Det händer på Instastory!

Dasha försöker ragga till sig en bil, Daniel Redgert fler bilder på Instagram och Angelica Lagergren tycker att vi borde jobba på lite..
Här är en sammanfattning av allt det som swishade förbi på Instagram under gårdagen.

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha ja vilket lyckopiller att stiga upp till 😀
  Tack Camcam!

  Jag har aldrig gillat Redgert men hans klipp var roliga och han har ändå lyckats klättra sig uppåt på karriärsstegen och även i mina ögon (vilket så klart är det han vill allra mest, att just JAG ska tycka om honom 😉 ).
  Grattis Daniel.

  Nu ska jag ut och jogga i solskenet och sen jobba. Ha en fin dag BBkamrater.

  Det där med Dasha och bilen är bara så pinsamt.. Hur kan man tigga sådär som vuxen människa? Skulle ett företag verkligen sponsra något med ”bara” 30k följare på insta med en bil…?

   Jag håller med… På ett sätt så gillar jag Dasha, men det där känns så typiskt henne. Inte första gången hon gör något liknande, alltid detta tiggeri. Har man råd att köpa chanelväskor och andra dyra saker så har man också råd att betala för sin egna bil. Ett tips är annars att sälja ett par väskor :))))

  Kolla på knivmickes insta live, de verkar väldigt påverkade, kallar Sindy för saker och tatuerat ögonlocken på natten. De skulle nog även tatuera över alla sindys namn. Hoppade över lite för orkade inte kolla igenom hela

   Schyssta käkspänningar…
   Hoppas Sindy håller sina fina barn långt ifrån deras far. Han verkar må riktigt dåligt och i kombination med olika substanser bör han inte leka pappa.

   Tittade också kort på den. Fy fan vad han inte kan må bra.
   Jag hoppas Sindy stannar i USA en tid och tar det lite lugnt utan inblandning av Micke.
   Han behöver mogna och få ännu mer hjälp med sitt mående.

   Såg det där när jag vaknade imorse, fick ont i magen direkt. Behöver man tatuera in orden ”crap life” på ögonlocken så mår man verkligen inte bra.

    Trap life står det väl? 😂

     Var tvungen att kolla upp vad Trap Life betyder för jag hade ingen aning. Det kanske är jag som är Fredagstrött men alltså.. Va? Jag förstår ingenting haha.

     Trap life is a way of life. It is a religion of its own. When one enters the trap life there is no going back. As many religions attempt to reach a state of enlightenment the trap life also encourages one to reach their inner ultimate trap lord/queen. Selling dope not hope. Making racks by selling rocks. Always staying strapped and Learning to adapt.

      Sälja droger och bära vapen? Haha som sagt JAG FÖRSTÅR INTE kan någon snälla förklara

   följarna verkar ju vara på samma nivå som dom, med tanke på alla frågor de får på liven haha!

    det väl ”Trap Life” han tatuerar in? det är väl killen som filmar som är smått väck och säger fel hela tiden, han kan ju inte ens filma utan att hålla för micken på telefonen så ljudet försvinner

   Det va ju bara han i grönt som såg påverkad ut?

  alltså tål inte Daniel Redgert…
  Han påminner om Kim Kardashian på den tiden hon var ”slav” åt Paris Hilton och gjorde allt hon bad om för att bli känd. Vilket han i sin tur gjort åt Schulmanklanen och de storys han fått synas i hos Bella. Sen kan jag verkligen inte sätta en ålder på killen, påminner om ett barn pga ansikte & längd och äldre gubbe pga hår och klädval?

   Googlade och han är född -91! 😱

   Varför så elak? Skulle du själv vilja läsa det om dig själv på internet med den beskrivningen? ”Fan den där tjejen alltså, kan inte sätta ålder på henne, ser ut som ett barn i ansiktet och längden (haha) men som en kärring pga hår och klädval”?

    insåg också att det lät alldeles för hårt faktiskt. Så får be om ursäkt för negativiteten!
    Men ja creed till honom för ett lyckat varumärke, inga skandaler eller skitsnack för att klättra sig uppåt

   onödigt taskigt, anonym… rutten kommentar.

  Dina egna kommentarer i klippet visas lite för kort tid, hinner knappt läsa 🙁 Annars jättebra jobbat!

  Hahaha älskar Daniel, hur han bjuder på sig själv, speciellt i podden.

  Haha, älskar att Hugo och Paula har lite distans och är fett sköna!

  OT: Är det bara jag som tycker att det blivit ännu mer uppenbart vilken uträknad kändis strateg Laila Bagge är? nu är hon en helt annan person på sin Instagram och ska vara rolig, vanlig, tokbusig faktiskt precis som Pernilla Wahlgren i och med sin nya serie? En annan sak som slog mig i går då jag såg Anders Bagge och hans flickvän på TV är ju om flickvännen är så happy över att hans ex. kommer heta samma i efternamn? Laila och Anders har ju inga barn tillsammans och hon behöver ju inte heta det för att ha samma namn som sitt barn.

   Fast tror inte att Johanna Lind bryr sig. Bagge är ju knappast andligt … skillnad om de är ensamma i Sverige om det. Har extremt svårt för Laila, tycker att hon är svinjobbig i radion och helt oskön, men kan ändå fatta att hon behåller ett namn som är så inarbetat.

  Bara jag som inte hör nåt ljud fast det är påslaget både på mobil och i rutan? 🙁
  Är f ö Angelica och inte Jessica som dansar.

  ”Hjälpa mig leasa en bil”. Hahaha helt seriöst? Gå till bilfirman istället för att tigga :/

  Så fick du berätta att du fått ett bud också hehe kul grattis till det.

  Ååh, superbra inlägg! Jag kollar inte på stories på instagram, tycker det är för jobbigt. Så vore superkul med en sånhär sammanfattning då och då så man hänger med! 😀

  Så kul, ville bara berätta att jag uppskatta klippet! Man missar mycket stories när man inte följer alla + att jag saknat ”Det händer på Instagram” det senaste

  Daniel redgert berättar i sin podd om sin skilsmässa med schulmanklanen

  Men åååh katten i lådan! Ska inte vara crazy cat lady men asså 😻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *