Här avslöjas Isabella ”Blondinbella” Löwengrips lögn om sin bloggstatistik

Isabella Löwengrip har byggt sin karriär på att vara först, störst och bäst i bloggvärlden och det som startade med alteregot ”Blondinbella” hemma i flickrummet den 27 september 2005, kl 20.55 har nu förvandlats till en plattform där läsarna inte bara få ta del av hennes företagsresa utan även hennes nya liv som förälder på halvtid.
Smeknamnet ”Blondinbella” fick gå i graven i samband med att bloggen lanserades ute i världen på flera olika språk och är nu ett minne blott.

Isabella berättar ofta att hon har Nordens största blogg med hela 1.5 miljoner unika besökare i veckan och när Veckans Affärer skulle utse näringslivets mäktigaste kvinna så var det ingen annan än Isabella Löwengrip som fick kliva upp på scenen för att – tillsammans med Kerstin Hessius – ta emot utmärkelsen.
Veckans Affärers chefredaktör Åsa Uhlin motiverade Isabellas utnämning med följande ord:

”Hon är ett av Sveriges starkaste varumärken som hon byggt upp en hel företagsgrupp kring, och hon når ut till fler kvinnor än någon annan”. ”Isabella Löwengrip har oerhört inflytande genom sociala medier och visar hur ett starkt personligt varumärke kan användas för att bygga en hel företagsgrupp”.

 Redan 2016 rapporterade Breakit att Isabellas blogg hade drygt 1 miljon unika besökare i veckan, en siffra som stigit till 1.5 miljoner enligt Isabella själv, något som framkom i den här  artikeln från april 2018:
“Jag har en större räckvidd än många mediehus i Sverige med mina 1,5 miljoner unika följare i veckan på bloggen och 426.000 på Instagram. Jag har länge haft min blogg på andra plattformar, men jag har ju faktiskt mitt eget mediehus och det är dags att handla därefter”, sa hon då.

 1.5 miljoner unika besökare i veckan hävdar alltså Isabella Löwengrip att hon har på sin blogg och av dessa så ska 400 000 av dem vara småbarnsmammor enligt det här blogginlägget.

Jag har länge sökt med ljus och lykta efter verifierbara uppgifter som kan styrka och bekräfta tillförlitligheten i dessa siffror – 1.5 miljoner unika besökare per vecka på Isabellas blogg – men utan framgång.
Det enda som går att hitta är intervjuer och blogginlägg där hon själv eller hennes anställda upprepar den här siffran som ett mantra.
1.5 miljon, 1.5 miljon, 1.5 miljon!

Döm om min förvåning när jag slutligen fick tillgång till Isabella Löwengrips officiella statistik från United Influencers – den plattform hon nu avslutat samarbetet med men som varit de som förvaltat hennes kommersiella rättigheter sedan 2015.
Isabella Löwengrip säger gång på gång att hennes blogg har 1.5 miljoner unika besökare per vecka.
Den korrekta siffran?
260 000 unika besökare.
 

Isabella Löwengrip säger i en Breakit-artikel att hon når 250 000 views per dygn på Instagram Story.
Den korrekta siffran?
100 000 views.

Detta är uppgifter som jag fått ta del av och som slutligen bekräftats av United Influencer.
Isabella Löwengrip säger alltså att hennes blogg har 1.25 miljoner fler besökare än vad den faktiska statistiken visar, statistik som United Influencers uppdaterar varje kvartal.

När jag ringer upp ett av dessa företag som betalat för att exponeras för Bellas blogg så visar det sig att den här affärsuppgörelsen inte gått via United Influencers utan är någonting som skett utan varken deras inblandning eller vetskap.
Vilket underlag de fått se gällande statistik och trafik vet jag inte i nuläget, men att det inte gått via UI, det är ställt utom rimligt tvivel.

Jag har varit i kontakt med flera advokater som fått ta del av uppgifterna och som menar på att detta kan röra sig om både avtalsbrott och bedrägeri, men hur de företag som eventuellt betalat för samarbeten eller på andra sätt ingått avtal med Isabella utifrån de här felaktiga siffrorna kommer agera får tiden utvisa.

Jag har vid upprepade tillfällen sökt Isabella och hennes team för en kommentar gällande dessa uppgifter men ingen har återkommit till mig.

307 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är någon förvånad? På riktigt?

  Jag tror inte ett smack på vad hon säger. Verkar ha ett sjukligt behov av att ljuga och/eller överdriva.

   TACK för det här grävande inlägget Cam! Du behövs i bloggvärlden, mer än någonsin.

   Tack! På riktigt!

  Alltså, du är obehagligt besatt av Isabella.

   M, det här är ju lite än skvaller. Det är affärsbedrägeri. CC har ju skrivit om andra bloggare som köpt följare på Instagram för att kunna ta mer betalt för samarbeten, och nu skriver hon om att BB har ljugit om sin statistik på bloggen. Det är ingen besatthet, det är en bra och välbehövlig granskning av en person med mycket makt som hon tidvis missbrukar.

    👍

   Besatt haha… Det är ju precis såna här överdrifter/lögner mm som den här bloggen ska luska i.

   Kan hålla med, när det dras stora växlar på privatlivet mm, men det här är en bra granskning. Tagga ner lite med att analysera hennes minsta steg hemma i villan och skriv mer om sånt här 🙂

   De är sunt om influencers känner att det finns någon som kan avslöja dem om om de ljuger och kommer med oriktiga uppgifter (alltså inte om deras privatliv men t ec om deras räckvidd och inflytande). Alla tidningar mm rapporterar ju helt okritiskt, så tycker CamCam gör ett bra jobb.

   Ungefär som att H&M är så obehagligt besatt av kläder? Eller GB är besatt av glass? Detta är en skvallerblogg om influencers…

    Jasså? Har hon inte sagt flera ggr att hon inte sysslar med skvaller?

    Men gud vilken jämförelse.. Jösses alltså… sjukt haha. Nog är hon besatt av att skamma och sänka Bella, men visst detta är ju granskning och inte direkt skvaller men liite vinklat i vanlig ordning.. Suck.

     På vilket sätt vinklat? Siffran på bloggläsare som Bella skryter med är 83% högre än det United Influencers presenterar.

      Är du bra på matte?

      Stön… jag skrev fel: menade självklart att United Influencers siffra är 83% lägre än det Bella själv påstår.

       Förlåt, jag är inte bra på matte, kan någon bara ELI5 (några andra redditors här 😉) hur är det skillnad på att ”Bella skryter med en 83% högre siffra än UI presenterar” och att ”UI’s siffra är 83% lägre än det Bella presenterar.”?

        Scenario 1, 83% lägre: här antar en att Isabellas siffra motsvarar 100% (1500000). Drar du bort 83% av den siffran, har du kvar cirka 17% (260000) som är United Influencers siffra.

        Scenario 2, 83% högre: i den här situationen blir United Influencers 100% (260000). Om en höjer med 83% av det (215800), får en 475800 och inte 1500000.

        Jag skrev fel språkmässigt för att jag jobbade sent och var trött. Jag menade scenario 1 men råkade få det attlåta som scenario 2.

   Håller med, så sjukt

   Kanske är det du som är besatt av isabella och hennes lögner och därför hatar du alla som avslöjar lögnerna?

  Jisses vilket luftslott hon domderar över. Är inte förvånad egentligen, hon har ju byggt hela sitt varumärke på att överdriva och förvränga.

  Bra grävning Camilla! 👍

   Precis som Camilla då – överdriver och förvränger!

    Men omg 😂

   👍

  Bra jobbat, nu har vi svart på vitt att blondinbella är en av Sveriges största lögnare! Hoppas företagen hon svindlat går till sak mot henne, hon förtjänar att få en riktig (ekonomisk) käftsmäll.

   Hur har hon svindlat företag menar du? Det är ingen dålig anklagelse du kommer med.

    Man svindlar ju företag om man får ekonomisk ersättning eller tjänster genom att ljuga om den marknadsföring som hennes blogg ger. Är ju solklart.

    Du betalar ju mer för 1.5 miljoner än 260 000 läsare. Dvs man svindlar företag på pengar genom falska påståenden.

     Lite konstigt dock att de inte verkar bett om belägg för uppgifterna, eller?

      Kan man ju tänka, men det har de kanske? Det vet inte vi, men om vi ändå spekulerar: Det här är för det första en väldigt ny bransch. Alla vet nog inte vad de ska fråga efter eller hur de ska tolka uppgifter som rör t.ex. statistik, speciellt inte när de blir kontaktade av en ”head of leta samarbete” som målar upp en bild av Isabella som något slags marknadsföringsorakel. Sedan är det ju inte jättesvårt att förvanska den typen av uppgifter om man nu vill. En person som kan ljuga om statistik under en intervju kan säkert göra det även vid en förhandling.

    Hon har sålt reklam på sin blogg och utlovat att hon når 1,5 miljoner när sanningen är att hon bara har drygt 400.000 läsare. Hon har alltså lurat företag att annonsera hos henne på falska premisser och sålt en produkt (antal läsare) som bara existerar i hennes fantasi. En annons har inte samma värde när den inte når det utlovade antalet läsare, det borde inte vara så svårt att förstå. Blondinbella förstår det, därför har hon systematiskt ljugit om sin statistik för att framställa sig som mer framgångsrik, med mycket större räckvidd än hon i verkligheten har och därför har hon kunnat ta 3 ggr så mycket betalt. Jmf vad en annons i en liten lokaltidning kostar och vad exakt samma annons kostar i Aftonbladet.

     Sen kan jag tänka att företag ändå tror på henne, hon har ju varit med ett tag. Det är ju inte en ny person som ”slagit” i denna värld utan det är ju ”Blondinbella”. Då kanske man inte begär ut statistik för man vet att hon är stor.
     Jag kan tänka mig att de riktigt stora har lite andra förutsättningar för att dom just funnits med från start.

   I så fall är det ju UI som svindlat, då det är UI som förhandlar fram samarbetena.

    Står i texten att UI inte varit inblandade

   Det är saftigt att tala om bedrägeri, eftersom ingen här vet vad hon har ingått för avtal och vad hon uppgett för sina affärspartner. De kanske mycket väl vet hur hennes exponering är.

    Hon skrev att det ”KAN rörasig om bedrägeri” så Camcamhar inteskrivit något olagligt.

  nu är det ju totalt värdelöst att man inte kan gilla kommentarer. kommer ju inte ens vara roligt att kika i detta kommentarsfältet som annars var öppet mål

   Akta, snart kommer signaturen ”Hanna”, hon blev skogstokig när jag påpekade att gillaknappen ej funkade 🙂

    ”Nå fel på gilla-knappen??” /LL

    Ingen har ens svarat på den kommentaren. Om du tror att jag skrev till dig så läste du fel. Jag svarade kommentaren under din kommentar om att det är fel på gilla-knappen.

     Ja, sidan som Likeknappen kommer ifrån är tillfälligt nere… =(

      Nu kommer jag som den där jobbiga jäveln som säger ”det fungerar för mig”, men det fungerar för mig? Eller är det bara jag som kan se att jag gillat något?

       Åh, då kanske sidan rasslat igång igen?

        Nej, man kan gilla men den försvinner när man uppdaterar sidan och går ej att se andras

       Om alla kommentarer i hela kommentarsfältet har 0 likes för dig också så fungerar det nog inte för dig heller 😬

   Ja helt meningslöst att inte kunna gilla kommentarer. Hade jag kunnat hade jag gillat din.

   Är det en bugg eller har camcam stängt av gilla? Och i så fall, varför? Var väl en av sakerna som läsarna först ville ha tillbaka på nya plattformen?

    Nä, jag vet inte varför det inte funkar men jag ska kika på det nu på en gång.

     Gilla!😊

   Jag gillade just din kommentar för att prova.. de funkade.. 🤔

    Nä det försvinner när du uppdaterar

  Bra grävt!! Känns viktigt att någon granskar en så galen bransch!!

  nämen jesus kristus, vilken seriös berättarröst. låter som att någon har begått ett mord. Du vill ju bara höra din egen röst.

  Inlägget var bra däremot.

   Jag tyckte rösten var sjukt otippad för att vara Camillas! Trodde av någon anledning att hon skulle ha en mycket djupare röst och mycket mer stockholsmk dialekt. Den var trevlig att lyssna på tycker jag.

    Och rösten lät så ung! Som en 18-årings tycker jag.

     Så gullig röst! Helt otippad!

    Tänkte precis samma 😮

    Är också jätteförvånad över rösten, hade på något vis tänkt mig lite mindre ”mjuk” röst av någon anledning:)
    Verkligen jättebra berättar-röst!!!!

    Underbar röst!
    Snälla Camcam, skaffa en podd. 😍

     Håller med 🙂 älskade rösten

    Haha.. Samma här… Fick fundera länge.. Gick inte alls ihop! =) Men mycket trevlig.. =)

    Håller med! Det jag blev mest chockad av med videon var Camcams röst, det andra har man redan kunnat gissa sig till 😂😂😂😂

  GULDSPADE TILL DIG!!!! så himla bra!!

   Haha guldspaden.. really!?? Visst, bra inlägg men inte värt en guldspade direkt

    tror detta bara är början på en rad avslöjanden om bella 🙂 så jo.

     Ok, vi får väl se vem guldspaden går till då😊

  Ungefär lika smart som att hålla på att förskingra pengar på ett företag och tro att man aldrig ska bli påkommen. Har företag betalat för de siffror som hon uppgett, kommer detta att stå henne väldigt dyrt.
  Lilla, lilla Bella, luftslottet sprängdes just nu.

   Hade en bekant som stal pengar från sin arbetsplats, en liten butik med 3 anställda. Hon förskingrade 40.000 på en månad, efter stängningstid, och tittade flera gånger upp mot övervakningskameran när hon gjorde det. Ungefär lika osmart som det Bella håller på med 😅

  och om nu bloggen är så pass ”liten” — hur drar hon då in de enorma summor hon säger sig dra in på den? också bara ljugeri?

   Hon ljuger för företag/annonsörer, de betalar enorma summor för samarbeten eftersom de tror att hon har 1.5 milj läsare.

    Frågan är hur hon har ljugit? Jag har svårt att tro att American Express m fl går med på att betala enorma summor baserat på Bellas muntliga uppgifter. Än mindre sannolikt är att alla företag har godtagit endast hennes ord, och hon får bra betalat av alla. Hon måste hon ha förfalskat sina siffror på papper och lämnat över. Hon kan omöjlig tagit med sig den officiella statistiken från UI för då skulle hon knappt få betalt. Jag tror att typ 1,5 milj unika besöka står i kontrakten som ett villkor och hon har skrivit på. Hoppas, hoppas American Express m fl får reda på detta.

     Tänker samma!

     Kan man begära ut kontrakten om det är myndigheter som anlitat henne? Alltså typ Pensionsmyndigheten (har hon inte haft ett sånt samarbete?)? Inte för att jag skulle orka men kanske någon annan hehe).

      Japp, offentliga handlingar, bara att begära ut från myndigheten

      Camcam bör ha intresse av att göra det!

       Gör det CamCam! Begär ut all mejlkorrespondens också 🙂 Och om det är några andra offentliga aktörer hon haft att göra med.

      Försäkringskassan också väl? Har för mig att flera influencers hade samarbete med dem. Det hade ju varit intressant att jämföra ersättningen som betalats ut till alla faktiskt för att få en bild av om hon fått orimligt mycket betalt i förhållande till andra med färre läsare.

     Hon jobbar väl inte längre med American Express när det visade sig att hon inte kunde få så många tittare till sin webbserie?

      Är ju ett bra exempel på när det inte håller att ljuga. De måste ju ha trott på att det fanns ett underlag pga Bella har sålt in det så och sen så tittar ingen? Inte konstigt att de drog ur pluggen

      American Express insåg nog att Bellas läsare inte precis var den målgrupp som de söker för sina tjänster. Att sponsringen av A Quest for Success var en flopp gjorde inte saken bättre.

     Just därför derian läs mer Mads intresse, Bella köpte följare och blev påkommen!!!!!

   Om hon ljuger för företagen att bloggen är större än den är får de ju betala därefter. Då kanske det inte är konstigt om hon drar in större summor, även om jag misstänker att hon ljuger lite om sina inkomster också.

    Jag tror som Silverräven också.

    En enkel googling visade att hon redan för 10 år sen kraftig överdrev intäkterna. På 17 månader drog hon in vad hon påstod sig dra in på EN månad… Även om pappa kom med lite bortförklaringar så var det ändå kraftigt överdrivet.
    https://www.metro.se/artikel/blondinbella-inte-så-bra-affär-som-man-trott-xr

  Hon kanske bara räknar som hon gör för att visa sitt stöd för Margareta Sandstedt?

   Genialisk kommentar!

   Tummen upp.

   Älskar denna kommentar. Älskar dig Viktor.

   Gilla!!!

   40tusen miljarder svenska kronor 🙂

   Äh vaddå. Det är ju bara ett räkneexempel.

  Jag är inte förvånad.

  Bra jobbat!

  Bra grävt!!!!

  Det som förvånar mig mest är din röst, blev så förvånad att det är sådär du låter haha, rösten stämmer liksom inte ihop med utseendet om du förstår vad jag menar😄

   Eller hur?! Cc ser ju klart farligare ut än hon låter 😅

   Haha jag tänkte samma sak😄

   Jag blev också förvånad! Du har en bra berättar röst CamCam och jätte fin dialekt.

   Haha jaa! Ccs röst var en chock! 😂 Jag har bara hört henne sjunga och då låter det ju som hon har en jätteröst o här som en liten blygis 😂

  Alltså räknar man ihop de siffror som står på hennes ”kort” för följare på blogg, instagram och facebook kommer man upp i 1,3 miljoner följare (ej inkluderat instastories). Men det är ju om man räknar ihop allt och det är ju sällan samma samarbete hamnar på både bloggen och insta, eller?

  Det här är ju sjukt, faktiskt. Bra grävt Camcam!

   Hon räknar ju i sina intervjuer alltid dessa separat – som i breakit artikeln. Hon pratar ju om 1.5 miljoner unika ENDAST på bloggen och sen allt annat som ytterligare skryt.

    ”Hon utsågs nyligen till näringslivets mäktigaste kvinna av tidningen Veckans Affärer, har 1,5 miljoner bloggläsare och driver flera framgångsrika företag.”
    Källa:
    https://www.breakit.se/artikel/13019/isabella-lowengrip-jag-ar-less-pa-allt-prat-om-kvotering

     Åååh Cam cam vad säger veckans affärer om allt det här?!

  På senaste bilderna på Isabellas blogg är det väldigt tydligt att hon gjort en bröstförstoring,frågade i en kommentar varför hon inte varit öppen med det. Vore intressant att höra hur hon tänker eftersom hon tydligen ändrat sig ganska rejält. Men kommentaren blev inte godkänd

   Å vad fan har du eller någon annan med saken att göra?!! Skamligt.

    Jo för att hon tidigare förespråkat naturligt att hon är sååå nöjd med sin kropp, att man ska älska sin kropp som den är. Hon har t.om lagt ut bilder på sina naturliga bröst som hade blivit lite hängiga och tomma efter amning. Om hon kan skriva om det varför kan hon nu inte vara öppen med motsatsen… eller var allt bara snack för att få ”likes” och bra publicitet 😏

   Håller med!

  Heja!
  Kanske hade lönat sig med lite skolgång eller matematik iaf, Bellas ord och siffror svävar jämt iväg till det extrema.

  L U F T S L O T T!! Tack CamCam, för att du pallar göra grovjobbet så att vi läsare får ta del av nöjet – slutsumman. Privata hemligheter får stanna privat men SÅDANT HÄR, det ska ut officiellt! En mer fejk person får man leta med med lykta, glödlampa och stearinljus med.

   håller med! ”sveriges svar på oprah winfrey” får ljuga hur friskt hon vill om skilsmässa och bröstförstoring men sånt här ska absolut avslöjas! önskar granskning av hela löwengrip-”koncernen” också, det hade varit så intressant att få veta hur det står till egentligen med alla bolag och pengar. ”vi säljer en deo var femte minut”.. yeah. och så var det ju bara 13% internationella läsare enligt bild ovan, så ser inte alls behovet för översättning på engelska, tyska OCH arabiska…

    En stor del av de internationella läsarna kommer säkert från grannländerna, och läser ändå på svenska.

     Google analytics statistik tittar inte på vilket språk besökaren väljer att läsa bloggen på utan sorterar efter land. Språk finns som alternativ att ytterligare sortera under men alla läsare utanför Sverige hamnar på ”utland” i statistiken.

      Tänkte mest på att översättningarna känns något onödiga.

       Ja, det håller jag helt med dig om.

     Säkert, skulle tippa på att resten är utlandssvenskar.

    Samma här, granska hela luftslottskoncernen. Going down!!!!

   Håller med, det här var verkligen ett GRYMT jobb av Camilla!

  Herregud. Du pratar om Blondinbella, du är inte med i en P3dokumentär och behöver därför inte prata som det heller.

   Var inte så elak. Jag antar att det typ är Cam Cams vanliga röst, och jag tänker också att det är lätt hänt att man pratar lite allvarligt och stelt när man sitter ensam och pratar in i en mikrofon.

    nej det är det inte. Hon poddade ju ett litet tag, det lät inte sådär. Rösten hon har nu låter väldigt inövad.

     Haha.. jag gjorde mitt bästa för att inte låta allt för mycket som Kristina från Duvemåla och det verkar som att jag lyckades, eller vad säger ni? =)

      Det va asbra! Tror inte folk förstår hur allvarligt det här är egentligen om det nu handlar om bedrägeri, och hur omfattande det är isåfall.

      Tycker du låter grym!

  Kommer att drömma om 1.5 miljon 1.5 miljon inte kul 😨

  Bra grävt! Kolla också uppdelningen Sverige 87% Internationellt 13%, nu när de satsar så stenhårt på Löwengrip utomlands…

   Undrar just hur det är tänkt att produkterna ska sälja på Amazon…
   Vilka ska t ex köpa från spanska Amazon? Är det bara svenskar i förskingringen eller hur ska man bli känd bland lokalbefolkningen?
   Svenskar med bostad i Spanien handlar väl i första hand i Sverige och via svenskar som kommer på besök. Eller?

    Det som är så bra med amazon är att man inte behöver ha ett känt märke, det räcker med några bra recensioner (som hennes head of positive reviews knåpar ihop), några väl valda produktord så man matchar folks sökningar och ett okej pris så kommer folk köpa.

  Det är ju just sånt här som Bloggbevakning skall nysta i. I så fall är vi nog många som är ’besatta’ av BB då hon ju aldrig upphör att förvåna.
  Såg de nya LCC flaskorna på Apoteket idag. Kunde först inte se dem då är kopior av både Apoliva och Maria Nila så de står inte alls ut på det sätt som åtminstone de vita och rosa gjorde. Tror den nya designen är ett riktigt magplask, försäljningssiffrorna får utvisa men antar att BB saftar på rätt rejält där också.

   Intressant! De ska väl lanseras först nästa vecka, är det någon som varit lite ivrig kanske? Annars så håller jag med om designen!

  Random fråga som kanske inte har med saken att göra, men är det din röst CamCam??? Tror det är första gången jag hört dig prata och hade i mitt huvud fått för mig att du hade en lite mörkare och hesare röst😅 inget illa menat! Men hur sjukt är det inte att man läser text och föreställer sig författarens röst på ett sätt fast man inte hört honom/henne prata innan? Kram!

  Whaaaat ?! Är det där din röst ? Iiiiinte vad ja hade föreställt mig 😆

  Men vadå.. företag som betalar för att synas på en influencers sociala medier litar blint på vad influenserna säger att de har för statistik, eller!? Ber de inte att få se statistiken innan de ingår avtal och betalar? Verkar ju ytterst korkat av företagen…

   satt just och tänkte på det… begär inte företaget ut dom uppifterna som Camilla publiserade nu?

   Först och främst är det förkastligt och pinsamt av henne att ljuga sådär med sina siffror ens från början. Uppenbarligen har dock diverse medier svalt det med hull och hår (kan tänka mig att alla artiklar gett henne exponering och ”resumé”/CV/dragkraft som gör att företagen ens vill ha med henne att göra från början).
   Men vi vet ju inte något om företagen in de facto blivit bedragna än. Det kan mycket väl vara så att företagen fått den riktiga statistiken (de behöver ju veta hur mycket engagemang de kan tänkas få ut av samarbetet, annars lär de märka och förmodligen själv förstå att något är lurt). Om hon fifflat med siffror känns det som något företag borde börjat ana oråd för ett tag sen.

   Mycket bra gjort, CamCam! Ser framemot att företag hon samarbetat med kan uttala sig, eller om någon anställd där kan uttala sig anonymt. Om inte annat så för att dementera att de blivit lurade och kanske en liten kommentar på hur de ser på det hela: att hon själv säger 1,5 miljoner men sen får de ett underlag med 260 000.

  …så, till och med färre unika besök än denna undersökning för 9 år sen.

  Bra att du inte gav upp CamCam!

  Gillar din berättar röst påminner om klipp från Aftonbladet osv så plus på det ett framtida yrke on du blir less bloggen skulle älska att ha dig på storytel och berätta !

  Verkar inte finnas nåt hon inte överdriver eller ljuger om… att vissa fortfarande känner sympati fattar jag inte.
  Hon är som en svensk Trump

  Bra jobbat!

  Jag har de senaste åren tänkt mig att det är max 300 000 personer som följer Bella i olika sociala medier under en vecka. Varför skulle det vara fler än 250 000-300 000 individer? Det är en ganska imponerande siffra i sig. 1,5 miljon är ju bara nonsens.
  Och det verkar stämma att det är ungefär det antalet. Besöken varierar självklart med vilka ämnen som är aktuella och om de är mycket spin-off i Aftonbladet/Expressen osv.
  Att sälja annonsplats och samarbete med medvetet falska siffror är naturligtvis inte ok. Om det sen är fråga om otillbörlig marknadsföring eller rentav bedrägeri/bedrägligt förfarande får väl jurister fundera på. Men att de som köper reklam i sociala medier inte verkar särskilt kunniga och ifrågasättande verkar ju vara uppenbart.

  Spännande att mogis följare gick från 39,9 till 40,3 följare på 1 dag!!

   Igen? Får fortfarande meddelanden från instagram att de tar bort konton jag anmälde som spam

   Säkert nån som har köpt följare åt henne 😉

   Okej, kollade nu och hela listan är fylld med fejk igen. Hur orkar hon?

   Och bara turkiska följare! Hon kanske har lanserat sig i Turkiet? 😂

   Skulle just fråga vem av er det är som köpt följare åt henne den här gången? 😉😂

    Var är Ingrid när vi behöver henne som mest? 😉

   Näääe!

   Jag har en hel del som jag väntar på att ig ska ta bort. Vi ger inte upp än va?

  Har du tipsat tidningar etc? Kan tänka mig att nöjesbladet skulle få orgasm över en artikel om det här (De blir ju lyriska över betydligt mindre saker)

   Ja!!! Snälla kontakta Nöjesbladet!

   Undrar också vad som händer om main stream media typ Aftonbladet etc skriver om det och det blir allmänt känt. Tänk om hela korthuset faktiskt faller på riktigt? Hon lever ju på sin image och sitt rykte. Vad händer om det förstörs och företag på allvar slutar annonsera hos henne? Både för att hon bedragit och för att de inte vill associeras med något så negativt i folks ögon? Shit.

  När man räknar ihop hennes 260 000 besökare med hennes 940 000 läsare i Umeå så är man ju redan uppe i 1,2 miljoner. Statistiken är antagligen tagen från en vecka när något stort har hänt (giftemål, gravidnyhet, barnafödande och nu senast separationen) och då är det ju inte otänkbart att det är 300 000 läsare till som klickat sig in.

  Allt har en logisk förklaring!

   Ja vi får inte glömma 900k följare i Umeå ju 😅😂

  Vad har hänt med Isabellas blogg, jag kommer inte in?

   jag kommer in som vanligt om jag använder google chrome på datorn eller i mobilen.

   Jag kommer också in via iPhone.

  Vilken härlig röst du har! Varför har jag fått för mig att du är från den bratigaste delen av Stockholm 😂

   Jag är från den djupaste av de småländska skogarna! =)

    Det hörs och det låter så mysigt!

  Mycket bra artikel. Hade varit kul att få en uppdaterad bloggtoppen, är hon trots det störst i Sverige eller har Kenza mer besökare? är även bloggbevakning större? når hon top 5?

   Jag tror att Isabella är störst även utan sin lögnaktiga statistik vilket gör det hela än mer tragiskt. Det går fortfarande extremt bra för hennes plattformar så varför ljuga och riskera hela sin trovärdighet och/eller varumärke på det här sättet?

    Tror hon bara vill befatta sig med tal miljon eller miljard, annars låter det för futtigt.

     Jag tror hon någon vecka i samband med skilsmässan tippade ocj hade 1,5 miljoner besökare. Sedan har det liksom känns legitimt för henne att köra på den siffran trots att det bara var en endaste gång hon hade så många besökare. Kan det vara så?

    Håller med, varför riskera sitt ryte. Men i de kretsar hon befinner sig i handlar det mesta väl om «sälj» och «marketing» de kanske inte bryr sig om fakta.

     En tanke: lämnar United influencers ut denna statistik nu pga att Bella är påväg bort från dem?

    Men jag undrar varför det är så svårt att se bloggarnas statistik? Varför kan inte det vara offentliga uppgifter liksom? Det borde ju finnas ett verktyg som visar allas hemsidors statistik? Kan man inte se på Google analytics? Förlåt för många frågor!

    Enligt Bella själv får hon siffran 1.5 miljoner besökare genom att slå ihop sina sociala medier. Hon låtsas som att hon inte har ljugit tidigare om att ha 1.5 miljoner unika besökare till bloggen utan att det är antalet följare på sociala medier. Kenza har över 2 miljoner på IG, Twitter och FB så då är Kenza den största bloggaren i Sverige enligt Isabellas desperata efterhandskonstruktion.

  På Breakit-grejen hon gjorde häromdagen fanns en bild där Bellas företag beskrevs som ”i miljardklassen”. Det lät som en överdrift om något.

  Mycket intressant! Hoppas media snappar upp detta…

   tipsa@aftonbladet.se

   71717@expressen.se

   Skicka länk till det här inlägget dit

     Tack för mejladresserna. Jag har skickat tips tilldem med länk till detta inlägg 🙂

     Tack för mejladresserna 🙂 Nu har jag tipsat tidningarna du nämnde.

  Är mest chockad över Camillas röst haha. Vet inte vad jag hade förväntar mig men uppenbarligen inte detta. Är inte särskilt förvånad över avslöjandet dock och är för en gångs skulle inte kritisk till denna bevakning av Bella – detta är saklig bevakning! Vidare kan jag bara tänka mig vilken enorm tillfredsställelse detta måste varit för dig Camilla att äntligen få det svart på vitt😉

  GRYM du är! Detta är helt rimligt att gräva i och jag hoppas inte det släpps här. Är SÅ trött på hennes lögner och luftslott!

  skriv om youtube dramat som helt spårat endast på grund av att vissa inte blivit nominerade i en gala, det har ju kommit några blogginlägg men nu har det ju helt spårat och Jockiboi ska tillexempel polisanmäla Peg Parnevik och Jockibois och Bens medverkan i breaking news är ju typ det roligaste jag sett tills jag kom på att folk ser upp till den här tokstollen, och han kommer få barn snart! Så då blev det inte kul längre när en hel generation helt plötsligt kommer tro att detta är ett normalt beteende.

   Hahaha vänta, polisanmäla Peg för vadå? 😂 Ja snälla Cam skriv om detta.. Vill inte ge klick till Jockiboi!

  Med tanke på allt som kommit fram om Bella – allt tidigare fusk med reklammarkering, att blogglivet bara är en strategi, att hon låtsats vara ett maskrosbarn mm, så är det väl inte så konstigt inläggen om Bella också varit ganska negativa.
  Svårt skriva snällt om någon man ertappar med lögn efter lögn..

  Bra inlägg!
  Hoppas det kommer upp i någon tidning.
  Eller som Bella brukar uttrycka sig ”Idag har jag pratat med ALLA tidningar” 😀

  Dina filmer hamnar fel igen. Kollade på klipet men var tvungen att pausa. När jag startade igen var det en gammal video som kom upp.

  Bra inlägg och bra research. Ska bli intressant att se vad svaret blir från Head of pr-kris.

  Jag är helt fascinerad över att etablerade medier överhuvudtaget inte granskar hennes uppgifter utan bara tar henne på orden. Fake it ’til you make it-taktiken verkar fungera. Tänkte på det där med överdrifterna härom dagen när hon i inlägget Beauty & Tech skriver om sin medverkan i någon temadag på Breakit och står framför en projektorduk med texten – Hon byggde en skönhetsbutik på nätet i miljardklassen.????? De är ju inte ens uppe i en omsättning på 100 miljoner, varifrån fick någon uppgiften att hennes bolag är i miljardklassen. En enkel koll hade ju visat vad som är sanningen. För det är en jäkla skillnad på på ett mellanstort bolag och ett i miljardklassen. Jag har inget emot att Bella har ambitioner och vill nå högt uppsatta mål, men detta förbaskade ljugande och skönmålande på vägen dit. Och just att ingen verkar kolla fakta utan bara upprepar vad hon påstår.

   Vem har sagt att man måste uppge sin omsättning i kronor, euro eller USdollar? Omsättningen är på miljardnivå i t.ex. flera afrikanska valutor.

    Speciellt på Island och med deras valuta…

    Förstås! Tänkte inte på det…

   Löwengrip Care & Color omsatte 44 miljoner 2017. Och då är det svenska kronor och inget annat.
   Var miljarden kommer ifrån vet jag inte. Bella brukar surra om att hon vill att ”hennes” företag ska omsätta en miljard eller vara värda en miljard. Men det är väldigt långt dit.

    Fast hon har väl sagt att målet är att nå en miljard, inte att de omsätter en miljard.. eller? Hon har mål och visioner sen om hon når dit nej inte säkert, och hon har inte direkt hymlat med sina misslyckanden med vissa bolag heller.

     I kommentaren som svaras på finns ett citat att hon byggt bolag i miljardklassen, det är det som ifrågasätts, inte henne målbilder.

      Kanske det inte är omsättningen som används som storleksmått då. Kan det tex vara balansomslutningen?

  Jag tycker inte synd om samarbetspartners som blir ”lurade” av hennes påstådda siffror. Man ber väl att få se dessa innan man ingår ett samarbete/avtal? Jag skulle då inte gå in i något baserat på statistik. Och om de ber om det men inte fått se så ringer ju varningsklockorna. Nä, företagen får i så fall skylla sig själva

  Men alltså hahaha på riktigt… vad är detta för film hahaha herregud vad töntigt haha.. Du har ju tjatat om att Bella överdriver sin läsarstatsitk till leda i tid o otid så det var väl inget nytt.. men du ville leka lite mer grävande journalist typ Janne J kanske och vara typ en reporter hehe. Men alltså – siffror varierar ju ständigt OCH 260.000 är ganska många läsare och över 400 k på ig bör ju ge ca 250 k i story och som sagt sånt varierar ju. Herregud andra överdriver lika mycket, finns en annan bloggare som ligger på runt 50.000 läsare men hävdade att hon har 80.000 läsare, och folk låtsas vara något de inte är.. DU själv påstår att du är Sveriges största bogg ju, med 400 k läsare, stämmer väl inte helt. Alltså din besatthet av att sänka Isabella är sjukt. Och vad vore din blogg och du utan Bella.

   HaHahaHqhaahHaha.

   Nä men det är väl lite skillnad (fortfarande inte ok) att ha 50,000 läsare och ljuga om att man har 30,000 mer än att ha 260,000 läsare och ljuga att man har 1,5 miljoner?

   Tror Bloggbevakning skulle överleva himla bra utan Bella 😉

    Nja fast Isabella HAR ju tidigare haft fler läsare, HAR ju varit Nordens största blogg – som sagt siffror varierar OCH de flesta säger det som de haft som mest, men visst Bella överdriver säkert en del precis som de flesta gör. De flesta med framgång överdriver för det Ger framgångar ofta, så är det.

    Nja fast Bloggbevakning innehåller ju mest Bella, är ju typ uppbyggd kring Bella. Bloggen skulle typ kunna heta Bella-bevakning 😉

     Det var länge sen hon hade det. Som att bränna 50 000kr på typ en resa och sen gå runt och säga att man har 50 000kr, för vaddå då, jag hade ju det

      Eeeh ja men exakt samma sak eeeller inte va.. ÖH.

     1) Hon HAR haft. Du skriver till och med själv i dåtid och inte nutid.
     2) Förstår att du tror folk överdriver lite. Nu när du vet såpass mycket får jag väl passa på att fråga: Tror du det är vanligt att överdriva med ca. +1.25 mille?
     3) Hur mycket får ni som jobbar för Bella i lön?

     Riktigt så mycket varierar nog inte siffror om man inte anstränger sig för att manipulera dem. Det är inte som att hon adderat 50 %, hon har mångdubblat beloppet.

      Men hon hade vädigt många fler läsare just runt skilsmässan iaf, som någon skrev högre upp. LL – var inte så säker på det, denna blogg har växt i takt med fler inlägg om Bella och i takt med mer illasinnade vinklade inlägg om Bella, se bara på antal kommentarer när det skrivs om Bella, och i en omröstning här så var det Bella flest personer ville läsa mest om. Say no more..

     Givetvis blev och är inte denna blogg stor pga Bella. Sluta blåsa upp hennes betydelse, det gör hon så bra själv.

   Det kan faktiskt handla om bedrägeri om Bella uppgett sina ”luftslottssiffror” och företagen betalt efter det. BEDRÄGERI!
   Jag hoppas att betalande företag läser detta och sen kontaktar Bella om det. I slutänden kan det bli väldigt dyrt för henne.

    Nja om Bella har manipulerat siffror och förfalskat papper eller underskrifter så ja då kunde det vara tal om bedrägeri. Och personer som köpt följare för att få mer spons och reklamsamarbeten för att tjäna pengar Där kan vi tala om bedrägeri isf. Företag som anlitat Bella för reklam än nog nöjda och fått sitt för Bella HAR ju många läsare och följare iaf. Punkt.

     Fast inte 1,5 miljoner, som företag kan ha betalt efter.

      Om de betalar per läsare får man väl gå om säkrare siffror än en intervju i en podd eller artikel i Aftonbladet. Be om statistikutdrag kanske? Har de inte gjort det så nöjer de sig nog med att hon har många följare men betalar nog knappast kr/läsare då

     Vadå ”Punkt”. Aldrig läst en vettig kommentar som slutat med ”Punkt”….

     Du bör inte sätta något punkt för det går utmärkt att invända mot din kommentar. T ex kan man ifrågasätta varför kommersiella företag skulle nöja sig med att veta att Bella eller någon av de andra kanaler de betalar för att synas i har ”många läsare”. Låtet helt orealistiskt, när det är just den varan de betalat för. Tror du att om man frågar TV4 hur många man når ut till där, att de svarar ”Många. Punkt.”?

      sant. Dock får man väl anta att annonsörer på fyran begär ut underlag för antal tittare innan de går in i avtalet. Det kan vi nog anta att de gjort med bella också. Kanske fick de se de riktiga siffrorna, kanske inte. Det vet vi inte.

       Nej, vi gör ju inte det, kan bara spekulera.

       Jag tror att många företag är väldigt måna om att hoppa på den här influencer marketing-grejen så snabbt som möjligt och kanske inte är lika kritiska mot de format för reklam som man är vana vid. Man är rädd att hamna efter och bli inaktuell och så köper man med hull och hår hur man får lära sig att man ska marknadsföra sig ”nu för tiden”. Tror det är lite av en bubbla, som nya grejer ofta blir innan de landar och hittar sin form. Man ser ju produkter hela tiden som marknndsförs till jättemärkliga målgrupper och där man inte alls förstår hur de kan få igen pengarna.

       Tror många företag blivit rika på i denna bransch, men många lycksökare har nog slarvat bort massor av pengar också. Därför är jag inte så säker på att man varit så kritiska i granskningen av Bella (eller andra influencers).

   Jag blir alltid lika förvånad när det kommer folk som står bakom människor som t.ex. Catrin. Eller någon annan som begått brott. I det här fallet du när det visar sig att BB begått bedrägeri. Är ni blåsta på riktigt och inte förstår att personerna begått brott eller är ni bara… av samma skrot och korn helt enkelt och därför inte tycker det gör så mycket?

    Det har väl inte visat sig att bella gjort sig skyldig till bedrägeri än? Beror ju helt på hur avtalen med företagen ser ut. Har de betalat per följare och hon har fifflat och ljugit om dessa så visst men det vet vi inte. Kan ju vara så att företagen inte har bett henne styrka siffrorna utan samarbetat med henne för att hon är stor nog oavsett. (Nej jag försvarar inte brott (eller bella) men anser inte att vi vet nog för att hävda bedrägeri än heller)

  NK ’s klockreklam på Hamngatan
  Reaaaaaally??? 👿👿😱😱😱

  Fy fasiken så osmakligt !!

   Beskriv den, eller länka någon sorts bild, så kan vi diskutera sen 😊

   Har inte sett den, varför är den osmaklig?

    Den är nog inte gjord nu utan planerad ett tag, men att den inte blivit stoppad är ju helt sjukt. Fy

     Det har ju varit deras slogan jättelänge och samarbetet med Martin Garrix är ju för att försöka nå ner i åldrarna så det här är tydligt en del av en långvarig strategi, men att ingen på NK / Tag Heuer reagerat och plockat ner det här är ju sjukt. De har ju haft en vecka på sig nu…

   Oj vilken sjukt dålig timing. Förlåt men nästan tragikomiskt. Men tror helt ärligt de inte tänkt på det. Reklambilden har ju gjorts för längesen, men förhoppningsvis tar de ner den nu när problemet uppmärksammats.

    Läste på instagram att det var nedplockad nu. Men att ingen tänkte till innan? Vad lever personen som godkänt att de skulle sätta upp den under för sten?

     Reklamen må vara gjord innan.
     Men man publicerat inte sånt efter vad som hänt.
     Och han det bli publicerat så bort med det :/

  OT Men Avicii.. Blev dubbelt ledsen efter beskedet om att han tog sitt liv. Så kasst att
  man ska behöva må så dåligt. ❤️ till hans familj

   Man har trott det lite att han tog sitt liv, men nu när det är bekräftat vill man inte tro det. 😔😔 Så hemskt!

   Om det nu stämmer så är jag tyvärr inte förvånad. Var något jag misstänkte direkt.

    Bekräftat av familjen

    Ja det var min första tanke också, när det varit så hemligt kring det så har man fattat att det var självmord och inget annat

   Helt fruktansvärt är det. All kärlek till hans familj.

   Jag med. Jag misstänkte det redan från början men det gjorde mig så ledsen främst för att de flesta människor någon gång känner sig pressade och orkar inte längre – och inte många av dem är kända eller framgångsrika såsom Tim.

  Luftslott. Flott ska det vara!

  Hannah och Amanda verkar ha satsat på fel häst. Med tanke på reality-serien de ska göra om Blondinbella.

   Eh va!? Men Bella engarerar ju! Bara kolla på kommentarerna på denna blogg vid inlägg om Bella, och hon har många läsare och följare. Måånga lär nog titta på serien…

    …Precis som alla de mååånga följare och läsare som följde hennes Quest for Success? 🙂

     Förhoppningsvis förstår H&A att folk är helt ointresserade av att höra henne snacka om hur bra det går för hennes företag och framgång. Utan att de vill se en realityserie om henne som person. Lite mytoman-tendenser hos huvudpersonen har nog aldrig sänkt en realityserie!

  BB är frontfiguren till ett ”internationellt” brand/företag med 280,000 läsare och 100,000 insta story views? Lol……..
  Hennes business är ju byggt på en lögn. Tror de verkligen att detta kommer funka för löwengrip, flattered, etc. i framtiden? De kan ljuga hur mycket de vill om statistik till företag, men efter ett tag så kommer sanningen fram. Numbers dont lie. Om saker inte säljs så som företag förväntat sig baserat på hennes (påhittade) statistik så kommer de förhoppningsvis inte samarbeta med henne längre.
  Skulle vara bra om BB kunde bemöta det här men tvivlar på det!

   I sammanhanget är det läge att citera Wikipedia tycker jag:
   ”Fake it till you make it” (frequently ’til you make it or until you make it is an English aphorism which suggests that by imitating confidence, competence, and an optimistic mindset, a person can realize those qualities in their real life.
   It echoes the underlying principles of cognitive behavioral therapy (CBT) as a means to enable a change in one’s behavior.

  Alltså jag förstår ju att hon överdriver, men ljuger hon så mycket?! KAN det finnas en möjlighet att siffran för bloggen är på den svenska och att det tillkommer läsare på de översatta sidorna av bloggen?

   Nej.

   Hur tänkte du nu? Det är i Sverige hon är störst, då är det väl inte rimligt att majoriteten av läsarna skulle vara på de sidorna som är på annat språk?

  Om man lägger ihop de olika kanalerna på bilden 260 (blogg) + 420 (insta) + 687 (fb) + 100 (stories) så får man nästan 1,5 miljoner? Kan de vara så de räknat? Det är såklart i största del samma personer i alla kanalerna men det betyder ju inte att det räknat lite kreativt…

   Nej, hon har sagt unika läsare på bloggen.

   Jag tror att de har fått antalet 1.5 miljoner från hur många klick bloggen får (inte unika, utan totalt).

    Hon säger UNIKA besökare.

     Nja fast säger hon det verkligen? Det står ju iaf bara 1,5 milj readers…

      Ja hon säger det i intervjuer som är länkade i kommentarsfältet högre upp…

     Du förstår inte min kommentar eller Annas. Ja, hon SÄGER unika, men vi pratar om VAR hon fått 1.5 miljoner ifrån. Det kan vara att de plussat ihop de olika siffrorna som Anna säger, eller kanske att de tagit totalt klick in till bloggen, och att BB använder det till sina stats om ”1.5 million readers per week.” Vilket är inkorrekt och ett false statement.

   Men det ändrar inget i sak om hon hittat ett kreativt sätt att räkna för det är fortfarande bluffsiffror.
   Bella fattar förstås att man inte kan lägga ihop siffrorna på detta sätt och utnyttjar hon andras okunskap så är det likafullt bedrägligt 🙁

  Inte förvånad. Jobbat extra på ett flertal apotek under min utbildning som haft LCC och kan nog räkna på ena handen gångerna jag sålt det. Möjligtvis sålt 5 extra nu när de är för halva priset. Sedan kanske inte apotek är där de säljer bäst och vet ingen kollega som går till det märker i första hand vid rådgivning.

   Fast LCC går väl helt okej? Gissar på att det kommer gå sämre och sämre men man kan ju inte blanda ihop LCC med hennes blogg. Finns nog många som knappt vet vem hon är som använder produkterna

    Kan inte svara för hur det går för företaget men känns som hon använder apoteken som en säljande faktor och att de står för kvalitet och hon utbildar, och de säljer så bra men hennes grejer står bara och 2 av de största kedjorna har dessutom isadora och maxfactor numera.

    Tror inte att bara Isabellas bloggsiffror är överdrivna och eftersom hon inte kan mörka företagens försöker hon förvirra genom att aldrig prata vinst eller värde utan bara omsättning.

  Varför skriver du ingenting om Gabriella Joss längre? 🙂

   Kanske för att det inte händer så mycket i Gabriellas liv just nu? De har fått tillgång till huset. Det är lite halvrörigt. De har en bebis med hjärtproblem = ingen större aktivitet. Läget för bebis J är stabilt just nu.

  https://www.femelle.ch/job/portraets/starbloggerin-isabella-loewengrip-im-interview-2476
  ”Sie ist bekannt als die meist gegoogelte Schwedin und hat auf ihrem Blog über 1.5 Millionen Leser pro Woche.”
  Över 1,5 miljon LÄSARE/vecka på BLOGGEN
  Den som skrev artikeln har naturligtvis fått uppgifterna direkt från hästens dvs Bellas mun.
  Ingen tvekan om att Bella under minst ett år gått runt och hävdat att hon når 1,5 miljon unika individer med sin blogg.

  Älskar din grävande statistik!!

   Journalistik ska det vara. Telefon-jäkel.

  Är ulrika Forsberg singel?

   Japp, var ett tag sen de gick isär.

  Kollade hennes about sida på bloggen nu, där står det 1,5 miljoner följare (på bloggen antar jag eftersom det står i meningen efter att man nu kan läsa på flera språk) och sen under det följare uppdelat på instagram , facebook och twitter

   Fast då är fortfarande Kenza större eftersom Kenza har över 2 miljoner följare på de sociala medier du nämner och har 286000 unika besök enligt Bloggportalen. Isabella säger själv i intervjuer att Isabella har 1.5 miljoner unika bloggläsare och det är en lögn (det vet hon för hon har själv sagt att hon jobbar utifrån statistik).

   Isabella kan trots sina provakationsförsök inte få lika många läsare och följare som Kenza som har lyckats mycket bättre utan assistenter och provokationer.

  👏👏👏👏👏 CamCam

  Haha.. alla Blondinbellaälskare. Ni är så ägda!

  Oj oj oj, nu har hon 2.2 miljoner unika läsare i månaden enligt hennes svar på tal-inlägg på bloggen!

  Bella har svarat på sin vlogg

   Blogg*

   Läste… Nu har hon 2,2 miljoner 🙄 Bästa försvarsinlägget hade väl ändå varit att publicera prints på den statistiken hon radar upp?

    Hennes försvarstal saknar uppenbart benstomme. Bara massa bs. Men det är väl det hon är Queen på nu. Tror inte riktigt företag inför samarbeten uppskattar att få 1,5 miljoner upptryckt i ansiktet när det i själva verket rör sig om 250 000. Oftast är väl inte samarbetena under den tidpunkt hon exempelvis förlöser barn eller skiljer sig? Så jävla dålig orsak. Och dessutom säger hon 1,5 miljoner på sina KANALER till dem (enligt henne då), men i mängdvis media säger hon 1,5 unika besökare I VECKAN PÅ BLOGGEN.

    God. Hoppas hon får repressalier.

     På sin egen blogg skrover hon 1,5 miljoner läsare. Hon har en egen del för övriga sociala mediers följare

  Och än en gång lyckas hon provocera vilket ju är hennes strategi. Haha ni är så lättlurade. Som små får

  Bella har lagt ut svar på tal!!!!!!

   Helt ärligt.. Tror hon att vi är komplett dumma i huvudet?
   Det där svar på talinlägget faller på sin egen orimlighet och den som är ”head of damage control” borde få sparken för att ha författat ett sån katastrofalt inlägg.

    Jag vill ha bilder på det hon hävdar. Också rätt schizo att tro att en person som följer henne på instagram, facebook och bloggen helt plötsligt är 3 personer. Hur går det ihop ens

    Skrev det här på BBs blogg som svar på hennes fråga. Vi får se om hon släpper igenom den….😁

    …Du kan börja med att vara tydlig med vad du anser är unika besökare så inte folk tror att ett besök är en unik person. Dessutom så bör folk tydligt inse att de flesta av dina följare på dina plattformar är exat samma människa. Dvs hon, vi kan kalla henne för Elsa, följer dig både på bloggen, insta och fb. Så en person står för tre av dina besök.

    Linkdin ska du helt utelämna ur den här ekvationen. De hör inte till den typ av statistik och målgrupp.

    Dessutom så är det inte den sammanlagda summan på alla dina plattformar som du har sagt har så många besök utan du har gjort uttalanden att den siffran gäller enbart din blogg vilket ju inte stämde, eller hur.

    Mitt PS, jag kommer kopiera det här inlägget och publicera på fler ställen om det nu skulle råka vara då att du inte släpper igenom min kommentar. 😉

   Ja, men det gör inte saken bättre. Hon ljuger fortfarande som en häst travar – alltså bra.
   T.ex.
   ”När jag säljer kampanjer eller när vi kliver in i bolag för att ta minoritetsposter pratar vi att jag når ut till 1,5 miljon människor. Då har vi slagit ihop alla mina sociala medier. Bloggarna, Facebook, twitter, instagram, youtube och LinkedIn.”
   Vad då slagit ihop sociala medier? Det är ju precis det man inte kan göra eftersom samma individer använder flera kanaler och alltså blir räknade flera gånger.
   Och varför skulle det vara så väldigt intressant att läsa om att Bella ”kliver in i bolag för att ta minoritetsposter”? Skulle denna ointressanta händelse verkligen vara i paritet med ”När Gillis föddes hade jag två miljoner som följde händelseförloppet, högt var det under bröllopet, skilsmässan samt min utmärkelse.” ?

  Föga förvånande.

  Den här branschen skulle verkligen behöva en officiell valuta, likt t.ex hur man mäter TV-tittarsiffror.

  Men nej! Hon kan ju inte räkna ihop alla följare på de olika kanalerna! De är ju till största delen samma personer?!? Nästan lika dumt som att tro att unika besök = unika människor.

   Ungefär som 900 000 läsare i Umeå. Så länge det låter bra är fakta inte så viktigt!

   Det räcker att du går in på Bellas blogg tre gånger under dagen – en gång från din mobiltelefon, en gång från en dator på jobbet och en gång från en surfplatta hemma så räknas du (eller snarare din webbläsare) som TRE unika individer!
   Plötsligt är 1,5 miljon reducerat till en halv miljon!
   Kollar du sen Bellas Instagram ett par gånger plus hennes Facebook har du blivit ytterligare några aktiva följare 🙂
   Osv.

  Haha Bella läser bloggbevakning, då vet vi 😀 nyheter 24 har tagit upp hennes bluffsiffror nu!

   Åååha har nån Unvisitlänken? Jag vill inte bidra med mitt besök, då är hon uppe i 3 mill innan vi vet ordet av det

    Kolla längre ner!

   Självklart läser alla som bloggar här inne eller har någon annan som läser. Är nog en hel del som varit inne härifrån idag och ifrågasatt henne också 🙂 Hon släpper bara inte igenom de kommentarerna

  Va står det i hennes försvarsinlägg? Kan inte komma in på hennes blogg pga kass internetanslutning för mycket bilder o reklam

   https://unv.is/isabellalowengrip.se

   Här kan du läsa utan att ge klick.

  Till alla som vill ge henne svar påtal – gåINTE in i hennes blogg. Då kommer hon att använda denna tillfälliga uppsving som hennes ”riktiga” statistik. Skriv här istället.

  Sen är det komiskt att Isabella själv verkar erkänna att hon har så få läsare att hon måste slå ihop följare på alla sina sociala medier för att nå upp till den fiktiva siffran 1.5 miljoner? Då är ju Kenza betydligt större eftersom hon har över 2 miljoner följare på samma tre sociala medier (Kenzas blogg är inte ens inräknad då).

   Man kan läsa via unvisit så blir det inte klick;
   https://unv.is/isabellalowengrip.se

    Tack för tips!

    Men du kan inte kommentera via unvisit. 😒

     Gör inget, de går inte fram ändå så länge de inte är super positiva

     Finns ingen anledning att kommentera. De närmaste dagarna kommer hon att ha det hårt modererat. Inget får störa nylanseringen av hennes ”skönhetsmärke”.

  Alltså. LinkedIn? Vad menar hon med att hon når människor på LinkedIn? Gör hon reklam där med? För hudkräm?

   Skrev just det till henne. 🤓

   Alla vill väl läsa på Linkedin om att hon har två modersmål – svenska och engelska 🙂
   Plus en MBA från Schweiz.

    hon svarade på en annan kommentar på sin blogg att ”LinkedIn är en jätteviktig kanal”… xD

     😂😂😂

     Ja, jag såg det.
     ”Linkedl är en extremt viktig kanal. Många bolag vi investerar i vill gärna synas där”
     Ja, det måste vara många som går in på Linkedin för att kolla Wavy och Brandbassador.
     Jeez.

  Kommentera på hennes insta istället, där är de synliga tills hon tar bort dem och om hon tar bort dem ser det ut som hon döljer något

  Hoppas Aftonbladet och co nappar och skriver om detta bedrägeri!! Camcam, har du tipsat??

   Jag har tipsat flera tidningar och föreslår att fler gör det så att de förstår hur allvarligt detta potentiella bedrägeri är.

    Herrejösses du kanske får en tipspeng.

  Men guuud, 😱😱 vilket luftslott hon byggt upp.

  Alltså..

  Om hon räknar unika följare kan det ju ändå vara samma person som kollar hennes kanaler via olika enheter.
  Hur funkar det med wi-fi anslutning? Räknas man som två unika följare om man byter wi-fi/internetanslutning?

  Hon kan inte längre lura oss med att hennes blogg har 1,5 miljon unika följare i veckan. När hon nu dessutom till sitt försvar menar på att det är summan av följare om man slår ihop hennes följare på alla hennes kanaler kan ju vilken idiot som helst syna bluffen. De som följer hennes blogg följer garanterat hennes andra kanaler också.

  Är det ens rimligt att tro att hennes unika följare enligt den senaste statistiken 260 000 är en unik person? Eller är det 260 000 enheter?

   Det kanske bara är högst 100 000 olika personer som går in på hennes blogg i veckan, om ens det.

  En annan intressant input är ju att Bellas insta och blogg är en juridisk person enligt henne själv. Hon bryter här mot lagen ju; vilseledande reklam. Bara där är hon körd. Inte för att jag tror att någon gör det, men en annan bloggare kan stämma henne genom att hon indirekt jämför sig med ”konkurrerande” företag (bloggare) och hävdar att hon är bäst.
  Tihi 🙂 Heja!

   Tillägg; hon behöver riktig statistik för att kunna hävda att hon har störst blogg, annars bryter hon mot lagen.

  Va gulligt du pratar <3

  Som om statistik = sanning!?

  Skaffa dig ett jobb o sluta mobba o va avundsjuk på de som lykats i livet. Tragisk hobby du har!!!

   Mobba avundsjuk?
   Att avslöja en lögnare, är väl knappast mobbing.
   Och absolut inget att vara avundsjuk på.

   Så mobbar du CamCam genom att säga till henne att skaffa sig ett jobb när hon har ett jobb? Du kan framföra din kritik utan mobbing i form av personliga påhopp.

   CamCam har avslöjat något stort i bloggvärlden, att vem som helst kan hitta på statistik och använda det till att potentiellt lura företag på pengar i olika samarbeten.

   Statistik = sanning? Ja, helt korrekt. Lär dig att stava Akademiker.

  Får hemlängtan av din dialekt. En hambörjae i Kalmah tack. 😊

  Förstod inte att det var en video förrän jag såg att folk skrev på kommentarerna att de gilla din röst haha. Skriv till något under eller över typ se videon nedan eller något. Ser ut som en logga bara.

  För övrigt tycker jag det är uppenbart att du bestämt dig för att sätta dit BB. Du hatar verkligen henne 😂😂

   Isabella har bestämt hur hon vill framstå, sen bryr hon sig inte om om det överensstämmer med verkligheten. Det är på tiden att någon avslöjar henne.

  Kan vi inte samla ihop länkar till alla artiklar/inlägg/intervjuer där hon påstår att hon har minst 1,5 miljoner läsare i veckan på bloggen?

  https://www.breakit.se/artikel/13021/isabella-lowengrip-avslojar-sin-hemliga-strategi-med-amazon

  Vad jag kan se stämmer inte heller det hon säger angående Amazon här. Hennes produkter finns på .co.uk, men inte på tyska eller amerikanska. Underligt att hon påstår att produkterna har funnits ”sedan någon månad tillbaka finns man på jättens tyska och amerikanska sajter.” det stämmer ju uppenbarligen inte heller. Det känns som att hon överdriver när det gäller det mesta.

  https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dbeauty&field-keywords=l%C3%B6wengrip

  https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=l%C3%B6wengrip&rh=i%3Aaps%2Ck%3Al%C3%B6wengrip

  https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Dbeauty&field-keywords=l%C3%B6wengrip

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *