det börjar hända nåt på instastatistiken ?❤️

          Tar kanske lite tid för anmälningarna att granskas. Men nog borde det märkas efter ett par dagar. Människan har ju nästan enbart köpta följare

    Kan ingen fråga om hon är född i turkiet och känd där? Eftersom hon har så många turkiska följare?
    Jag skulle göra det men hon har redan sett mitt IP så hon vet att jag skulle trolla xD

    Var är segmentet lokaliserat?

    Lustigt att varken Mogi eller de som kommenterar har någon som helst koll på hur man använder kommatecken korrekt 🙂

    Men har inte Mogi bloggat typ sen sen tiden Stina-Lee var stor? Dvs inte så långt efter Kenza började? Och så tror hon fortfarande att hennes blogg snart ska slå igenom? (Baserat på dialog-med-sig-själv 2)

      Jo och hon har skrivit sina kommentarer själv lika länge

    Jag har mellan 900-1000 följare på insta, och följer ca 200~ själv. Jag får ändå bara ca 30 likes på mina bilder & jag har inte köpt följare + har privatkonto. :/ folk är tråkiga haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.