Crazy Cat Ladies!!

https://www.instagram.com/p/BhuMQOKH4GA/?hl=en&taken-by=cats_of_instagram

Tjocka Hetsätarkatten har hittat sitt hjärtas dam!
Jag är helt övertygande om att Natasha Peyres minimala bikini skulle kunna stänga in i alla fall ett par av den här damens tuttar!!
Eller hur?

Jag fick även se ett foto på Instagram som Aina Lesse lagt upp.
Hon är en crazy cat lady och älskar också dessa knasiga missar som heter Cornish Rex.
Hennes katt demonstrerar hur den här rasen SKA se ut, medan THK demonstrerar hur det kan gå om man tillåter sin hetsätande katt att äta sin egen vikt i mat.
Det spelar ingen roll att han minskat med ungefär 50% av sin totala kroppsvikt – han är och förblir en sammetsklädd bowlingkägla!

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Älskar THKs blick ❤️ fråga: säger du THK till honom hemma eller säger du tjocka hetsätarkatten?

      Jag är oxå nyfiken på vad han har för tilltalsnamn. Älskar om du ropar tjocka hetsätarkatten ut genom fönstret när du vill att han ska komma in???

        Min katt med kurvor kommer springande av en uppsjö namn: Tjockis, Puddingen, Gullan mm.

        Han heter Curtis men kallas för Curtan för det mesta här hemma. =)

      Stod i dag angående regler när det gäller tunnelbanan. Djur ska vara okopplade och inte sitta i burar. Va?!

        Trycker du på en svara-knapp var som helst och skriver dina osammanhängande kommentarer?!?

    Typiskt karlar, spanar in bysten när damer är lättklädda.

    Allt jag kan tänka när jag ser bilderna är att cornish Rex måste vara en supertrevlig ras. Jag skulle sakna fluffet väldigt mkt. Halva nöjet med min hårboll är hans vackra päls.

      Det ÄR en supertrevlig ras; nyfikna, sociala och påhittiga. Jag brukar säga att de är som en blandning mellan katt och hund. Deras päls är silkesmjuk så folk brukar bli förvånade av detta första gången de klappar en cornish rex. Själv saknar jag inte katthåren på alla kläder, i sängen och näsan så jag ser deras päls som en bonus på en trevlig ras 🙂

    Hahaha ”ståtlig”! Men han är bedårande!

    Så brutalt söt!

    OT Någon som vet vilket avsnitt av Breaking news Jessica L syftar på?

      Det som var igår,sent i programmet (var tvungen att kika i efterhand?)

    LCC / Löwengrip måste vara på väg mot konkurs. Hade mig det roliga nöjet att räkna hur många flaskor som fanns kvar hos apotea, trots 50% rabatt och det var drygt 1800 st flaskor. Då är det bara hos apotea…. det måste vara en jädra massa osålda LCC produkter ute i landet hos alla apotek.

      Varför skulle det innebära konkurs?

      Du måste skaffa dig bättre en hobby 🙂

      Konkurs pga stort antal i lager ?

      Eftersom deras produkter nu gått för 50% överallt (och väldigt länge framförallt), kommer väl ordinarie pris sen kännas betydligt mindre lockande iaf.

        Vill ni inte betala dubbelt så mycket när det står Löwengrip på flaskan som när det står LCC menar du? :O

          Varken innan eller efter 😛

      Undrar: hur fungerar det egentligen, när nu nya Löwengrip lanseras första veckan i maj? Fortsätter t ex Apotea sälja ut gamla förpackningen till halva priset? Eller skickar dom tillbaka dem till Löwengrip, och de säljer ut den själva och Apotea säljer bara de nya?

      Tycker de skulle ha lanserat typ nya Löwengrip med en ny serie, och sen fasat ut de gamla…men jag vet inte vad som är bäst ur marknadsföringssynpunkt.

      eehm och hur räknar man ut det??

        Inventering, måste göras inför årsbokslut. Är tillgångar i företaget. Superskoj syssla…

    Jag klickade faktiskt in när min misse var i närheten och hon råkade se bilderna. Såg på henne att hon fick jättemycket kroppsångest av bikinibilden, och det blev ännu värre när hon läste texten. Nu vill hon inte äta. Jag tycker du borde se över sättet som du skriver på.

    Varför kallas en del crazy cat lady när ingen behöver heta crazy dog lady. Ett av livets mysterium. Thé real hm har du något svar på det. jag tycker THK är perfekt.

      crazy dog man!

      Finns ju galet många galna hundmänniskor.

    Att ingen har nämnt hur snyggt THK har fått till sin svans runt tassarna. Riktigt prydligt.

    Bellas senaste, hur hon studsar upp ur sängen varje morgon ;
    ”Jag snoozar aldrig”.

    Snooze räknas väl garanterat som dötid, så det borde väl vara underförstått?? Stackarn.

      Har aldrig fattat grejen med att snooza. Vill jag sova längre så ställer jag klockan senare. Orkar inte höra den tjuta var femte minut i en halvtimme i stället för att sova den stunden i stället.

        Går ju utmärkt att snooza utan en klocka 🙂 Typ på helger.

          Haha det håller jag helt med om ??

        inte bra att snooza blir man bara tröttare av bättre att studsa upp direkt, så klokt av Bella.

      Om vi ska prata om Bella kan vi inte prata om hennes aktietips istället?

      T ex att hon sålt alla sina aktier i HM. Ja det var ju vettigt. Men det hade varit ännu vettigare att sälja aktierna när hon gastade om att hon ”absolut inte säljer hm pga nu när det går ner för att hon tror långsiktigt på bolaget” OK så en total miss helt enkelt, och framförallt baserad på en knackigt ekonomiskt resonemang.

      Eller att i hennes egen grupp Economista skriver den andra administratören aktietips och listor på ”vanliga myter/ misstag” Som typ verkar vara hämtade direkt från bellas aktietips.

      Jag undrar verkligen hur duktig Bella egentligen är på aktier. Jag gissar att tystnaden krig hur det gått för hennes aktieaffärer betyder att det gått kasst. Hon skulle ju knappas varit tyst om det om det var tjusiga siffror för sin portfölj?

      Är OK smed Bella i mångt och mycket i övrigt, men att hon ägnar sig åt privatekononomisk rådgivning, vilket hon verkar kunna absolut noll om, det tycker jag är riktigt dumt. Tror medelsvensson har högre kompetens i privatekonomi än Bella faktiskt, ändå sitter hon i morgonsoffan.

      (Att hon är en duktig entreprenör och bra på att slå mynt av sociala media är en annan sak)

        100%
        Katastrof att hon ger ”ekonomisk rådgivning”. Hade hon haft kapitaltunga läsare så hade vi typ haft finanskris nu

        Jag hade velat diskutera hennes senaste aktiebok som blev en total flopp. Hur många ex såldes? Varför gjorde hon inte ens ett försök att kränga boken? Var det för att när hon träffade Hajen så kanske han läste den och påpekade att typ hela boken var felaktig och att hon därför inte ”kunde med” att sälja den. Annars brukar ju inte Bella vara sen att försöka tjäna pengar på typ allt, så det framstår som ett riktigt mysterium hur hon kan betala någon för att skriva en bok och sen inte ens försöka sälja boken för att få tillbaka pengarna som hon har lagt ut för att få den skriven.

      inte bra att snooza blir man bara tröttare av och man ska undvika snozande så klokt av Bella.

    OT men har ni sett erik_cav5493 på insta??
    Om inte, gå in och kolla nu!! Vilken grym snubbe alltså!!
    Camcam snälla ge honom lite space här på BB vid tillfälle! ??❤️

    Knivmicke i Breaking news om fem minuter. Ser helt väck ut redan i trailern.

      Micken såg tung ut, han såg trött ut, hörde inte vad han sa heller (bebisjoller i bakgrunden dock).

        Jackie ferm i debatten var hilarious med sin kommentar till Gunilla Persson. Underbar!

        Missade vi något? Vad sa han?

      tyckte inte han såg väck ut, inte särskilt trött heller faktiskt och hörde vad han sa. Ja det Jackie sa om att Zlatan är nog inte intresserad av middag hos Gunilla hahaha ojoj Gunilla såg rött undra vad som hände efteråt haha.

    Kattinlägg, perfekt. Någon annan kattägare som har tips om varför min ena katt slickar på kranar? Ordentligt trött på det för tycker det är äckligt. Han dricker inte ur kranen om den är på utan slickar bara om det är droppar. Han dricker även ur alla andra skålar som han ska så vatten får han i sig

      Katter gillar färskt vatten och gärna rinnande eller droppande. Min katt dricker bara ur kranen när det droppar eller när jag precis spolat i den. Köp en vattenfontän och placera på ett högt ställe, katten kanske gillar den mer.

        Kanske skulle testa! De har alltid färskt vatten och flera skålar och han dricker ju 🙂 Men det kanske kan vara ett alternativ så jag slipper tänka kattslemm varje gång jag ska dricka vatten haha

          Haha japp, inte så nice ? i naturen så är rinnande vatten mer säkert att dricka än stillastående, samt vatten som är högre upp så därför söker katter efter det automatiskt. Sen jag ställde deras vattenskålar högt upp (har köpt fina som ser ut som kristall på loppis) och en vattenfontän så dricker de som aldrig förr och jag får ha kranen i fred. ?

            (Eller ja, mer i fred åtminstone)

            Maten ska dom ha på platt tallrik. Dom gillar inte att morrhåren stöter emot om man har maten i en skål.

        Håller med alla katter bode ha en vattenfontän, hygienisk och dom dricker mer, bara toppen! Finns en massa bra på Zooplus, direkt leverans till dörren!?

          Tack för tips! Ska kolla där

    Alla dessa engelska uttryck… Gissa vem? ?

    ”Letar ni efter den bästa kaffeupplevelsen i London? I have got you covered! Här kommer en lista med Londons 10 bästa coffee shops och listan innehåller mina absoluta personliga favourite spots dit jag alltid går när jag är in the mood for a delicious and creamy cappuccino experience eller matcha latte for that matter.”

      Kan det vara Mogi kanske?!! Vild gissning.

      Anty? ?

    ? Har sj ett konto för mina 6 katter men inte varit så aktiv sista året. Mylovelycatfamily om nån vill spana in mina vildar ?

      Varför är kontot privat… 🙁

      Har sj ett konto för dina katter? ? Hur ofta åker dina katter tåg?

    Tycker det är lite för mycket vikthets runt THK nu faktiskt, kan en katt få leva liksom! Give him a break.

    Bella OT: Sång och dansmannen Simon har enligt sin Insta varit på Bromma och gjort bra affärer med NetJets. Privatflyg nästa eller?

      Säkert… på tal om honom så stod det ju för några månader sen att han skulle bli operativ chef men han är ju fortfarande hennes assistent?

      Jag tror att om BB fortsätter med sin livsstil, kommer vi nog snart att se henne i Lyxfällan. De bolag som hon har delar i, omsätter ett antal miljoner. Men inte miljarder.
      Jag tror att hennes livsföring kommer att bita henne i baken, inom en inte all för avlägsen framtid.
      Bara en känsla jag har, efter att ha följt henne och hennes kanaler under flera år. Alltså hennes privatekonomi, där Pingis och andra delägare i företagen inte inblandade i.

        Samt att det ska bli ytterst intressant att studera boksluten för 2017, när de blir officiella.

    Är Ditte Svandelft är den senaste i raden av bloggerskan som ”gjort sig av” med sin hund?

    ”Normkritisk”

    Fatshaming av Thk mest jämt tycker jag! Nämen, skämt å sido, älskar Thk och hans volanger. Själv tycker katterna bara att jag svälter dom för dom inte får smaka av mitt torkade renkött. Åthelvete för salt men brukar bjussa på nån mm, Smulle aka fettokatt brukar dock försöka dra iväg med 50g bitar som kostar skjortan när jag är ouppmärksam, då ligger hon i bortskänkes gruppen i byn ett par dagar ?

    Åh, min älskade Devon Rex har en go kulmage han med, långt ifrån sina petita raskamrater. Men han är världens gulligaste!

    Men asså vad kul!! Kattis är SÅ smickrad över uppmärksamheten och de fina komplimangerna. Du, THK och Snöboll är mer än välkomna förbi mig Kattis och Sally för lite fitnesstips och motion såhär i sista minuten inför sommaren 😉

    Tjocka djur är varken kul eller gulligt. Du älskar säkert dina kissar obeskrivligt mycket och vill det bästa för dem, men var ligger skillnaden i att slå sitt djur och låta det bli överviktigt? Det finns ingen skillnad, båda skadar dem uppsåtligt fysiskt. Ska man hårdra det så läker skadan efter ett slag över tid medan övervikt sliter på leder, hjärta, lungor osv kontinuerligt ända tills djuret är ”slut”. Jättegulligt.

    Antar du håller på att banta honom? För det är på snudd djurplågeri (om det inte ÄR det) att låta en katt vara så tjock 🙁

      Han har minskat från 7.5 kilo till runt 3.5-4 kg där han är nu. Mycket av det man ser är lös hud…
      Han går alltid upp lite på vintern eftersom han inte kan gå ut då men han hålls på en konstant diet för att aldrig hamna där igen och vi stämmer av honom med veterinären lite då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.